Dövmesine veya piercingine göre değişir burnun ortasına, dile ve dudağa yapılan piercing aşırı itici ama kenarına yapılan hoş ayak ve el bileğine yapılan dövme hoş
Bundan 5-6 yıl önce sorsan dövme olabilir di ama günümüz de çok popüler olmuş ve çok fazla insan da bulunan dövme de piercing de bu devirde gereksiz (bence) bir kaç yıl sonra saf bir vücudum var diye Şükür edeceğim için mutluyum;)
Dövmenin yine bir oluru varda piercingi hiç sevmiyorum valla. Ne diye takıldığına zerre anlam veremiyorumda Hele burna, dile takanlar bambaşka kafalar yaşıyor heralde😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
46Görüş
Dövmesine veya piercingine göre değişir burnun ortasına, dile ve dudağa yapılan piercing aşırı itici ama kenarına yapılan hoş ayak ve el bileğine yapılan dövme hoş
abartısız dövme evet, piercing dilde göbekte meme ucunda hoş duruyor
Dövmeye karşıyım piercing de eskiden öküzlere takıyorlardı bence ikisi de yakışmıyor :)
aslında ikisini de çok seviyorum ama dövmeler çok dikkatimi çekiyor çok güzel görünüyor bence
İkiside yakışmaz ha birini diyecek olursam dövme derim
ikisi de iğrenç ama karar aşamasında kalsam piercing derim
İkiside yakışmıyor. Ama dövme minimal olunca estetik durabiliyor
İkisi de bazılarına yakışıyor, bazılarına yakışmıyor.
Bundan 5-6 yıl önce sorsan dövme olabilir di ama günümüz de çok popüler olmuş ve çok fazla insan da bulunan dövme de piercing de bu devirde gereksiz (bence) bir kaç yıl sonra saf bir vücudum var diye Şükür edeceğim için mutluyum;)
Hiçbirini sevmem. Bence ne kadına ne de erkeğe yakışmıyor.
Dövmenin yine bir oluru varda piercingi hiç sevmiyorum valla. Ne diye takıldığına zerre anlam veremiyorumda
Hele burna, dile takanlar bambaşka kafalar yaşıyor heralde😅
İkiside nereye kullandıklarına bağlı. Piercing, Kulakta, dilde, kaşta, göbekte olursa güzel. Dövme farketmez. Nereye yapılırsa yakışır.
İkisine de sahibim ayrım yapamıyorum, yerleri önemli😊 görünen yüzde piercing sevmiyorum sadece.
Ben yakıştıramıyorum bi kadına sevmiyorum dövmeyide piercingi de ondan sanırım
Ikiside yakışıyor zira piercinglerim ve dövmelerim var.
İkisini de sevmiyorum 🙂 Ne kadında ne de erkekte 🙂
İkisi de olmasın ya güzelim tenini kirletmeye de gerek yok deldirmeye de gerek yok.
Kadının teni yani senin için demedim. d
Piercing. Sadece burna takılanları beğeniyorum ama bu kıza yakışmamış.
ikisini de yakıştırmıyorum ama dövme piercingden daha iyi duruyor
Bu dövmenin ya da piercing in nerede bulunduguna bağlı