Moda & Stil Abimin kız istemesinde bu elbiseyi giymeyi düşünüyorum, nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 108 Yapay Zekaya Sor Bu elbiseyi giymek istiyorum, başka bi renk mi tercih etmeliyim? Abimin kız istemesinde bu elbiseyi giymeyi düşünüyorum, nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl allah kabul etsin :D mekanı cennet olsun modası https://voca.ro/1bxcc8XI1PXU 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben görümce oluyorum, o yengem olacak😂 Yorumla Powerby_MusTi +1 yıl https://voca.ro/1363SJNfqOoT Yorumla Soran +1 yıl Siyah zayıf gösteriyor ama 😅 Yorumla Powerby_MusTi +1 yıl https://voca.ro/16iJOayTj59E Yorumla Soran +1 yıl Ahahah😅beni kim napsin, hem zaten onlarin sulalesinde benle yasit biri yok 😂neyse daha canli renkler bakıyım o zaman Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Abimi kaybettim modu bence artik abimin odasi benim sevinci 😂😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayni odada yatıyoruz zaten😅 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl ay elbise çok güzel ve eğer fotodaki sensen çok yakışmış 3 0 Yorumla
Busonolsunt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzelim kaç yaşındasın daha senin yaşına ne boyu ne modeli uygun değil bence daha renkli cıvıl cıvıl bir şeyler bak 1 0 Yorumla
fatmaksal Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok yakışmış ama daha cıvıl cıvıl bir seçimde yapabilirsin 4 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Bence çok hoş ama bilemedim açık renk olsa daha güzel olabilir ama bu renk de güzel 1 0 Yorumla
arzummmmmmbb Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 42% +1 yıl ay çok güzel bence siyah yas değil asil bir renktir 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Karalar bağlamışsın güzel. Bende eğer gidersem abimin düğününde karalar bağlamayı düşünüyorum. 1 0 Yorumla
ftmaabbb Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Siyah asıl bir renk kıyafette güzel mis gerçekten siyah içine sinmediyse bordo da güzel bir renk 1 0 Yorumla
Boşverismimiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Bence güzel isteme zaten tahmin ettiğim üzere aile içinde olur uygun bence 1 0 Yorumla
Bah_ar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bence çok hoş bir elbise ama sanki farklı renk ve daha kısa olsa daha hoş olabilir gibime geliyor 3 0 Yorumla
Im_tall Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl yani güzel evet tatlı olur ama rahatsız etmez mi ya biraz? sıcakta bunaltır gibime geldi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bizim buralar serin biraz yağışlı, geceleri de serin oluyor o yüzden sıkıntı yok😌 Yorumla Im_tall +1 yıl o zaman çok iyi. çok da tatlı birr elbiseymiş güle güle giy Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belli ki yas tutuyorsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla
aptalkarınca123 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kızı vereceklerinden eminseniz giyin yoksa bu süsleniş. boşuna olur😄. Mutluluk dilerim 2 0 Yorumla
JoeBlackkk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Yasa gider gibi anlaşılır bak:-) baska renk seç bence. 0 0 Yorumla
değişikadam2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sanki sana erkek istemesine gidiyormuşsun gibi duruyor 0 9 Yorumla secret_girll +1 yıl Abi o nasil laf erkek istemesine gitmek tovbeeee😂😂😂 Yorumla değişikadam2 +1 yıl Abi senin abindir ayol Yorumla secret_girll +1 yıl Abiyi sana hitap ederek söylemedim ok genel hitap ederek söyledim ayollll Yorumla değişikadam2 +1 yıl O değilde kız dislike attı 😀 Yorumla secret_girll +1 yıl Hangi kız ayol😂😂😂 Yorumla değişikadam2 +1 yıl Yok mu soruyu soran yelloz 😂 Yorumla secret_girll +1 yıl Hahhaaaaaa dersen erkek mi istemeye gidiyorsun atar tabi 😂😂😂 Yorumla değişikadam2 +1 yıl Bence sorun bende değil, bizim millet çok alıngan oldu 😀 Yorumla secret_girll +1 yıl Takilmamak lazım ayol😂😂😂 Yorumla
