Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ve aranızda bu aksesuarı kullanan var mı?
üçyüz metre ilerden güneş gibi parlayandan çok minik, kendince bir karakteri olan sadece olanları makbüldür benim için piercing halka iken hızma nokta şeklindedir. farkı sadece budur.🙂
ilk yaptırdığımda bende baş dönmesi yapmıştı. şaka mısın sen dedim. herhangi bir acısı yoktur, gayette sevimlidir. dokuz ay gibi bir süre aralıksız takıp, birkaç saatliğine çıkarılınca el buruna gidiyor, gönül arıyor, vuslat gerekiyor, alışkanlık yapıyor 😂😂😂
bu halka olanlar çok itici tam burna koyuyor. sanki inek var karşımda boynumda zili eksik gibi hissediyorum :D :D ufacık olanlar bi nebze yakışabiliyor
ergenleşme bunun mıknatıslı olanlarından takardım bir kere taktım burnun içinde mıknatıs duruyordu burnumu bi çektim mıknatısı yuttum genizimden 😂😂 işte o sondu kullanmam
tabanca değil iğne ile deldirmek herkesçe önerilen bir durum. tabancayla sinirlere zarar verilebiliyormuş. benim tabancayla deldiler o ayrı 😂acımadı diyeceğimi düşünüyorsanız aldanıyorsunuz. resmen iliklerimde hissettim o an tüm acıyı. çok sürmüyor ama bir saat içinde geriye ufak bir sızı kalmıştı. şimdi mutluyum hızmamla. göze de güzel geliyor. cesaret geldiği an gidip deldirmek lazım, ben bir gazla gittim yoksa hayatta yapamazdım.😂😂😂
ben de halka piercing istiyorum ya daha hoş bence :D bi dahakine cesaret edersem deldireceğim sanırım kanama falan olmuyor dimi bir de bakım olarak ne yapıyorsun
bu isi temiz ve guzel yapan bir yer bul ilk önce. enfeksiyon kapabilir bende olmadı en azından hatırlamıyorum yıllar oldu. batikon ile temizleyip, fucidin diye krem var onu basabilirsin ağrıyan yere 😂