+1 yılşimdi kimse kalp güzelliği falan demesin sizde saçı başı dağılmış birini sevmezdiniz
ben sana bildiklerimi anlatayım
güzellik görecelidir
bana göre güzellik
uzun kirpik bakımlı saç canlı bir dudak lekesiz bir yüz
peki bunu nası yapıcaksın
uzun kirpik için
kirpiklerine ve kirpik diplerine zeytin yağı sürerek uyu
zeytin yağı kirpiklerini besliyecekti uzun kirpik sana masumluk katar
bakımlı saç için
dalanın elidorun saç kremleri var onlar çok etkili yakışıyorsa saçını boyatabilirsin kendince şekillendirmende iyi olur
kırmızımsı bir dudak için
peyniri çok ye
lekesiz cilt için rus kadınlarınında kullandığı yöntem olan
yatmadan önce yüzünü sarımsakla ovma yöntemini uygula
eğer pes etmeden bu yöntemleri uygularsan makyaja dahi ihtiyacın kalmaz:)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılkuaförmü? bence cevabını sende biliyorsun. onlar ne yaptıgını biliyor, sen bilimiyorsun. kimse saç yapmayı bakım yapmayı bilerek doğmuyor. arastırman lazım. ayrıca butun bu kızlar güzel. hepsine çirkin diyen var. onlara YOK ARTIK diyerek bakıyorum. insanlara çirkin demek size zevk veriyor sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende beğendim o yüzden paylaştım gayet Bakımlı lar bence
- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılOlma da zaten, herkes böyle artık..
Onları herkes yapıyor yani.
Yap bakalım, böyle yapabiliyor musun?
3.bp.blogspot.com/.../Eva%20Andressa-06.jpg
https://oi40.tinypic.com/2dlklf6.jpg
2.bp.blogspot.com/.../...203652284_229244435_n.jpg04 Yorumla
Soran+1 yıltravesti bu be dfkrnwelkqdc
- +1 yıl
Böyle avutuyorsun yani kendini, peki..
- +1 yıl
travestimi? yazık anca dalga geç :(
Soran+1 yılErkek vücudu gibi sevmem böyle
+1 yılSağ alttaki daha dün sormuştu nasılım diye... Rağbet olmayınca bu yola mı başvurdun asalak karı
236 Yorumla
Soran+1 yıl@burcukys sende berkaya yanaşmak için 40 takla atmışsın sdjekförehjk
Soran+1 yılgördük işte :D
- +1 yıl
hhahaha asalak dedi :D:DDD
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
+1 yılBelkide sen onalrdan daha ustunsun ne dersin bence kendini kimse ile kiyase etme sen hanim kizsin oturmayi kalkmayi bile konusmasini bilen becerikli akilli zeki isen emin ol bu gibi sadece guzellik gosteris merakina pek girme ALLAH herkese kendince zaten guzellik vermistir biraz bakin biraz bilgi ve gelisim bunlari tamamlar hic sıkma o guzel yuregini belkide onlardan daha ustun kisiligin karakterinle on planda olacaksin varsin bu kadar guzel ya da boyali ya da programlar ile kendini guzel göstermeye calisan susluler gibi olmayi ver her halinle sukur et ve duani esirgeme seni seven begenen bu sekilde kabul eder merak etme ALLAH hayrlisini nasip etsin
00 YorumlaBu keko karilar hep kendi fotolarini paylasip akli sira milletten prim almaya ve ilgiyi uzerlerine toplamaya calisiyorlar. Bu ucuz taktikler ks'ye sokmez. Simdi de içlerinden soran kezzy kendi ve arkadaslarini methederek yolunu bulmaya calisiyor. Tipiniz yok ki sekliniz olsun l*n ^^
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğızın üstüne erkek boşalmış gibi parlak rujlarin modasim geçmedi mi daha? Ya da açıcı ile açılan turuncu saçların? Gereksiz gereksiz pozlarin? Eğer soruyu sorarken ciddiysen alımlı bir bayan olmak istiyor isen göz önüne bunları alma cunku bunların hiçbir gideri yok nasıl beğeniyorsunuz anlamadım. Kuaför yapsa böyle rezalet bir sonuç mu çıkar ortaya.
40 Yorumlasol üsteki kızı dünde sordum siz çetemısiniz
sağ en köşedeki kız 13 yaşında varmı?
alt en sol 8. sınıfsanırım
sol dan 2 beslenme çantası var sanırım
soldan 3 rectika güzeli
üst soldan 2 nin gideri var191 Yorumla- +1 yıl
Hey Alahım seni her soruda görmek zorundamıyım☺
+1 yılGüzel kardeşim nacizane fikrimi beyan etmek isterim.