adamgibiadamgibiadam Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl aahahaha saat gece yarısını vurmadan eve dön ama kül kedisi :) 1 0 Yorumla
sılaaaaax Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Siyah asil gösteriyor bence güzel hem isteme de çok hareketli olmaması da iyiii 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nerden aldın arkadaşım bunu bende sevgilime hediye olarak almak istiyorum da saygılar 0 0 Yorumla
utopiaa Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl abini zorla mı evlendiriyorsunuz? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Siyahtan başka pek renk tercih etmem, düğüne gider gibide rengar3nk mi giyiniyim Yorumla utopiaa +1 yıl böyle de cenazeye gider gibi olmuş kız tarafı sakın demesen şimdiden görümcelik yapmaya başladı diye :D Yorumla
skadir3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl çok ince bişeysin kız :) yakışmış :) 1 1 Yorumla skadir3441 +1 yıl hadi sana da kısmet çıkar burdan :D Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Ben çok beğendim güzel. 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı. Güzel bence giyilebilir 1 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı. Canlı bir renk sec kız istemesine mi gidiyon cenaze törenine mi 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 554 cevap paylaştı. Çok spor degil mi 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Normalde böyle giyindiğim için nasilsam öyle gideyim dedim Yorumla serimiyy +1 yıl Elbise çok güzel aslında nerden aldın site atrmsn🌼 Yorumla
Babil4092 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Banada nasip. Çikar diosun😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha yeni reşit oldum daha hazir değilim 😅 Yorumla Babil4092 +1 yıl Olsa hayır demicen sende😂😂😂 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 329 cevap paylaştı. Omuzları olmamış seni güzel göstermemiş 0 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Moda & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Güzelmiş. 3 0 Yorumla
uzaylihayalet Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bence kısa bir elbise tercih etsen daha güzel olur 2 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. seni mi istiyorlar? kız isteme için fazla abartılı 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Oh be abladan abiye geçti kız sonunda mfmfkf kötü 0 0 Yorumla
eeelif56 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Bu ne ya sanki cenazeye gider gibi olmamış 0 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 616 cevap paylaştı. Cenazede giyilecek bir elbise gibi daha çok. 0 0 Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı. Çok kasvetli yaa cadı elbisesi gibi 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 809 cevap paylaştı. Bence yakışmış 😊 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
allah kabul etsin :D
mekanı cennet olsun modası https://voca.ro/1bxcc8XI1PXU
Ben görümce oluyorum, o yengem olacak😂
https://voca.ro/1363SJNfqOoT
Siyah zayıf gösteriyor ama 😅
https://voca.ro/16iJOayTj59E
Ahahah😅beni kim napsin, hem zaten onlarin sulalesinde benle yasit biri yok 😂neyse daha canli renkler bakıyım o zaman
Abimi kaybettim modu bence artik abimin odasi benim sevinci 😂😂😂
Ayni odada yatıyoruz zaten😅
ay elbise çok güzel ve eğer fotodaki sensen çok yakışmış
Güzelim kaç yaşındasın daha senin yaşına ne boyu ne modeli uygun değil bence daha renkli cıvıl cıvıl bir şeyler bak
Çok yakışmış ama daha cıvıl cıvıl bir seçimde yapabilirsin
Bence çok hoş ama bilemedim açık renk olsa daha güzel olabilir ama bu renk de güzel
ay çok güzel bence siyah yas değil asil bir renktir
Karalar bağlamışsın güzel.
Bende eğer gidersem abimin düğününde karalar bağlamayı düşünüyorum.
