Moda & Stil Bu siyah gömlek ve bir tarz pantolon yakışır mı? Hitler00 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu pantolonun beyazida olur Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Keten krem renk pantolon ve sade parlaksiyah gomlegin ustune hangi ayakabi gider sizce? ↗ bakarmisinzzzz Bu siyah gömlek ve bir tarz pantolon yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
afr0dit Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Olur gibi ama ustteki grili daha uygun sanki obur turlu cok kontrast olur 1 7 Yorumla Hitler00 +1 yıl Kontrast nedir Yorumla afr0dit +1 yıl Zıt renklerin uyumu Yorumla Hitler00 +1 yıl O tarz bir gomlek ve beyaz bir pantolon nasil alltaki turden beyZ pantolon Yorumla afr0dit +1 yıl Gri iyi dedim zaten beyaz olmaz Yorumla Hitler00 +1 yıl Sade siyah gomlek nasil durur o tarz pantolinun ustune Yorumla afr0dit +1 yıl Olur evet o sekilde Yorumla Hitler00 +1 yıl Profilimdeki pantolunun ustune sade siyah bencede iyi olur altinada babet tarzi ayakabi siyah olcak oda bence guzl olr sizce Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Klasik kesim bir kot olsun dar kısa paça çok kötü. Bir de gömlek çok klasik duruyor. Daha spor gömlek belki iyi olabilir 0 3 Yorumla Hitler00 +1 yıl Gomlek klasikmi duryo ilk kez siyah gomlek. giycem yanliz Yorumla Cailleach +1 yıl Evet bir de çizgili bir de bu sıcakta uzun kollu.. bilemedim. Yorumla Hitler00 +1 yıl Kisa koluda cocuk gibi duryo ama Yorumla
buss-e Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Siyah gömlekle gri yani üstteki ya da mavi koyu kot daha iyi olur. 0 1 Yorumla Hitler00 +1 yıl Kot almicam cok kotum var o tarz bir gomlek ve beyaz pantolon nasil sence Yorumla
RealEyes Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Alttaki pantolonla yakışmaz griyle daha iyi 2 6 Yorumla Hitler00 +1 yıl Sade siyah gomlek ve alttaki tarzdan beyaz gibi bir pantolon nasl Yorumla RealEyes +1 yıl Yok siyahla o renk bir pantolon giyemezsin Yorumla Hitler00 +1 yıl Hadi ya napim ne giyim o pantolonun ustune bak yukardaki gomlegi buldum fotosu profilimde ama tam siyah dil bakarmisin Yorumla RealEyes +1 yıl Açık renk pantolon giymek istiyorsan üstüne siyah giymeyi unut. Lacivert olabilir acik mavi beyaz vs ile alttaki pantolon olur Yorumla Hitler00 +1 yıl Simdi profile foto katcam su pantolonu alcam bakarmisn ustune ne gidr Yorumla Hitler00 +1 yıl Keten krem renk pantolon ve sade parlaksiyah gomlegin ustune hangi ayakabi gider sizce? ↗ bakarmisn Yorumla
hulkaşıkadın Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl evet gayet iyi.. Beyaz pantolon değil bu iyi 1 12 Yorumla Hitler00 +1 yıl Aynisindan bulsam alirm bulamazsam onun beyazi var bide sade siyah gomlek nasl olue sence Yorumla hulkaşıkadın +1 yıl siyah gömlek iyi. olur Yorumla Hitler00 +1 yıl Sade siyah gomlek beyaza kacar bir pantolon altinada siyah bir babet guzl olurmu Yorumla hulkaşıkadın +1 yıl Spor ayakkabı daha iyi olur gibi... ama babetlede görmek lazım tabi Yorumla Hitler00 +1 yıl Babet dedimde kundura tarzi gibi bisi ve pantolinda profilimde bakarmisn sade siyah gomlek nasl durur Yorumla hulkaşıkadın +1 yıl gayet güzel olur siyah gömlek zaten asli başlı başına Yorumla Hitler00 +1 yıl Dimi tsk ederim yardimci oldun icin 😊😊🌷 Yorumla hulkaşıkadın +1 yıl rica ederim Yorumla Hitler00 +1 yıl Yas 32mi cidden Yorumla hulkaşıkadın +1 yıl evet tâbi Yorumla Hitler00 +1 yıl Evlimisinz Yorumla Hitler00 +1 yıl Keten krem renk pantolon ve sade parlaksiyah gomlegin ustune hangi ayakabi gider sizce? ↗ bakarmisn rica etsm Yorumla
