Moda & Stil 2 ay Nişan için en güzel hangisi olur? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Nişan için en güzel hangisi olur? Nişan için en güzel hangisi olur? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
miyan_çakır Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 97% 2 ay Allah aşkına kırmızıyı alma rezalet iğrenç ötesi siyah modelin kırık beyazını al zarif durur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 2 ay sa. rengin ten rengin boyun kilon. Bunları bilmek gerek sanırım :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Kızılım 154 boyunda 46 kiloyum ve kumralım. Yorumla sert-kaya- 2 ay kızıl ve kumral yerine kızıl ve beyaz daha güzel olurdu ama kumrallığa yapacak bir şey yok tabi :)Saçlar kızıl olmasaydı kırmızı kıyafet derdim. Ama siyah diyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Kendi nişanınsa siyah olan başkasının nişanıysa ikisi de olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Kırmızı çok klasik siyah iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 93% 2 ay Siyah Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dandinidandini__ Takip Et Xper 4 Yaş: 106 2 ay Eminim çok daha şık ve farklı şeyler bulaiblirsin. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 98% 2 ay İkiside olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Siyah olan. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Necro12345 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 327 görüş paylaştı. Siyah elbise. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 6,1b görüş paylaştı. Siyah bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 97% 2 ay Siyah çok hos Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lotus____ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 2 ay İkisini de sevmedim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Siyah Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cem-fr Takip Et Xper 1 Yaş: 31 2 ay Kırmızı olur ama Siyah çok Seksi duruyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Nişan için en güzeli nişanı atmak olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Leylagül21 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 2 ay Aşkım tabiki soldaki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Allah aşkına kırmızıyı alma rezalet iğrenç ötesi siyah modelin kırık beyazını al zarif durur
sa. rengin ten rengin boyun kilon. Bunları bilmek gerek sanırım :)
Kızılım 154 boyunda 46 kiloyum ve kumralım.
kızıl ve kumral yerine kızıl ve beyaz daha güzel olurdu ama kumrallığa yapacak bir şey yok tabi :)
Saçlar kızıl olmasaydı kırmızı kıyafet derdim. Ama siyah diyorum
Kendi nişanınsa siyah olan başkasının nişanıysa ikisi de olmaz
Kırmızı çok klasik siyah iyi
Siyah
Eminim çok daha şık ve farklı şeyler bulaiblirsin.
İkiside olmaz
Siyah olan.
Siyah elbise.
Siyah bence
Siyah çok hos
İkisini de sevmedim
Siyah
Kırmızı olur ama Siyah çok Seksi duruyor
Nişan için en güzeli nişanı atmak olur
Aşkım tabiki soldaki