Siyah asıl bir renk kıyafette güzel mis gerçekten siyah içine sinmediyse bordo da güzel bir renk
Bence güzel isteme zaten tahmin ettiğim üzere aile içinde olur uygun bence
Bence çok hoş bir elbise ama sanki farklı renk ve daha kısa olsa daha hoş olabilir gibime geliyor
yani güzel evet tatlı olur ama rahatsız etmez mi ya biraz? sıcakta bunaltır gibime geldi
Bizim buralar serin biraz yağışlı, geceleri de serin oluyor o yüzden sıkıntı yok😌
o zaman çok iyi. çok da tatlı birr elbiseymiş güle güle giy
Belli ki yas tutuyorsun
Yo
Kızı vereceklerinden eminseniz giyin yoksa bu süsleniş. boşuna olur😄. Mutluluk dilerim
Yasa gider gibi anlaşılır bak:-) baska renk seç bence.
Sanki sana erkek istemesine gidiyormuşsun gibi duruyor
Abi o nasil laf erkek istemesine gitmek tovbeeee😂😂😂
Abi senin abindir ayol
Abiyi sana hitap ederek söylemedim ok genel hitap ederek söyledim ayollll
O değilde kız dislike attı 😀
Hangi kız ayol😂😂😂
Yok mu soruyu soran yelloz 😂
Hahhaaaaaa dersen erkek mi istemeye gidiyorsun atar tabi 😂😂😂
Bence sorun bende değil, bizim millet çok alıngan oldu 😀
Takilmamak lazım ayol😂😂😂
aahahaha saat gece yarısını vurmadan eve dön ama kül kedisi :)
Siyah asil gösteriyor bence güzel hem isteme de çok hareketli olmaması da iyiii
Nerden aldın arkadaşım bunu bende sevgilime hediye olarak almak istiyorum da saygılar
Hos görünüyırsun yas kac
abini zorla mı evlendiriyorsunuz?
Siyahtan başka pek renk tercih etmem, düğüne gider gibide rengar3nk mi giyiniyim
böyle de cenazeye gider gibi olmuş kız tarafı sakın demesen şimdiden görümcelik yapmaya başladı diye :D
çok ince bişeysin kız :) yakışmış :)
hadi sana da kısmet çıkar burdan :D
Ben çok beğendim güzel.
Daha açık bşr renk seçsen.
Çok güzel zarif asil..
Maşallah yakışmış efendim..
Çok siyah değil mi ya
Ooo harika. Nerden aldın bunu
Güzel bence giyilebilir
ne kadar hosmus bayildim
Canlı bir renk sec kız istemesine mi gidiyon cenaze törenine mi
Çok spor degil mi
Normalde böyle giyindiğim için nasilsam öyle gideyim dedim
Elbise çok güzel aslında nerden aldın site atrmsn🌼
Bence acik renk giyin
Banada nasip. Çikar diosun😂
Daha yeni reşit oldum daha hazir değilim 😅
Olsa hayır demicen sende😂😂😂
Çok asil bir elbiseymis ben çok beğendim. 😊
hanim. hanimck belki talibin cikar
Fazla iddialı geldi bana
Çok iyi vede sade sevgilin şanslı
Omuzları olmamış seni güzel göstermemiş
Güzelmiş.
Sanki biraz cenaze evine gider gibi
İyi bence
Bence kısa bir elbise tercih etsen daha güzel olur
seni mi istiyorlar? kız isteme için fazla abartılı
Oh be abladan abiye geçti kız sonunda mfmfkf kötü
Cenaze den istemeye gider gibi
Bu ne ya sanki cenazeye gider gibi olmamış
Cenazede giyilecek bir elbise gibi daha çok.
Çok kasvetli yaa cadı elbisesi gibi
Bence yakışmış 😊
Açık renk bak poncik
sadelik iyidir
Boyun uzunsa okey.
Güzel.
İyiymiş
Erkek gözünden iyi gözüküyor
Gayet şık.
Bence çok tatli bi elbise
Güzel bence.
Hayırlısı olsun, güzel elbise