Bana yakışıyor. Sol kulağımda bir tane var ve gören arkadaşlardan şu ana kadar kötü bir görüş de almadım. :D Surata bağlı bu iş ama öyle abartılmamalı. Sade 1 küpe yeterli. Piercing vs. zaten yakışmıyor. Ben erkekte küpeye evet derim ama diğerlerine ve abartılara hayır.
Yakışıyor bence tarzı böyle olana tabii. Tarzı klasik olanlara ehh yine onlara da yakışıyor ama daha çok dövmeli, uzun saçlı veya salaş giyinen erkeklere vs daha çok yakıştığını düşünüyorum.
Kardeşim ben erkeğim ve küpe takmaktan nefret ederim küpe kızlara özel bir şey. Hemde erkeklerin kadınların taktığı ziynet eşyalarından takması (gümüş yüzük hariç) günah...
senin dinin ve insanların genel ortalama günlük hayatı, tercihleri yaşantıları apayAYRI şeyler ayrıca şu an küpe üreten firmalar şirketler sadece kadınlar için üretmiyor ve erkeklerin de küpe takabileceği konusun da en fikirler sonuçta onlar için bu bir ticaret moda ve tarz. şu an ki yüzyılda yaşıyorsan bazı insanların kabul ettiği gerçekleri senin tarafın dan düşünmeyen insanlarla paylaşma.