GünleriGerideBırak Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Pantolon dar ben sevmiyorum öyle pek 1 9 Yorumla Hitler00 +1 yıl Yakisirmi onu sole sen Yorumla GünleriGerideBırak +1 yıl Dar pantolon giyen bir erkeğe saygım yok bilmiyorum yakışır mı Yorumla Hitler00 +1 yıl Kombin olarak iyi gibi Yorumla GünleriGerideBırak +1 yıl Boy kilo kaç fotoğrafını falan görsem öyle anlarım anca yakışır mı Yorumla Hitler00 +1 yıl Boy 178 kilo 70 Yorumla Hitler00 +1 yıl Gizlidn cik fotomuda gösterim Yorumla GünleriGerideBırak +1 yıl Tamam Yorumla Hitler00 +1 yıl Ordamisn Yorumla Hitler00 +1 yıl Keten krem renk pantolon ve sade parlaksiyah gomlegin ustune hangi ayakabi gider sizce? ↗ Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Evet, yakışır.🌺 1 9 Yorumla Hitler00 +1 yıl Sade siyah gomlek nasl durur Yorumla HürreemSultaaN +1 yıl Bence görseldeki gömlek daha güzel 🌺 Yorumla Hitler00 +1 yıl Ayni o gomlekten buldum fotosunu proofilime katcam rengi cok siyah dil bakbi nasl sence Yorumla Hitler00 +1 yıl Baktinizmi Yorumla HürreemSultaaN +1 yıl Resme baktım üç tane gömlek var. Profil resmindeki sade siyah ortadaki gömlek güzelmiş. Sen sormuştun ya sade gömlekte olur, çizgili olanda güzel ama sade gömlek daha şık ve hoş duruyor 🌺 Yorumla Hitler00 +1 yıl Sade siyah alayimmi guzel parlak siyahlar vardir alimmi o tarz beyaz pantolinun ustune Yorumla HürreemSultaaN +1 yıl Evet sade siyah gömlek gayet güzel, beyaz pantolonun üzerine güzel kombin olur, bencede alın 🌺 Yorumla Hitler00 +1 yıl Cok tsk ederim yardimci oldun icin bide siyah bir babet alcqm kunduraya benzer Yorumla Hitler00 +1 yıl Keten krem renk pantolon ve sade parlaksiyah gomlegin ustune hangi ayakabi gider sizce? ↗ bakarmisinnnzz Yorumla
Siyah_incii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl O gömlekle gri pantolon daha iyi olur. 0 3 Yorumla Hitler00 +1 yıl Beyaz nasl olur Yorumla Siyah_incii +1 yıl O da olur Yorumla Hitler00 +1 yıl Sade siyah gomlekmi alsam acaba Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Dar gömlek dar pantolon 👎👎👎👎👎👎 0 3 Yorumla Hitler00 +1 yıl Kombin nasil onu solee Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Renkler uymuyor Yorumla Hitler00 +1 yıl O pantolonun beyasi nasl pki Yorumla
Gülderen35 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yakışmaz gri daha iyi 0 3 Yorumla Hitler00 +1 yıl Gri kotmu yoksa alltaki pantolonun grisimi Yorumla Gülderen35 +1 yıl Üstteki kombin iyi Yorumla Hitler00 +1 yıl Ya cok kot pantolonum var illkez degisik bisi alcam Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl hayır 0 1 Yorumla Hitler00 +1 yıl Pantolomun beyazi masl olur peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olur gibi ama ustteki grili daha uygun sanki obur turlu cok kontrast olur
Kontrast nedir
Zıt renklerin uyumu
O tarz bir gomlek ve beyaz bir pantolon nasil alltaki turden beyZ pantolon
Gri iyi dedim zaten beyaz olmaz
Sade siyah gomlek nasil durur o tarz pantolinun ustune
Olur evet o sekilde
Profilimdeki pantolunun ustune sade siyah bencede iyi olur altinada babet tarzi ayakabi siyah olcak oda bence guzl olr sizce
Klasik kesim bir kot olsun dar kısa paça çok kötü. Bir de gömlek çok klasik duruyor. Daha spor gömlek belki iyi olabilir
Gomlek klasikmi duryo ilk kez siyah gomlek. giycem yanliz
Evet bir de çizgili bir de bu sıcakta uzun kollu.. bilemedim.
