Moda & Stil Sizce sırt dövmesi nasıl durur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şu dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum bence inanılmazzz hoş duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz Sizce sırt dövmesi nasıl durur? Cevapla Dövme Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence güzel durur 0 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl sirtin guzelsee resimdeki gibi harika olur arkadasim var bu iske ilgilenen 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yaptiranlarin cogu pisman, iyice dusunmek lazim. 0 0 Yorumla
obenn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl İlla bu dövme ise orada olmamış belde daha iyi durur bu ama güzel değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tsmamda sende dahil kimse görmez ordaki dövmeyi, neye yarar ki :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yoo yaz oluyor bikini giyiyorum bahar geliyor sırtı ipli şey giyiyorum illa ki görülür Yorumla barmen1515 +1 yıl doggyde gorunur Yorumla Soran +1 yıl Ney anlamadım Yorumla barmen1515 +1 yıl yatakta köpek pozısyonunda Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence yaptırma. bende bir çok yerimde dövme var ama hepsi çok pişmanlık yarattı 15 senedir war. Ve sildirmeye başlayacağım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sırtına binecek olan adamı kelebeğe binmiş gibi hissettirmek istiyorsun yani. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye kendimi bir gün sırtıma belki binecek belki binmeyecek bir adama göre tasarlayayım Yorumla
_buseg_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Minimalist olanlar daha hoş duruyo tabi ama bu da güzelmiş 1 0 Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tırt bence ya, yaptırma. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dövmemi tırt yoksa yeri boyutu falan mı Yorumla Azathoth +1 yıl Tasarımı, yeri, boyutu, komple tırt. Sırta çok daha güzel şeyler yapılabilir bence. Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Şu kız gibiysen güzel durur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kız gibimiyim bilmem ama sırtım fena değil ancak dışardan belli olmayacak kadar olsada skolyozum var acaba duruşu yamuk olur mu Yorumla Semaptik +1 yıl Sklayoz varsa sıkıntı çok mu var Yorumla
Sbsksbs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Biraz daha küçük olmalı ve renkli diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Daha kötü dövmeler gördüm 0 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Efsane duruyor ben dövme yapıyorum bu arada geçici 0 0 Yorumla
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dövme güzelde senin üstünde nasıl durur acaba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seksi bemce 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede farklı bir havası var dövmenin Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Hoş duruyor 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 684 cevap paylaştı. Cok hos 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence güzel durur
sirtin guzelsee resimdeki gibi harika olur arkadasim var bu iske ilgilenen
Yaptiranlarin cogu pisman, iyice dusunmek lazim.
İlla bu dövme ise orada olmamış belde daha iyi durur bu ama güzel değil
Tsmamda sende dahil kimse görmez ordaki dövmeyi, neye yarar ki :)
Yoo yaz oluyor bikini giyiyorum bahar geliyor sırtı ipli şey giyiyorum illa ki görülür
doggyde gorunur
Ney anlamadım
yatakta köpek pozısyonunda
Bence yaptırma.
bende bir çok yerimde dövme var ama hepsi çok pişmanlık yarattı 15 senedir war. Ve sildirmeye başlayacağım.
sırtına binecek olan adamı kelebeğe binmiş gibi hissettirmek istiyorsun yani.
Niye kendimi bir gün sırtıma belki binecek belki binmeyecek bir adama göre tasarlayayım
Minimalist olanlar daha hoş duruyo tabi ama bu da güzelmiş
Tırt bence ya, yaptırma.
Dövmemi tırt yoksa yeri boyutu falan mı
Tasarımı, yeri, boyutu, komple tırt. Sırta çok daha güzel şeyler yapılabilir bence.
Şu kız gibiysen güzel durur
O kız gibimiyim bilmem ama sırtım fena değil ancak dışardan belli olmayacak kadar olsada skolyozum var acaba duruşu yamuk olur mu
Sklayoz varsa sıkıntı çok mu var
Biraz daha küçük olmalı ve renkli diye düşünüyorum
Daha kötü dövmeler gördüm
sakaysa komik degil ciddiyse cok komik
Cidden mükemmel bu arada
Efsane duruyor ben dövme yapıyorum bu arada geçici
Dövme güzelde senin üstünde nasıl durur acaba
Daha küçük bişey daha güzel olmaz mı
Mmm eğlencelii
bel omuz sırt gogus ustu guzel durur
Kelebek dövme eskidi
Çok basit görünüyor