Napacaksın güzelliği? Güzellerin şansı olmaz. Nerde it var çakal var hepsi güzellerin peşinde. Güzel kızların hayatlarını zindan ederler. Allah sana çirkin şansı versin. Ama güzel huy güzel ahlak herşeyden öncesi insanlık versin. Güzellik falan hepsi fasa fiso.00 Yorumlabunlar hep telefon programlarından veya iyi bir makineden dolayı oluyor , normal gör yüzlerine tükürmezsin.
Formül basit : Makyaj + montaj programı + iyi bir fotoğraf makinesi
En üst sağdakini de yakaladığım yerde dövücem çok itici bir sıfatı var.33 Yorumla
Soran+1 yılsarılı olanı mı dövcen :D
Soran+1 yılirem hepkıran diye birisi ahahahah masum taklidi yapmaya çalışmış sankim :D
Hayat kısa ve zaman kısıtlı başkaları gibi olmaya çalışmaktansa kendin ol, ben buyum de bırak onlar sana benzemeye çalışsın
İnsanın zayıf noktalarındna biri de örnek olmak muhabbeti , ben kendim olarak , öz saygılı biri olarak, girişken olarak birçok yerde örneğim, o yüzden skt*red akışına bırak..10 YorumlaNeden onlara özeniyorsun ki etrafta o kadar çok hergün kuaförden çıkmış gibi gezen kız varki sende onlar gibi olursan dikkat çekmezsin bile sade makyajsız doğal ol makyajsız kız seven erkek de çok var eğer erkekse derdin
12 Yorumla
Soran+1 yılKiz senin dişler daha korkunç ya git yaptır onları skdmfks
Soran+1 yılYanlış oldu yorum sana değil
Moda & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. Bunlar mı güzelmiş?
1-2-5 fena değil, gerisi bildiğin çirkin..
Evet 6 da çirkin..
Muhtemelen sen bunlardan daha güzelsindir ama özgüvenin yoktur.. Genelde öyle oluyor.. çirkinim diyen güzel çıkıyor, güzelim diyen ise çirkin..10 YorumlaBirincisi en bastaki sensin zaten. Acaba birisi beni begenir de söyler mi diye bunların arasına eklemissin. ya da ben bunlar gibiysem farkedilmezse demekki ben de onlar kadar güzelim. Ama maalesef hicbiri hosuma gitmedi.
34 Yorumla
Soran+1 yılbunlardan bırı olsam kotu yorumlarda kavga cıkartırım be hıc bırı degılım eglence amaclı sorulmus soru bu anlayamıcak kadar sorunluysan demek kı...
Soran+1 yılya bir bas git wdeejrwkdv
ah bacım bende olamıorum yapıorum evde saçımı başımı köşedeki bakkalı dönmeden bir bakıom çantam dağılmış saçım bozulmuş elim gözümde rimelimi bozmuşum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılya bu resimdekiler çok güzel değil mi ben de boyle olmak istiyorum dediğin gibi ama olmuyo bunlar her gun kuafordeler herhalde :D
Soran+1 yılbırınden bırını bulsam bunların sorucam nasıl kalıyorsunuz boyle dıye resmen :D
+1 yılMakyaj öje giyim saça fön. Tırnak saç diş ler temiz kilon oranında giyimin güzel olsun. al sana bakımlı kız :))
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bunları görünce harbiden de güzeller ama :D
- +1 yıl
Sende bak bunları yap onlardanda güzel olursun:) çirkin kız yoktur makyaj bile okadar değiştiriyo
3 ve 4 kötü. bir dk ya sen aynı resimler üzerinden onlarca konu açtın niye hala tatmin olamadın yivrim :(
32 Yorumla
Soran+1 yıl4 ün neresi kötü
Haftada bir kez yerine 2 günde bir saçınızı yıkayın, yağlanmamasına dikkat edin.. :))
16 Yorumla
Soran+1 yılyıkıyorum ben ama yine bunlar gibi değilim
Soran+1 yılbunlara baksana her gün kuaför eli değmiş gibi :D
Soran+1 yıl
şu en sondaki fotoğrafı geçen gün buradan bir hatun nasılım diye paylaşmıştı, her yer fake dolu mk
ayrıca sadece en baştaki hatun çok iyi diğerleri balon02 Yorumla
Soran+1 yılhangi kırmızılı hatun mu
+1 yılo değilde sol üstteki kız manyak yaa tam hayalimdeki gibi.. eğer tanıyorsan ciddi olarak söylüyorum 2 kilo altın alıp beni babamdan istesin.. vermezse kaçarım o derece yani :) ama gerçekten süper yaa. hayran kaldım..
