aksarayda bi atölye var istersen göndereyim seni oraya tamir gerekiyorsa cüzzi fiyata yaptırırsın hatta adamlara resim at bu nasıl düzelir de sana akılda verirler
Çok uğraştırıcı keşke iade edebilsem de yenisini tekrar alabilsem İstanbul'da yaşamıyorum zaten bide o var burada da derici var mı öyle ütü yapan bilmiyorum Baya uzak bir yerde var ama gidemem ki Dolap uygulamasında 100 tl ucuza satsam Başka ceket alsam deri Aslında bu çok güzel Sadece yakasını kafaya taktım
valla söylediğim yere kargo yap daha kolay, önce resm at ne yapmak lazım diye adamlar çünkü deri mont üretimi ve tamiri yapıyorlar, hatta onlarlada takas yapablisin anıyorum, bende mondumu boyatıp manşette bi yere saatim takılıp yırtmıştı onu onarttım bi de ütü yapmışlar , çok memnun kaldım iyi insanlara benziyorlar ama garanti edemem tabi
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Aldığım deri ceketin yakası kırışık ve artık satılmıyor iade de edemiyorum kafaya takılacak kadar çirkin duruyor mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kötü görünmüyor bence
Deri mont tamir eden yerler var. yaşadığın şehirde de vardır. araştır istersen
Yaka tamiri ne kadardır mesela
bilmem ki kardeşim.
ütülettir bi dericide düzelir
Bu sanki ezilmiş gibi diğer yakasında hiçbir sorun yok
Ütülense de ezilmişse yine bozulur sanki
aksarayda bi atölye var istersen göndereyim seni oraya tamir gerekiyorsa cüzzi fiyata yaptırırsın hatta adamlara resim at bu nasıl düzelir de sana akılda verirler
Çok uğraştırıcı keşke iade edebilsem de yenisini tekrar alabilsem
İstanbul'da yaşamıyorum zaten bide o var burada da derici var mı öyle ütü yapan bilmiyorum
Baya uzak bir yerde var ama gidemem ki
Dolap uygulamasında 100 tl ucuza satsam
Başka ceket alsam deri
Aslında bu çok güzel
Sadece yakasını kafaya taktım
valla söylediğim yere kargo yap daha kolay, önce resm at ne yapmak lazım diye adamlar çünkü deri mont üretimi ve tamiri yapıyorlar, hatta onlarlada takas yapablisin anıyorum, bende mondumu boyatıp manşette bi yere saatim takılıp yırtmıştı onu onarttım bi de ütü yapmışlar , çok memnun kaldım iyi insanlara benziyorlar ama garanti edemem tabi
Değil bence