Giyerim. Önemli olan ısıtması. İşleve bakarım açıkçası. Her zaman modaya uygun giyinmek gerekmiyor bazen Moda o an için doğru olan kıyafeti üzerimizde taşımamızdır.
Lisenin başlarında montum yok diye babam gidip mont almıştı benden habersiz. Mont cidden çok kötüydü ve olduğumdan daha kilolu gösteriyor ve diz kapağıma geliyordu. İlk gördüğümde "baba bu ne ya" diye ağlamıştım, diğer gün babam hava soğuk diye zorla giydirmisti. İstemeden giysemde cidden sıcak tutmuştu ve tüm lise hayatım boyunca onu giydim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
18Görüş
Kışın hepimiz bunu yapmışırdır. Mesela ben boyunluk hiç sevmem ama kışın kar yağınca mecbur giyiyoruz.
Giyerim. Önemli olan ısıtması. İşleve bakarım açıkçası. Her zaman modaya uygun giyinmek gerekmiyor bazen Moda o an için doğru olan kıyafeti üzerimizde taşımamızdır.
Haklısın bencede
Spor içlikleri var alt üst onları giyiyorum genelde giydiğim şeylerin altına hem rahat hem sıcak
Güzel tercih
Kocaman montum var öğlen sıcak oluyor yük oluyor diye giymek istemiyorum ama sabah o soğuğu görünce iyi ki giymisim diyorum 🧥
Yani en iyisi
Yakıştırmadığını giymem. Mutlaka bana gidecek bir tarza büründürürüm.
😂😂 O şey yakışacak
Giyerim giyiyorum üşütüp hasta olmamdan daha değerli değil forsum 😂
Yani kendini düşünmen gısej6😃
*güzel
Evet giyerim var öyle yorganımsı tunik tarzı kıyafetlerim. Hic yakısmaz ama sıcacık olurum.
Önemli olan da sıcacık olmak
Öyle bir kiyafetim yok ama zorda kalırsam da giyerim. Soğuğa erkeklik yapılmaz.
Evet soğuğa ve ateşe yiğitlik olmaz
Giyerim görüntü için kendimi hasta etmeye değmez
Sağlık önemli
ya aşırı berbat değilse net giyerim, sağlığımdan olamam 🤧
Mantıklı
Evet giyerdim kışın stile pek önem vermiyorum
Malum kış soğuk kombin mombin dinlemez
Şu ana kadar giymedim, soğukta titreyerek gezdim. Bu sene giycez gibi
😃😃
Ne giysem yakışıyor öyle de kötü bir yanım var.
😃😃😃 Maaşallah nazar değmesin 👍
Sağolasın kardeşim :D
Rica ederim 😊
Lisenin başlarında montum yok diye babam gidip mont almıştı benden habersiz. Mont cidden çok kötüydü ve olduğumdan daha kilolu gösteriyor ve diz kapağıma geliyordu. İlk gördüğümde "baba bu ne ya" diye ağlamıştım, diğer gün babam hava soğuk diye zorla giydirmisti. İstemeden giysemde cidden sıcak tutmuştu ve tüm lise hayatım boyunca onu giydim
Yani bu şişme montlari yakıştıramıyorum kendime ama giyiyorum baha da ise yarıyor
Uzun zamandır yoktunuz sanırsam hoş geldiniz
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Asla giymem. Zaten arabam var. Her yere araba ile gidiyorum. Rahmetli babam bana bir mont vermisti. 5 sene arabanın bagajında taşıdım..
İlla çok yakışacak diye bir şey yok ama çirkin bir şeyi de giymem sırf sıcak tutsun diye
Kesinlikle giyerim, çünkü üşümekten iyidir bence.
önemli olan üşümemek giyerim sıcak tutsun yeter.
Zaten paspal giyinmeyi severim. Yakışmaması sorun yaratmaz