Moda & Stil 2 ay Neden hep aynada? serdarcihan5 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 kadınlar giyinip ayna karşısına geçince neden hep arka taraflarının nasıl göründüğüne bakarlar Neden hep aynada? Görüş Yaz 15 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 2 ay her şey belli olsun diye hem yüz hem fizik hem arka Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 5 Yorumla 14 yorumu gör dincbeyer 2 ay Senin arka taraf nasıl Yorumla Görüş sahibi 2 ay Büyük Yorumla serdarcihan5 2 ay çok büyükte kötü bence Yorumla dincbeyer 2 ay Büyük se Süper Yorumla serdarcihan5 2 ay neden süper Yorumla dincbeyer 2 ay Renkler ve zevkler olayı Yorumla serdarcihan5 2 ay bence elindeki kadınla alakalı insan olmayanı ister Yorumla dincbeyer 2 ay Ya arkadaşım sana ne Yorumla serdarcihan5 2 ay soru benim asıl sanane Yorumla Erkekpenguen0707 2 ay Popiş sevdiğimizi bilirler Yorumla serdarcihan5 2 ay harbi hastasıyız dedeeee Yorumla barmen1515 2 ay ayna karsısında hersey guzel cınsellık bıle Yorumla serdarcihan5 2 ay aynen öyle Yorumla gönlü-kırık 2 ay ne kadar büyük 😂 Yorumla
MaviVera Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 100% 2 ay La bunun derdi belliErkekler hep sinsi sinsi gö. te bakıyorsa ondan 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör serdarcihan5 2 ay bakmayan var mı Yorumla MaviVera 2 ay 🥴 Yorumla serdarcihan5 2 ay evliler bile bakıyıe Yorumla MaviVera 2 ay Erkek bakar Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 41% 2 ay Moda & Stil konusunda 1,3b görüş paylaştı. Kendine güvendikleri orada ortaya çıkacağı için. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 2 ay İlgi çekmek için hocam, dikkatleri üzerlerine toplamayı seviyorlar. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör serdarcihan5 2 ay bazıları diyelim bence Yorumla SadrazamPower 2 ay Çoğu bence, hatta bakanlara sapık diyen be yadırgayan kadınların bile bilinçaltlarından gelen bir arzulanma isteği var. Kadın doğası bu kimse inkar etmesin. Yorumla serdarcihan5 2 ay haklısın ama bazıları hatta dün gördüm giymiş miniyi durmadan çekiştiriyor madem gidin çekme Yorumla
Lauraemy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 95% 2 ay Bütün kadınlar yukarıda fotoğrafını attığınız gibi ifşacı ve mahremiyetinden ödün verecek kadar aptal değil. Yukarıdaki kadının derdi başka... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 36 2 ay Moda & Stil konusunda 512 görüş paylaştı. nereden şikayetcilerse onun tam tersi yönü ön plana çıkartırlar. . Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör serdarcihan5 2 ay neden şikayet etsinler ki Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 100% 2 ay hatun popo dan ibaret 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 9 yorumu gör serdarcihan5 2 ay evet herkese lazım Yorumla gönlü-kırık 2 ay sadece seks için lazım böyle hatun Yorumla serdarcihan5 2 ay neden Yorumla gönlü-kırık 2 ay olm dışarıda geçilmez bununla herkes bakar 😂 Yorumla serdarcihan5 2 ay bakarsa ne olue Yorumla gönlü-kırık 2 ay * düşüncesi Yorumla serdarcihan5 2 ay zaten her kadına bakıyorlar Yorumla gönlü-kırık 2 ay böyle popoluya daha çok bakarlar Yorumla serdarcihan5 2 ay dgüzele bakılır Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 2 ay Senin suçun yok yani 🤣🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 8 yorumu gör serdarcihan5 2 ay ne suçu Yorumla Ghost_King 2 ay Göz suçu 🤣 🤣 Bunu yapmasalar ne izleyeceyiz bence iyi Yorumla serdarcihan5 2 ay onlar kendi izliyor ama Yorumla Ghost_King 2 ay Bizimde işimize geliyor 🤣 Yorumla serdarcihan5 2 ay büyün erkekler dılarda kadınlara bakıyor ama yanındaki kadına bakılınca sinirleniyorlar Yorumla Ghost_King 2 ay Evet beya konu ile ilgili alakalı oldu Yorumla serdarcihan5 2 ay haksızmıyım Yorumla Ghost_King 2 ay boş ver sen düşünme bak ne güzel kızlar var Yorumla
