Taşlanmış siyah dar kot pantolonun üstüne siyah kare yaka likralı fitilli tişört ayakkabı olarak da beyaz açık topuklu ayakkabı giyilir mi? İlk buluşmada böyle giysem olur mu
Taşlanmış siyah dar kot pantolonun üstüne siyah tişört giyilirmi?
Bir tane etek var bilek üstü asimetrik kesim renkli pastel tonlarında bel kısmı olan yer düz siyah üstüne o siyah tişörtü giyip altına beyaz topukluyu giymek isterimde etek çok renkli işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayakkabı olmamış sanki
Tüh ne giysem ayakkabı :(
Peki ilk bulusmaya siyah şort etek üstüne siyah kare yaka fitilli kumaş o tişörtten giyilirmi?
Pantolon ve tişört siyah olursa ayakkabinin da koyu renk olması gerekir bence
Bitane leopar desenli ayakkabım var açık ayakkabım ama o da ayağımı vuruyor ya :(
Beyaz ayakkabı kalsın, siyah pantolonda kalsın. Açık renk üst giysen nasıl olur
Siyah kot pantolon taşlı renk yalnız düz siyah değil açık renk üstüm de çok renkli var :(
Koyu kıyafetlerin altına beyaz giymek olmuyor ya. Aynadan baktığında sen beğendin mi
Denemedim ki daha gözümde canlandırıyorum da olduramiyorumm
Olduramazsin
Ya bı tane elbisem var kalın askılı kot bej rengi ama kısa ilk buluşmaya uygun olmaz ayıp olur
Ayıp olmaz
Bir tane etek var bilek üstü asimetrik kesim renkli pastel tonlarında bel kısmı olan yer düz siyah üstüne o siyah tişörtü giyip altına beyaz topukluyu giymek isterimde etek çok renkli işte
Çingene gibi olursun 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣hahahah yok yahu modern etek öyle affedersin hani köylü modeli değil modern
Üst dar altlara doğru geniş
Yinede olmaz sanki ya. Kısa olan daha makul gibi
İlk bulusmada olmaz ama ya :( pantolonla da terlerim viiii napcam
Gitmesen mi acaba
Aaaa olmaszs
Nasıl. gidecen ki. Daha ne giyeceğine karar veremedin
Daha var buluşmaya belki bir tane kıyafet alırım
Yarın değil mi buluşma
Yok 🤣🤣bir iki hafta sonra
Ulan... Daha 15 gün var görüşmeye. Şimdiden bizi gerdin kıyafet diye. o gün hava nasıl olacak onu bile bilmiyorsun
🤣🤣🤣🤣🤣hahahahahahaha heyecan yaptım gubane napim yav
Mardin'de yağmur yağmaz artık demi
beyaz bir üst alırım şık modelli altına siyah taşlı renk dar kot pantolon beyaz kemer altına beyaz topuklu açık ayakkabı siyah oje siyah küçük çanta
Bilmiyorum ki valla
Yav boş ver sen şimdi kıyafeti. O zamana kadar sen 20 defa fikir değiştirirsin
🤭🤭🤭🤭🤭🤭 hahaha
Güzel olur ama fiziğin nasıl
Güzel
O zaman giyin
Beyaz ayakkabı olmadı ama işte
Görebilir miyim
ilginç