09 Yorumla
Soran+1 yılHangisi 3 tane var orda
- +1 yıl
sol üstteki siyah saçlıdan bahsediyorum :)
Soran+1 yılhee deri ceketli olan sdfgrtghyjy
- +1 yıl
aynen yaa.. harbi kız ama.. diyorum ya işte hayalimdeki gibi.. siyah saçlı ve yuvarlak yüzlü.
Soran+1 yılAyarlayalım sana o zaman dmksdhla
Soran+1 yılBen nasıl öyle güzel olcam :(
- +1 yıl
ayarla seni nikah şahidi yaparım :D senin onlardan farkın ne ki? belki de sen onlardan daha güzelsindir? gizlisin o yüzden kesin yorum yapamam
Soran+1 yılAnladım o zaman :))
- +1 yıl
iyi o zaman :)
+1 yılsence bu kızlar çokmu güzeller diyorsun pehhhh bakmam bile böylesine boyasına pudrasına güçmü yeter hem çirkin bunlar ya sen bence bunlardan güzelsindir kesinlikle
10 Yorumlabir kalem bir masa bir ruj ayrica bu kizlar bunlari kullanarak bile haber degeri olacak kadar guzel degil ki
00 Yorumlaiyii ki bunlardan herhangi biri gibi değilim. sen de kendini boşa üzüyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılgüzellik göreceli aslında bana güzel gelen başkalarına gelmiyor
- +1 yıl
tamam da belirli de bir ölçüt vardır yani ama bunlar ne bileyim doğallık zaten nerdeyse çoğu 0, gerçekler mi değil mi fikrim bile yok ki gidip de ukraynali kimisi baska ülkeden kızlar da çıkabilir ne bileyim bence boş tamamen, buraya öyle fotoyu profile koyduğunda ne oluyor mesela? cevaplarının altına fotodan etkilenen abazalar gelip ilgi mesajları atıyor, begeni yapıyor yok kimi direk mesaj atıyor ama amaç ne? yüzünü bile bilmedigin kisilere ego tatmini yapınca ne değişiyor ki? bu fotoları bu sitedeki sahipleri kendi egosuna boğulan ama kendilerini kralice gibi de gören ezikler. iki dogru yoksa şu an ben doğruyu söylüyorum yanlis hic degilim peki senin olmak istediğin kisiler bunlar mi? sence benim neden fotom yok? aa çünkü kesin cok cirkin biriyim niye çünkü Türk kızı gösteriş yapmalı dimi tesekkur ediyorum hepsine Türk kızı nasıldır bu sitede cok cok iyi temsil ediliyoruz.
Soran+1 yılözetleseydin okurdum
Soran+1 yılilk cümlen bile alakasız o yüzden gerek duymadım
bunların hepsi makyaj güzeli ki ben sevmiyorum yüzlerinde 5 kilo makyaj var önemli olan doğal güzellik bence
00 Yorumla
+1 yılbaskasi olma kendin ol boyle cok daha guzelsin diyorum sana :D
10 Yorumlaönce seni görelim giderin var mı ne yapılabilir bakalım :)
00 YorumlaBen bu gızları gördüm başka soruda , öbür soruyu soran kişi de sen misin?
11 Yorumla
Soran+1 yılKİşim ben aslında ben yokum
Sen bunları bir de geç yatıp sabah erken kalkınca gör. Güzelliği bırak, yanında durmak istemezsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılevettt
Moda & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. en alt sağ ikili güzelde diğerleri ne lan.. bu da güzel mi yani? boya küpleri.
00 YorumlaRetrica güzelleri :D Sağ üsttekinin poza bak hahah :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhangisi o sarı üstlü olan mı :D
+1 yılHatunlar tek tip olmaya başladı
Çok can sıkıcı :/11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani :/
Resimlerde bir ton makyaj ve efekt var knk sende makyaj yap retricadan çek olursun böyle
11 Yorumla
Soran+1 yılolurum dimi kanks
Bence olma da bu ne be makyaj kupu hepsi kadin dedigin dogal guzelligi olmali bir bakmali ne diycegini sasirmalisin bunlar baksa makyajdan anlamazsin ki
10 YorumlaModa & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Her gün foto mu paylaşıyorlar. Bir kız olarak kızları bilmiyor musun. Dişarı çıkarken süsleniyorlar sırf foto çekilecekleri için.
11 Yorumla
Soran+1 yılama baksana sunlara kuaförden cıkmıslar gıbı cok guzel :D
Son resim dışında hepsi çirkin o değilde bu kızları niye biz görüp duruyoruz, dünde vardı bunlar..
