Neden diğer kızlar gibi olamıyorum?

Annemle babam ben küçükken ayrıldı annem bir adam için bırakıp gitti babamda ilgilenmedi akrabalar hep dışladı aşağıladı ezikledi beni annesi bile bırakıp gitmiş sahipsiz diye dalga geçtiler büyüdüm genç kız oldum okuldakiler beni dışladı onlar gibi güzel değilim diye beni aralarına almadılar kendileri gibi göremediler hiç erkek arkadaşım olmadı hiç kimse tarafından sevilmedim değersizim hiç bir zaman da o kızlar gibi önemli değerli olamayacağımı biliyorum onların kendilerine ait bir hayatı bir hikayeleri var benim yok hep başkasının gölgesinde yaşayacağım o kızlar gibi güzel değilim akıllı değilim onlar gibi narin ellerim yumuşak saçlarım yok aynaya bile bakamıyorum hiç bir şeyim güzel değil köpek gibi sevgiye açım birbirini seven insanlar görmeye tahammül edemiyorum saçlarımı yolup yüzümü tırnaklıyorum ben niye o kızlardan birinin yerinde değilim diyeNeye göre çok seviyorlar? O kızların özelliği ne? Çok mu güzel oldukları için? Çok mu zeki oldukları için? İyi bjr aileleri oldukları için mi? Çok iyi giyinip makyaj yaptıkları için mi? Ne yapıyorlarda adam kul köle olup yıllarca unutamıyor uğruna her şeyi feda edecek hale geliyor o kızların özelliği ne yani sakın bana kendini sev saygı duy deme eğer o kızları seven değer veren saygı duyan insanlar olmasaydı onlarda kendini sevemezdi son nefesime kadar aynı düşüncede olucam
Güncellemeler
10 ay
O kızlar gibi olamıcaksam yaşamanın bir anlamı yok
Neden diğer kızlar gibi olamıyorum?