Ablamın istemesinde elbisemi giysem yoksa pantolon üstüne crop yanı gunluk kıyafetmı giysem karar veremedim gunluk kıyafet saçma olur mu?

Ablamın istemesinde elbisemi giysem yoksa pantolon üstüne crop yanı gunluk kıyafetmı giysem karar veremedim gunluk kıyafet saçma olur mu?

Neden olmasın ki? Görsel de ki iki parça da olur. İsteme olayların da görüyoruz kızın da yakınlarının da aile büyüklerinin yanların da mini mini elbiseler her yerleri belli. Sanki açık arttırmaya çıkacak gibi giyiniyorlar. Aile büyüklerinin yanın da her daim ahlak önemlidir. Teşhircilik yapan kızlar olacağına doğal ol yani şu görsel de ki iki parçayı giy uzatma 😅
Cevap
7Cevap
Siyah kıyafetler kadar asil ve şık bir şey daha görmedim. Bu kombin çok güzel. Günlük kıyafetler istemede veya nişanda giyilebilir.
Elbise sevmiyor olabilirsin ama pantolon üstüne crop saçma.
Pantolon üstüne şık bir bluz olabilir
Yok yeterli olur sonuçta ablanın özel günü ve evde olacak zaten uygun olur bence
yeni özel bir gün değil mi sence? bence günlük giyme
Elbise daha iyi olur sanki bu çok günlük bence eğer elbisen çok abartılı değilse onu giy
Ben giymiştim kimse bir şey dediyse bilemiyorum.
günlük böyle bir kombin tabi ki saçma olur.
takım elbise falan olsa belki ama bu olmaz
günlük kıyafet doğru olmaz bence ama aşırı abartılı elbiseye de gerek yok.
saçmalama kızım sen ablandan daha şık olmak zorundasın basitleşme
Evde davet gbi olacaksa olabilr günlük bı elbise de olabilir
Bence günlük giyin eğer sadece isteme olacaksa nişan veya söz olursa elbise giyersin
😊👍
Evde böyle dolasiyorum snsnwmms direkt eşofmanla git asko hiç ugrasma
Olabilir sonuçta söz şık bir kombin yapa bilirsin😌
Daha şık bisey tercih etmelisin
şık bişeyler gitmen daha uygun olur foto falan da çekilir mutlaka
Yav seni mi isteyecekler giy ne farkeder ben pijamayla oturuyordum
Etek ya da elbise daha özenli gösterir
Ben ablan olsam kızarım..
Ablan yerine seni isteyebilirler😆
Olur.
Olur gibi.
Neden olmasın