Raadgenc Takip Et Yoda Yaş: 31 2 ay Böyle kasa olsa sende bakarsın kral :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör serdarcihan5 2 ay çok iy gerçekten Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 2 ay İçgüdüsel olabilir. :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör serdarcihan5 2 ay dış güdüsel bence Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eig 94% 2 ay Bu aynada çekmesinde bizmi çekelim mk 🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
JazherR Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Hepsi değilde bu kadının ne oldugu belli ztn aga Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 34 2 ay Bunlar manyak o yüzden Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör serdarcihan5 2 ay haha neden Yorumla Don_Kişot_ 2 ay Manyak olduğu için Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Önde malzeme yok ondan olabilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör serdarcihan5 2 ay nasıl yok Yorumla Görüş sahibi 2 ay Bunu boş ver Monica iyidir. Bu kari sadece siqip atmalik. Ama o onceki sorudaki varya bi omur yasarsin la Yorumla serdarcihan5 2 ay hahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
her şey belli olsun diye hem yüz hem fizik hem arka
Senin arka taraf nasıl
Büyük
çok büyükte kötü bence
Büyük se Süper
neden süper
Renkler ve zevkler olayı
bence elindeki kadınla alakalı insan olmayanı ister
Ya arkadaşım sana ne
soru benim asıl sanane
Popiş sevdiğimizi bilirler
harbi hastasıyız dedeeee
ayna karsısında hersey guzel cınsellık bıle
aynen öyle
ne kadar büyük 😂
La bunun derdi belli
Erkekler hep sinsi sinsi gö. te bakıyorsa ondan 😂
bakmayan var mı
🥴
evliler bile bakıyıe
Erkek bakar
Kendine güvendikleri orada ortaya çıkacağı için.
İlgi çekmek için hocam, dikkatleri üzerlerine toplamayı seviyorlar.
bazıları diyelim bence
Çoğu bence, hatta bakanlara sapık diyen be yadırgayan kadınların bile bilinçaltlarından gelen bir arzulanma isteği var. Kadın doğası bu kimse inkar etmesin.
haklısın ama bazıları hatta dün gördüm giymiş miniyi durmadan çekiştiriyor madem gidin çekme
Bütün kadınlar yukarıda fotoğrafını attığınız gibi ifşacı ve mahremiyetinden ödün verecek kadar aptal değil. Yukarıdaki kadının derdi başka...
nereden şikayetcilerse onun tam tersi yönü ön plana çıkartırlar. .
neden şikayet etsinler ki
hatun popo dan ibaret 😂
evet herkese lazım
sadece seks için lazım böyle hatun
neden
olm dışarıda geçilmez bununla herkes bakar 😂
bakarsa ne olue
* düşüncesi
zaten her kadına bakıyorlar
böyle popoluya daha çok bakarlar
d
güzele bakılır
Senin suçun yok yani 🤣🤣
ne suçu
Göz suçu 🤣 🤣 Bunu yapmasalar ne izleyeceyiz bence iyi
onlar kendi izliyor ama
Bizimde işimize geliyor 🤣
büyün erkekler dılarda kadınlara bakıyor ama yanındaki kadına bakılınca sinirleniyorlar
Evet beya konu ile ilgili alakalı oldu
haksızmıyım
boş ver sen düşünme bak ne güzel kızlar var
Böyle kasa olsa sende bakarsın kral :)
çok iy gerçekten
İçgüdüsel olabilir. :D
dış güdüsel bence
Bu aynada çekmesinde bizmi çekelim mk 🤣
Hepsi değilde bu kadının ne oldugu belli ztn aga
Bunlar manyak o yüzden
haha neden
Manyak olduğu için
Önde malzeme yok ondan olabilir
nasıl yok
Bunu boş ver Monica iyidir. Bu kari sadece siqip atmalik. Ama o onceki sorudaki varya bi omur yasarsin la
hahaha
Kim bu