Moda & Stil Erkeklere atkı yakışıyor mu sizce? ManFashionOne Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Kış ayında en çok kullandığımız parçalardan biri atkı. Sizce yakışıyor mu erkeklere? Erkeklere atkı yakışıyor mu sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence yakışıyor 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yakışana yakışıyor mesela bak şu soruya eklediğin görseldeki koreliye çok yakışmış diğerine o kadar çok yakışmadı diğeri ise çok şık 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet yakışıyor. Yakışmasını geçtim, napsınlar donsunlar mı, mecbur takacaklar. 😃 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Uzun boylulara yakışır, kısa boylu erkeğe pek yakışmıyor 0 0 Yorumla
Gülçineraslan Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Orası kişiye bağlı eğer giyimi şıksa tabiki çok yakışır ama eğer önüne geleni giymişse yok onu daha sade gösterir atkı taksa bile 🙄 1 0 Yorumla
BayanPonçik50 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Evet gerçekten çok yakışıyor. Daha bir çekici oluyor erkekler atkı takınca😁 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Evet özellikle siyah kaban da gitmişse şahane olur 0 1 Yorumla turizmci_07 +1 yıl Deri mont ile güzel olabilir Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Yakışanı var yakışmayını var bana yakışmıyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
xİstilacıTürİnsan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl mis gibi 0 2 Yorumla metin65g +1 yıl Soru çok aptalca degilmi Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl ayn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence yakışıyor
Yakışana yakışıyor mesela bak şu soruya eklediğin görseldeki koreliye çok yakışmış diğerine o kadar çok yakışmadı diğeri ise çok şık
Evet yakışıyor. Yakışmasını geçtim, napsınlar donsunlar mı, mecbur takacaklar. 😃
Uzun boylulara yakışır, kısa boylu erkeğe pek yakışmıyor
Orası kişiye bağlı eğer giyimi şıksa tabiki çok yakışır ama eğer önüne geleni giymişse yok onu daha sade gösterir atkı taksa bile 🙄
Evet gerçekten çok yakışıyor. Daha bir çekici oluyor erkekler atkı takınca😁
Bence çok zarif duruyor.
Ben yakıştırıyorum açıkçası
Sevgilim olsa ben örerdim …
Ben yakıştırmıyorm kullanmam da
Evet özellikle siyah kaban da gitmişse şahane olur
Deri mont ile güzel olabilir
Yakışanı var yakışmayını var bana yakışmıyor
Evet bu yüzden sevgilime örüyorum 🥰
Yakışır neden yakismasin
Evet 👏🏻
bance gayet şık ve güzel