Kedimin dövmesini yaptırmak istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım hangisini yaptırayım sizce? 🐈
1.
2.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kedimin dövmesini yaptırmak istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım hangisini yaptırayım sizce? 🐈
Birinci görsel sanki biraz daha kilolu kadınlarda tarlı duracak bir model gibi geldi bana... İkinci model daha güzel göründü gözüme...
Teşekkürler görüşün için 🥰
2. Si*çıyor gibi o yüzden 1.
ashgfsahjfsa 😆
Kxkckxkxkxi
Cevap
3Cevap
İkincisi bence
Bence bir kedinin yandan portresi çok daha güzel olur
Olabilir aslında.
Bende düşünüyorum aslında ama daha minimal bir şey daha hoş olur sanki pati gibi ☺️
Bunlarda minimal bence ya.
bence iksi de değil başka kedi seçeneği yok mu ya iyice baktın mı
İlk olan tatli
@Retrojd Allah'tan sen şanslısın kuzum tipte yok no problem
@Retrojd Pp'de ki inş sen değilsindir. Eğer sensen keşke sende bir aynaya bakıp, kendine dövme falan yapta biraz da olsa giderin olsun.
@Retrojd Zaten sen bir kadının tipi ile bir erkeğin tipini karşılaştırıyorsan sende sıkıntı vardır.
Aman keşke bi o vardır belki😅😅😅
burada verilen mesaj şu. Ben ERKEK olduğum halde sizden daha güzelim. Daha erkekligimi işin içine katmıyorum bile. Güç de bende, güzellik de bende, fizik de bende.
Her haltı cinsellige getirmeye meraklısınız onu da gideririz. Kadından başka biseyden hoşlanmıyorum. Herkes haddini bilsin benim tipimi konuşmaya kalkmasın
@Retrojd kıyamam sana biz bir şey demeden ne tip olduğunu kendin belirtmişsin hadi şimdi güle güle 😅😅😅
@Retrojd Tamam sen haklısın abiciğim. Canım abim güzel abim, en yakışıklı, en güzel sensin abim benim, en kaslı sensin.
Seksiyi unuttun😅😅😅
Ay doğru 😂
2. Si çok tatlı patide ekleyebilirsin bence
Patiyi de diğer bileğime veya ayak bileğime düşünüyorum.
Bir bence
Teşekkürler
İkincisi
🥰
Birincii😍
🥰
İkinci
Teşekkürler
ikinci daha güzel
İkiiii
1...
1. Çok güzell