Tarafını seç! Yaz kış crop giymek mi yoksa tenin bile gözükmediği kombinler yapmak mı?

Benim askerdeyken bi g*tüm donmuştu Eğirdir'de...
Nisan ayında sırf parkasız geziyor, kendisini silah arkadaşlarını hasta edecek diye üç askerime tutanak tuttum.
Yapanlar ve heleki rütbeli olarak yapanlar bilir bunu : Askeriyede sırf hasta oldun diye tutanak yiyebilirsin.
Uzamadı hiçbirinin askerliği yırtıp atmıştım sonra ama iyi korkmuşlardı.
Görüş
22Görüş
Kışın ortasında Crop giyenen kızlara helal olsun. Ben üşemeye hiç gelemiyorum. Yani içlik bile giyerim. :D
Soğukta ince giyinmeye gerek yok bence. Kalın ve sıcak tutacak giysiler en iyisi
Yaz kış crop giyebilecek bir vücut direncine sahip olmakla beraber tenimin gözükmeyeceği kıyafetler giymek 👍🏻
nedenki merak ettim?
@cheekystaff hoşlanmiyorum
hmm peki :)
tamamen ruh halimle alakalı bir durum bu.
ben iki türlüde giyinen tayfaya giriyorum.
hem kabanın altına crop giyebiliyoruz :)
Kışın utanmasam battaniyeye sarılıp çıkarım. Kimse umrumda değil. Totom üşümesin yeter ki 😀😂
Kışın güneş görmeyen yerlerimin üşümediği günleri görmek, mis gibi kombinler yapmak isterim ama bende lahana gibiyim sjsbsksös
Her yere pijamayla giden ben. O değil de sweat ve eşofman kombinleri mükemmel bir şey. Yaz kış giyebilirim ¢
Kışın crop giyebilenlere hayranlık ve saygı duymakla birlikte böbrek ve bağırsaklarımın bu durumu kaldıramayacak kadar zayıf olmasından utanç duyuyorum efenim :((
Lahana olurum şuanda zaten o moddayım kazak üstüne hırka üstüne şal He bide evdeyim
Zevk meselesi bunlar. Nasıl istiyorsa öyle giyinir insan
Kışın utanmasam battaniyeye sarılıp çıkarım. Kimse umrumda değil. Totom üşümesin yeter k
Yas kış demeden yorganımı üstüme çeker başım veya burnum tek dışarda yatarım 😂😂
Ortama göre yaz kış giyebilirim. Ama sogukta disarda giyecek kadar kafayi üşütmedim 😅
Lahana gibi kat kat giyinirim 🥬 ama kış aylarında durum böyle olduğu gibi yaz aylarında böyle olmaz
Tenin bile gözükmedigi full kapalı siyah kombin favorim ⭐🖤
Kadın olsaydım 2. şıkkı seçerdim evet donmaya hiç niyetim yok
Kışın çok üşüyorum o yüzden croplarıma veda ediyorum bir süre 😄
Ayağım ısınsın diye sıcak su torbası koyuyorum+ 2 kat çorap
Sıcağı çok seven birisi değilim öyle atlet , boğazlı kazak , vss gibi kalın şeylerde giyemem çünkü darlanırım hafif şeyler giyerim birde mont tamam dir
hiççç sevmem sıcak olmasını. üşümek iyidir zinde tutar.
yaz kış crop giymeyi severim fakat çok üşüdüğüm için giyemiyorum
En İyi Görüş