00 Yorumla
+1 yılSağ en alttaki tuba Ünsal a benziyor ve hepsi çocuk
10 YorumlaBunlar rectica hep güzellik değil kardeşim sadece fotoğraflarda oynama yapılmış hepsinin
20 YorumlaGüzel değilsen zorlama onlar gibide olmaya çalışma onlarda güzel değil ;)
13 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsunn
Soran+1 yılsarılı mıı
Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Sadece 2 tanesi guzel onlarin ve 6/4 ya da 6/5 inde retrica fotoşop var
Sıkıbtı yapma zamanla olucak seyler bunlar...00 YorumlaEn sol alttaki nediryaaa gül gül öldüm nese siz daha iisinizdir büyük ihtimalle
26 Yorumla
Soran+1 yılhangisine güldün :D
Soran+1 yılkırmızı üstlü olan mı niye güldün ona :D
Soran+1 yılbeğenmedin mi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kızlar çok hoş görünmüyor açıkçası sadece sondaki shop u diğerlerine göre fazla kaçırdığı için bir tık önde. ve düşün shoplu oldukları halde normaller
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfotoğrafa yakından baktım iyice sondaki cidden güzel belli ama diğerleri cidden hoş değil ya
2 saat badananayda ebem bile adriana lima olur kizim 😂
20 YorumlaBence bunlar güzel değil o makyajı sen yapsan sende güzel olursun :d
00 Yorumlaonlar her gün kuaförden değil retrikadan çıkıyor emin ol.. Sanalda prenses dediğin kişiyi reelde gördüğün zaman kibariye sanıyorsun..
00 Yorumlasiz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz illa salak oldugunuzu suratınızamı vurmamız gerekiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılkes len tıraşı
+1 yılOnlar hayata 1-0 önde başlıyor. Doğuştan gelen güzelliklerini makyajla nirvanaya ulastirmislar özellikle sonuncu aşmış :)
00 Yorumla
+1 yılDert ettiginiz seye bakarmisiniz? Sizi gordum ben bunlardan kat kat guzelsiniz retrica denilen program sadece bunlari guzel yapiyor
00 Yorumla
+1 yılBoşver belki sennde kaderin güzeldir, hem Allah herşeyi güzel yaratır sende güzelsin ;)
00 YorumlaHepside boya güzeli. Bir kova su doksen bir kova boya cikar..
00 YorumlaLa bunların nesi güzel koysaydın ya candice swenapolun fotosunu
08 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyom ben o karıyı
Soran+1 yılestetik güzellerle gelmeyin be
Soran+1 yılo senin dediğin estetikle güzel
Soran+1 yılulan madem bu karıyı savunuyon da beğeniyon hiç mi araştırmadın
Soran+1 yılKes
+1 yılbirisi gibi olmak yerine kendin olsan nasıl olur mesela
00 YorumlaBir tek retrica guzeli iyi kalanlar normal kiz iste
10 Yorumla
+1 yılÇok kolay gotunu basini ac senden güzeli yok birde girin boyasi yaptin mi olay bitti
10 Yorumla
+1 yılkendi halinde olup süse püse önem vermeyen en güzeldir bence
00 Yorumlaalt ortadaki kim yav onu hiç görmedim ben alt sağdakini dün görmüştüm :
00 YorumlaIyide bu kizlar guzel degilki. En sondaki idare eder.
10 Yorumlaşimdi 1. ve 3. güzel diyosan senin gözde sorun var
tek çözüm bir retrica gülüm :*013 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya öyle değil bb
Soran+1 yılsenden moral alsam ne almasam ne be wefghteyjhg
Soran+1 yılya sen malsın herhalde senin demenle benim moral yükselir daha çok bozulmaz uğraşma dfgh5tehmngmteyg
Soran+1 yılçünkü yedirememenin cevabı bunlar çok net anlaşılıyor tersledim ya seni ondan en azından yaratmış seni yaratmamış bence sen doğuştan bir özürlüsün sanki SA:DFDSFSF
Soran+1 yılnah okumadın sadjfwtrhr
Soran+1 yılsie
Soran+1 yıl:(:(:(
Moda & Stil konusunda 365 cevap paylaştı. Sacını duzeltirmiş kırmızı ruj. Bu mu zor senin icin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYüz güzel yüz
bakma bunların yuzlerıde bu kadar guzel değil hepsinde montaj var muhakkak boşuna retrica ya da photoshop programları yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlar bu kadar guzel olmaya calismayin. Sonra bunlar bize bakmaz sigil konusamiyoruz l. Yapmayin etmeyin :-)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsinin yüzü makyajlı saçları da boyalı ve maşalı. Bilemedim :/ bir eyeliner bir de düzleştirici insanı bambaşka yapabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılSağ Attaki dün sormamısmıydı feykmiyiş tüh be hayallerimi yıktı kahpeeee
00 Yorumla
+1 yılHaklisin bunlarda kizsa siz neysiniz diye dusunuyorum bazen
00 YorumlaEn alttaki ortada ki haric hepsi cirkin bence bunlara benzemeye calisma
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat