Sonbahar tarzıyla kadınları peşinden sürükleyen favori ünlün hangisi😍?

hepsinin aşırı tarz olması biraz şov bence
Kendall Jenner hepsine tek atmış yine ya da ben deri ürünleri çok sevdiğim için bana öyle geliyo bilemiyorum. Deri ceketler, deri pantolonlar, botlar çizmeler benim tarzımin vazgecilmezleri. Bu resimlerde Kendall'in giydiği deri trenckotun benzerleri var bende. Çok severek giyiyorum keşke yazın da böyle şeyler giyebilsek.
Görüş
30Görüş
Hepsi mükemmel ama bence en iyisi Kendan çünkü spor tarzı saha çok seviyorum. Kızlar onun peşinden gidin. :D
hailey her zaman tarzıyla bir numara
Hailey Bieber bence
Bir tek bana mı hepsi aynıymış gibi geliyor?
Çünkü bütün ünlüler ve fenomenler bana tek düze insan gibi geliyor.
Hepsinin yüzü, fiziği aynı gibi.
bu soğuk soğuklarda mini etek giyen kızlara karşı saygım sonsuz benim götümün soğuktan donmasına rağmen onlar cesaret edip soğukta mini etek giyiyorsa şapkamı çıkarırım
Kadınlarımız hepsi çok farklı, çok klas olacağız derken , ''birbirinin kopyası minyonlara dönüşen aşkoluklar peşinde yine 3<
Elsa hosk kahve tonları çok iyi kendisi de cok iyi tam uyum olmuş ben burdayım iddialıyım diyor keşke böyle Sevgilim olsa
Son üçü benim tarzım karar veremedim🙄 ikizler burcu oluşumun avantajını kullanıp üçünü birden seçiyorum🙄
Emliy 'in kombini Türkiye'nin herhangi bi yerinde bulunabilir bence kadınları peşinden o sürükler dkdnnfmf
Emily Ratajkowski sade ve sportif duruyor ve nanılmaz yakışmış. Hailey ise çok şık duruyor.
Helsa hosk tarzını beğeniyorum kendime yakınbulugorum klasik
Hailey Bieber tarzıyla kadınları peşinden sürükleyecek gibi görünüyor.
Bunlar bir de manken, elsa hoskun kombini çok iyi bence
Kendall Jenner :)
Kadınlar neden peşlerinden sürükleniyor 😃 erkekler desek daha doğru olmaz mı
Elsa Hosk'un kombinine bayıldım. :) Bulabilirsem giyinirim. :)
Hailey Bieber tarzıyla kadınları peşinden sürükleyecek gibi görünüyor.
Elsa Hosk tabiki kadında bulunan cazibeye bakmalısınız ;)
Elsa Hosk'un kombinine bayıldım 🙂 Bulabilirsem giyinirim 🙂
Kopyacı seni :)
Seni gidi uyanık asko şikayet etme gii
Etmedim gıı zaten kopya çektiğini söylüyorum sadece :) Sende uyanıksın :)
Tm giu
Bunlar üşümüyor mu 🤔
En İyi Görüş