İlla modaya uymak zorunda mıyız
2 ay
Sırf moda diye beğenmediğiniz bir şeyi almak mantıklı mı?

İlla modaya uymak zorunda mıyız
Modaya uymak saçmalık diyecemde değil bu bir beyinsizliktir moda adı altında insanları yönlendirmeye çalışıyorlar hele türk kızlarını her şey ortada zaten moda diyerek kadın kız demen soyundurdular neden moda olduğu için moda soyun diyor soyunuyorlar giyin diyorlar giyiniyorlar kırmızı diyorlar kırmızı oluyor siyah diyorlar siyah oluyor sevicilik yaptığın elin gavuru milleti parmağında oynatıyor kimsenin ruhu duymuyor bir gram beyni olan en azından oturup düşünebilir bu niye var neden var beyni olmayan Alllahı sorgulayıp Allah yoktur diyor diğer yandan burçlara tarato fal vardır diyip inanıyor beyinsizden ne beklersin Allahı sorgulamayı biliyorsunda onları niye sorgulamayı bilmiyorsun
İmamlık moda ne alaka kıyafetleri seni ilgiendiriyormu😆😆
Yok beyinsizlik moda olmuş sen de görebiliyoruz bunu işte
Ayyy sümsüğüm
Sevmediğim hiç bir şeyi kimse zorla aldıramaz.
Konuyla alakası yok ama ne kadar güzel birisi olursa olsun mesela eğer o kişiye ısınamadım ise konuşmam bile.
Hmmm
Çok saçma. Moda diye ya da sevdiğim bir ünlü giyiyor diye neden sevmediğim şeylere para harcayayım, dolabımda saklayayım ki? Aksine sevdiğim bir şey bile moda haline gelse onu giymeyi bırakırım. Moda bana herkesleşmek gibi geliyor, neden herkes bunu kabulleniyor anlamıyorum ¢
Hııım
Görüş
21Görüş
Aşırı mantıksız
Hımm
Asla yapmadım bunca yıllık hayatımda ! Kendimi bildim bileli istemediğimi kimse zorla giydiremez, toplum baskısı bile !
Hımm
Moda benim kendime yakışan parçaları kullanmamdır. Bunun dışında hiç bir kuvvet bana beğenmediğim bir şeyi aldıramaz :D Keyifli günler..
Hııım
Modanın hiçbir zaman böyle bir şey olduğunu sanmıyorum
Beğenmediğim bir şey sonuçta , bunu almak nasıl bir mantık 😀
Hımmm
Haksızmıyım🤔
Moda olan şeylerin geneli göz zevkime uymuyor, uysada almam çoğu kişi giydiği için klişeleşmiş olur.
Hmmm
Modayı gram önemsemiyorum bana göre moda benim zevkim :d
Hımmm
Hayir değil ben kendimi rahat hissetmeliyim. Rahat değilsem almam
Hınn
Mantıksız. Modaya uymak başlı başına saçma. Kendinize yakışanı giyin.
Hımmm
Hayır tabiki tarzım neye uygunsa neyi beğendiysem onu alırım
Hımmm
Koyun gibi millet birbirlerini taklit ediyorlar buna moda diyorlar
Hıın
Saçmalık neyi beğeniyorsun onu alırım sonuçta para vericem
Hııım
beğendiğim şey modaysa onu da almaktan vazgeçerim öyle diyim
Hııım
moda ne ya 2 tane dingil alin bunu giyin diyor sürü gibi herkes onu giyiyor😂
Hııım
Moda, benim kendime yakıştırdığımdır mantığında oldum şimdiye kadar. Uymak zorunda tabiki değiliz
Hımmm
Asla modaya uymak icin üstelik begenmedigim bir seye para harcamam. Parayi agactan mi topluyoruz yahuu bu ne savurganlik böyle
Hııım
Benim için moda kullanışlı, rahat ve uzun süre giyeceğim kıyafettir. Bunsene moda olanın seneye yüzüne bakmayacaksam neden alayım
Hııım
hayır tabiki de asıl moda kendine yakışanı giymektir.
Hmnn
beğenmedim ise para verip hayatta almam
Hııım... .
Hayır değil. Bu tam da kendi tarzına güvenmeyen özgüveni düşük insanların yapacağı bir hareket bence.
Hımmm
En İyi Görüş