Dövmenin yine bir oluru varda piercingi hiç sevmiyorum valla. Ne diye takıldığına zerre anlam veremiyorumda Hele burna, dile takanlar bambaşka kafalar yaşıyor heralde😅
Dövmesine veya piercingine göre değişir burnun ortasına, dile ve dudağa yapılan piercing aşırı itici ama kenarına yapılan hoş ayak ve el bileğine yapılan dövme hoş
Vücudu tahrip eden hiçbir eylemi yakıştıramıyorum. Bu bir eziyet değil mi? Niçin insanlar bunu “havalı” kategorisine koymaya çalışır ki? Anlam vermediklerimde bugün...
Bundan 5-6 yıl önce sorsan dövme olabilir di ama günümüz de çok popüler olmuş ve çok fazla insan da bulunan dövme de piercing de bu devirde gereksiz (bence) bir kaç yıl sonra saf bir vücudum var diye Şükür edeceğim için mutluyum;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
dövme daha çok yakışıyor
İkiside nereye kullandıklarına bağlı. Piercing, Kulakta, dilde, kaşta, göbekte olursa güzel. Dövme farketmez. Nereye yapılırsa yakışır.
Dövmenin yine bir oluru varda piercingi hiç sevmiyorum valla. Ne diye takıldığına zerre anlam veremiyorumda
Hele burna, dile takanlar bambaşka kafalar yaşıyor heralde😅
Dövmesine veya piercingine göre değişir burnun ortasına, dile ve dudağa yapılan piercing aşırı itici ama kenarına yapılan hoş ayak ve el bileğine yapılan dövme hoş
Ikiside yakışıyor zira piercinglerim ve dövmelerim var.
İkisine de sahibim ayrım yapamıyorum, yerleri önemli😊 görünen yüzde piercing sevmiyorum sadece.
İkisini de sevmiyorum 🙂 Ne kadında ne de erkekte 🙂
İkisi de olmasın ya güzelim tenini kirletmeye de gerek yok deldirmeye de gerek yok.
Kadının teni yani senin için demedim. d
Piercing. Sadece burna takılanları beğeniyorum ama bu kıza yakışmamış.
ikisini de yakıştırmıyorum ama dövme piercingden daha iyi duruyor
abartısız dövme evet, piercing dilde göbekte meme ucunda hoş duruyor
Dövmeye karşıyım piercing de eskiden öküzlere takıyorlardı bence ikisi de yakışmıyor :)
aslında ikisini de çok seviyorum ama dövmeler çok dikkatimi çekiyor çok güzel görünüyor bence
İkiside yakışmaz ha birini diyecek olursam dövme derim
ikisi de iğrenç ama karar aşamasında kalsam piercing derim
İkiside yakışmıyor. Ama dövme minimal olunca estetik durabiliyor
İkisi de bazılarına yakışıyor, bazılarına yakışmıyor.
Bu dövmenin ya da piercing in nerede bulunduguna bağlı
Vücudu tahrip eden hiçbir eylemi yakıştıramıyorum. Bu bir eziyet değil mi? Niçin insanlar bunu “havalı” kategorisine koymaya çalışır ki? Anlam vermediklerimde bugün...
Çok mantıklı bir açıklama tebrikler keşke herkes sizin gibi aynı düşüncede olsaydı şimdiki x z kuşağı saçma slak şeyler peşinde 👏👏
Bundan 5-6 yıl önce sorsan dövme olabilir di ama günümüz de çok popüler olmuş ve çok fazla insan da bulunan dövme de piercing de bu devirde gereksiz (bence) bir kaç yıl sonra saf bir vücudum var diye Şükür edeceğim için mutluyum;)
Hiçbirini sevmem. Bence ne kadına ne de erkeğe yakışmıyor.
Bir bayan olarak dövmeLi bir kadın gördüğümde benim dikkatimi çekiyor yani en çok sırtta ve boyunda olan dövmeleri seviyorm. Yaptırıcam bende
Ben yakıştıramıyorum bi kadına sevmiyorum dövmeyide piercingi de ondan sanırım
Dövme ama çok büyük değil boyuna veya bele
İkisinid ebeğenmiyorum ya ben dogalcıyım
dövmenin yeri ve şekli önemli.
İkisinin de yakışması mümkün değil mi?
Başta bi tutku sonra pişmanlık.
İkisi de birlikte olursa efsane olur
Bilmem bana göre hiçbiri
Doğal olması daha iyidir.
İkiside olmasın bence en güzeli doğallık derim
Ikisi de yakismazz igrencler
o NE YA tasma gibi
İkisini de sevmiyorum :)
İlla biri olacaksa piercing olmasını isterdim
Dövme piercing sevmiyorum
Ben şahsen ikisini de yakıştırmıyorum kendi olsun
Başına eşarp yakışır beş vakit namaz
İkisi de itlci
İkisi diye seçenek yokmuydu
Piercing midemi bulandırıyor dövme daha seksi
İkisini de pek sevmem ama bence Piercing
Güzel dövme çok yakışıyor bence
Ikisi bir arada daha cok yakışır
Her ikisi de yakışıyor abartısı olmadıkça.
İkiside neresine yatırdığına bağlı
Piercing birtek yıldız Tilbe ablama yakışıyor
Bende dr dövme var. Ve dövme kadını seksi kılıyor
Piercing ama fotodaki gibo olmasın
Ufak minimal dövmeler yakışıyor
Sade dövmeleri oldukça şık buluyorum
İkiside değil
#Hükümdar
Kişiye ve yapılan bölgeye göre
ikiside iğrenç
Piercing tabi ki
ikiside kotu ama bir tık daha ii dövme