Kisa koluda cocuk gibi duryo ama
Siyah gömlekle gri yani üstteki ya da mavi koyu kot daha iyi olur.
Kot almicam cok kotum var o tarz bir gomlek ve beyaz pantolon nasil sence
Alttaki pantolonla yakışmaz griyle daha iyi
Sade siyah gomlek ve alttaki tarzdan beyaz gibi bir pantolon nasl
Yok siyahla o renk bir pantolon giyemezsin
Hadi ya napim ne giyim o pantolonun ustune bak yukardaki gomlegi buldum fotosu profilimde ama tam siyah dil bakarmisin
Açık renk pantolon giymek istiyorsan üstüne siyah giymeyi unut. Lacivert olabilir acik mavi beyaz vs ile alttaki pantolon olur
Simdi profile foto katcam su pantolonu alcam bakarmisn ustune ne gidr
Keten krem renk pantolon ve sade parlaksiyah gomlegin ustune hangi ayakabi gider sizce? ↗ bakarmisn
evet gayet iyi.. Beyaz pantolon değil bu iyi
Aynisindan bulsam alirm bulamazsam onun beyazi var bide sade siyah gomlek nasl olue sence
siyah gömlek iyi. olur
Sade siyah gomlek beyaza kacar bir pantolon altinada siyah bir babet guzl olurmu
Spor ayakkabı daha iyi olur gibi... ama babetlede görmek lazım tabi
Babet dedimde kundura tarzi gibi bisi ve pantolinda profilimde bakarmisn sade siyah gomlek nasl durur
gayet güzel olur siyah gömlek zaten asli başlı başına
Dimi tsk ederim yardimci oldun icin 😊😊🌷
rica ederim
Yas 32mi cidden
evet tâbi
Evlimisinz
Keten krem renk pantolon ve sade parlaksiyah gomlegin ustune hangi ayakabi gider sizce? ↗ bakarmisn rica etsm
Pantolon dar ben sevmiyorum öyle pek
Yakisirmi onu sole sen
Dar pantolon giyen bir erkeğe saygım yok bilmiyorum yakışır mı
Kombin olarak iyi gibi
Boy kilo kaç fotoğrafını falan görsem öyle anlarım anca yakışır mı
Boy 178 kilo 70
Gizlidn cik fotomuda gösterim
Tamam
Ordamisn
Keten krem renk pantolon ve sade parlaksiyah gomlegin ustune hangi ayakabi gider sizce? ↗
Evet, yakışır.🌺
Sade siyah gomlek nasl durur
Bence görseldeki gömlek daha güzel 🌺
Ayni o gomlekten buldum fotosunu proofilime katcam rengi cok siyah dil bakbi nasl sence
Baktinizmi
Resme baktım üç tane gömlek var. Profil resmindeki sade siyah ortadaki gömlek güzelmiş. Sen sormuştun ya sade gömlekte olur, çizgili olanda güzel ama sade gömlek daha şık ve hoş duruyor 🌺
Sade siyah alayimmi guzel parlak siyahlar vardir alimmi o tarz beyaz pantolinun ustune
Evet sade siyah gömlek gayet güzel, beyaz pantolonun üzerine güzel kombin olur, bencede alın 🌺
Cok tsk ederim yardimci oldun icin bide siyah bir babet alcqm kunduraya benzer
Keten krem renk pantolon ve sade parlaksiyah gomlegin ustune hangi ayakabi gider sizce? ↗ bakarmisinnnzz
O gömlekle gri pantolon daha iyi olur.
Beyaz nasl olur
O da olur
Sade siyah gomlekmi alsam acaba
Dar gömlek dar pantolon 👎👎👎👎👎👎
Kombin nasil onu solee
Renkler uymuyor
O pantolonun beyasi nasl pki
Yakışır ama gri daha iyi
Yakışmaz gri daha iyi
Gri kotmu yoksa alltaki pantolonun grisimi
Üstteki kombin iyi