Güzellik & Bakım Makyaj tarzını en beğendiğiniz ünlü kim? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Makyaj tarzını beğendiğiniz ünlüler?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Soru süperdir ona göre djekd Makyaj tarzını en beğendiğiniz ünlü kim? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Scarlet jahson 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ben de Selena Gomez diyim bari :D hiç düşünmemiştim 2 0 Yorumla
lilithhimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl dikkat etmiyorum fazla ya ama megan fox olabilir sjsjs 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sevgiliminkini çok beğeniyorum jennifer lavrence 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yengemiz j. Lavrence mi Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Evet aynen 😏 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayatının tüm şansını kullanmışsın yani xd Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl O kullanmış 🙄 yatsın kalksın ona yüz verdiğime şükür etsin Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnna ve Alexsandra Stan 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Megan ı unuttun Yorumla FiqHShott +1 yıl O da iyi 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻😊 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bu arada sen nereden biliyorsun abla onu da sevdiğimi 😄 gerçi onu sevmeyen mi var 😎 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bi sorunda yazmıştın ya da fotoğrafını koymuştun öyle bir şeydi :d Yorumla FiqHShott +1 yıl Doğru ya 😄😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😃😀.. Yorumla
Tunatanik35 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Sade makyaj yapan herkes. O ne ya öyle bazı kızların ve kadınların yüzünde bir ton makyaj. Bence bu karşıdakine yapılan sahtekarlıktır 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aslı enver, Cansu dere, birce akalay 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. selena gomez olsun 2 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Ruj olmuş ama diğerleri için yorum yok. 1 0 Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Sen sen sen 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben ünlü değilim :d Yorumla Ilkerysf +1 yıl O kadar 😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. sade makyaj yapanlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Scarlet jahson
Ben de Selena Gomez diyim bari :D hiç düşünmemiştim
dikkat etmiyorum fazla ya ama megan fox olabilir sjsjs
Sevgiliminkini çok beğeniyorum jennifer lavrence
Yengemiz j. Lavrence mi
Evet aynen 😏
Hayatının tüm şansını kullanmışsın yani xd
O kullanmış 🙄 yatsın kalksın ona yüz verdiğime şükür etsin
🤣 🤣
İnna ve Alexsandra Stan
Megan ı unuttun
O da iyi 😄
👍🏻😊
Bu arada sen nereden biliyorsun abla onu da sevdiğimi 😄 gerçi onu sevmeyen mi var 😎
Bi sorunda yazmıştın ya da fotoğrafını koymuştun öyle bir şeydi :d
Doğru ya 😄😄
😃😀..
Sade makyaj yapan herkes. O ne ya öyle bazı kızların ve kadınların yüzünde bir ton makyaj. Bence bu karşıdakine yapılan sahtekarlıktır
Aslı enver, Cansu dere, birce akalay
selena gomez olsun
Ruj olmuş ama diğerleri için yorum yok.
makyajın hiçbir türlüsünü beğenmiyorum
Sen sen sen
Ben ünlü değilim :d
O kadar 😂
Selena gomez
Lisa
sade makyaj yapanlar
Yoktur
Lady gaga