Gökhan siyah , beyaz kareli. Ve siyah _ kırmızı şapkalı gömleğim var zaten bunun rengi ve kesimi değişik geldi ve çok hoşuma gitti fiyatı da çok uygun tam görselde çıkmamis ama etek kısımlari püsküllü eskitme gibi durmasi ilgimi çekti ... tm peki Gökhan teşekkür ederim 🙏 fikrin için
Tm peki çok teşekkür ederim fikrin için 🙏 bende rengini ve kesimini çok değişik buldum çektiğim görsel de tam çıkmamış ama etek kısımlari püsküllü ve eskitme gibi durmasi ilgimi çekti birde fiyatı da çok uygun siyah taytlada güzel duracağını düşündüm
Çok teşekkür ederim 🙏 ee siz de karar veremediginiz bir kıyafeti soru olarak yoneltin ve alıp almayacağınıza bu şekilde karar verebilirsiniz bende öyle yaptım çünkü çoğunluk güzel dedi ve aldım gömleği
Evet gülüm illaki var ama bunun kesimi değişik geldi çektiğim görsel de tam çıkmamış ama etek kısımlari püsküllü ve eskitme gibi durmasi ilgimi çekti birde fiyatı çok uygun siyah taytlada güzel duracağını düşündüm yinede fikriniz için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Tm peki teşekkür ederim fikriniz için 🙏🙏 bende rengini ve kesimini çok değişik buldum çektiğim görsel de tam çıkmamış ama etek kısmı püsküllü ve eskitme gibi durmasi ilgimi çekti birde fiyatı çok uygun siyah taytlada güzel duracağını düşündüm ..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
23Görüş
ben pek hoşlanmıyorum tayt giyen kadın modelini... 🤔
Saygı duyarım ✋ yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Rica ederim :)
🙋🙋🙋
Bu gömlek taytla değilde şortla daha iyi durur gibi
Siyah ile kırmızı - siyah kareli ekose gömlekler asırı iyi duruyor. Bunu bilemedim ama kotu degıl
Gökhan siyah , beyaz kareli. Ve siyah _ kırmızı şapkalı gömleğim var zaten bunun rengi ve kesimi değişik geldi ve çok hoşuma gitti fiyatı da çok uygun tam görselde çıkmamis ama etek kısımlari püsküllü eskitme gibi durmasi ilgimi çekti ... tm peki Gökhan teşekkür ederim 🙏 fikrin için
Tarzı güzel duruyor salaş falan denenir rengarenk.
TmTeşekkür ederim 🙏
Hoş duruyor sen tayt giyer sen çok tatlı görünürsun kanka ya
Tm peki çok teşekkür ederim fikrin için 🙏 bende rengini ve kesimini çok değişik buldum çektiğim görsel de tam çıkmamış ama etek kısımlari püsküllü ve eskitme gibi durmasi ilgimi çekti birde fiyatı da çok uygun siyah taytlada güzel duracağını düşündüm
Ya evet işte zaten çok tatlı bir kadınsin iyice tatlı olacan bu kombini yapsan 🙂
Teşekkür ederim 🙏🙏
Alın hanımefendi zaten renkli bir insansın yakışır sana
tamam peki teşekkür ederim fikriniz için 🙏🙏
🥀 bişey değil
🙋🙋🙋
🌠🌠🌠
Bnce hoş. Kıyafet konusunda keşke biri beğendiklerini bana da söylese de alsam
Çok teşekkür ederim 🙏 ee siz de karar veremediginiz bir kıyafeti soru olarak yoneltin ve alıp almayacağınıza bu şekilde karar verebilirsiniz bende öyle yaptım çünkü çoğunluk güzel dedi ve aldım gömleği
Ben vaktim yok gidip kıyafet bakack birileri gidip secse bana inerse guzl olr hem degsklik olr tarz olark da
Manken üzerindede siyahla kombinlenmiş size yakısacağını düsünüyorum
Çok teşekkür ederim fikrin için 🙏🙏
Rica ederim 😊😊
Allah’ım ben her halimi sana bıraktım. Sen beni kullarının eline bırakma..
Konbin guzel. Tasiyacak olanda da oturdumu saga sola ateş
Acizane fikir.
🙋🙋🙋
Güzel seçim, cıvıl cıvıl.
Teşekkür ederim 🙏 aldım zaten
Hani? 😂
Bence gayet şık olur yani güzel görünüyor
Teşekkür ederim aldım zaten rengi çok hoşuma gitmişti birde fiyatı çok uygundu oyuzden aldım
Güle güle giyin hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
Eyvallah Rica ederim
Nesene ve kisiligine cok uyumlu yakisir🧿👍
Çok teşekkür ederim fikrin için 🙏
😎😇🤌
giy bakalım daracık taytları :D
Baya hoş kuzum
Güzelde dombililere uymaz
Tm peki saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Çok güzel sana hediye almak isterdim
Teşekkür ederim 🙏 düşünmen yeter Almus kadar oldun... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
" Almış " kadar oldun
Rica ederim güzel kadın
🙋🙋🙋
Bence güzel gömlek.
Çok daha iyileri var bence
Evet gülüm illaki var ama bunun kesimi değişik geldi çektiğim görsel de tam çıkmamış ama etek kısımlari püsküllü ve eskitme gibi durmasi ilgimi çekti birde fiyatı çok uygun siyah taytlada güzel duracağını düşündüm yinede fikriniz için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Rica ederim güzel günler de kullanın
Teşekkür ederim 🙏
Bence renkleri harika
Tm peki teşekkür ederim fikriniz için 🙏🙏 bende rengini ve kesimini çok değişik buldum çektiğim görsel de tam çıkmamış ama etek kısmı püsküllü ve eskitme gibi durmasi ilgimi çekti birde fiyatı çok uygun siyah taytlada güzel duracağını düşündüm ..
Gözlerin renkli ya güzel olur yakisir
Teşekkür ederim 🙏
💮🌺🌷🌹⚘️🌼güzel günlerde kullan
Çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
kaç para
160 TL fiyatı
hemen al :D
Aldım zaten gömlegin dikimi kesimi çok hoşuma gitmisti birde fiyatı uygundu bende aldım çok teşekkür fikriniz için 🙏🙏
rica ederim o zaman bi nasılım yap güzel bi kombinle bakalım ahah :D
🤗🤗🤗
kombin yaptın mı :D