+1 yılBu resmen dans grubu için yapılmış bir elbise bence çok fazla ortalıkta gezme özellikle sokakta hiç gezme yoksa gerçekten kendini başka yerde bulabilirsin kurtlar sofrasına yem olursun yazık olur sana etme kendine böyle bir şey erkeklerin en çekici olduğu şekilde şu an dayanamazlar atlarlar üstüne dikkatli ol
06 Yorumla- +1 yıl
bi paragraf boyunca ayni seyleri soyleyerek sacmalamayi nasil basarabildin acaba bos seni sacma fikirlerini kendine sakla da rezil etme kendini
- +1 yıl
Sevgili patavatsız ve terbiyesiz kardeşim benimle böyle ne hakla benimle iletişim kuruyorsun senin gibi insanlar insanları hep kötülemek ve eleştirmekle meşgul olurlar ayrıca çok terbiyesizsin biraz kendine çeki düzen ver senin gibi insanlar ancak boş lafla boş konuşmayla kendini tatmin eder ayrıca boş teneke çok ses çıkarır senin gibi çok fazla konuşma beni konuşmanla yenemezsin ayrıca aklın ermediği şeylere de bulaşma
- +1 yıl
evet yine bos bi paragraf okumadım bile
- +1 yıl
Okuma çünkü sen anlayamazsın
- +1 yıl
atlayanlar dikkat edecek kız değil saçmalamışsın.
Soran+1 yılAynen öyle kötü görmek isteyen her şekil görür ben bu giydigimde bir şey göremiyorum siz abazalar haric
En İyi Cevaplar
Yakıştığını düşünüyorum ama havalar bozduğu için şu sıralar kolay kolay giyemeyebilirsin. Giyebileceğin yerler gece kulübü veya dans edeceğin yerler olabilir. Onun dışında aklima gelen başka bir yer bulunmuyor. Güzel günlerde giy hayırlı olsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle şu an havalardan dolayı bende uygun olduğunu düşünmüyorum teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşadığın lokasyona bağlı. Eskişehirde çarşıda bu tip giyinen çok kalça gosteren şortlar bile giyiyorlar. Bar clup da da giyilir. Ama gerici bir yerde giyiyorsan boş insanlar rahatsiz eder tadin kaçar. Eskisehirde bile bazen laf atiyolar. Yobaz her yerde yobaz. Eğlence mekanlarinda giyebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim bende İzmir'de yaşıyorum ve sıkıntı olmuyor
+1 yılGüzel böyle elbiseleri seviyorum ama bana krem rengi yakışıyor hem de asil duruyor. Birkaç sene önce kırmızı gibi renkleri dolabımdan azalttım artık sadece mickey mouse''lu bir kapşonlu vs kaldı
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle genelde siyah renk giyerim çoğunlukla ama bu çok hoşuma gitti kırmızı da değil nede pembe çok güzel bı rengi var
+1 yılTarzin güzel yakışmış. Senin için nerde giymen uygunsa orada giy bence şurada giysem ayıp olur mu şurada giysem dikkat cekermi değil kafana göre takıl insanları mutlu etmek zor
00 Yorumla
+1 yılVermeye gideceğin günler giy bebeğem 😏 bu arada yolda memislerine bacaklarına bakan olursa, sapik muamelesi yapma, çünkü azdırmak için giymiş olursun bebeğem 😏
10 YorumlaSevgiliyle yemeğe gidilirken olabilir eğlence mekanı olabilr çok begendgm nerden aldn siyah rengi de var mı acaba 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim maalesef siyahi yok tek renk 😂 link de birakiyim bu attığım eteği sadece alta indiğinizde üstü de çıkar
Soran+1 yıl
+1 yılBu elbiseyi herkes bu kadar güzel taşımaz 😍
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılGüzelmiş beğendim. Disko gibi ortamlarda giyilir, ilk buluşma için fazla iddialı olur ama özel günlerde yine giyilir
00 Yorumla
+1 yılEvet iyi sanada şimdi ne yakışmıştır hangi bayana yakışmaz ki bayanlar birer çiçektir 🌹 ( aman türk kızları abaza değilim iltifat)
00 Yorumlabu fiziğe de ancak bu takım giderdi 😍 maça giderken bile giyilir maç başlamadan tribünler coşardı dikkat izdiham çıkmasın🤣
00 Yorumla
+1 yılçoğu yere uymaz bu. ayrıca kızı niye tecavüz mağduru gibi kapattın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzümün gözükmesini istemiyorum
Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı. Çok güzel bence ve yakışmış
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana çok yakışmış Güle güle giy ama Kış geldi kış için çok uygun değil Ancak evde giyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence çok güzel senin seksi vücudunla birleşince de göz alıcı olmuş 🙂
00 YorumlaFazla seksi her yerde giyilmez. Görsel de ki hatunun fiziğiyle de felfena durmuş.
00 YorumlaHey maşallah yağsız çıtır abidesi, gece kulüplerinde uygun
00 Yorumla
+1 yılBende mobilya takımına benzer bir şey aldın sanıyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıltakım derken koltuk takımı mı :) değilse ne giysen taşırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok güzel çokda yakışmış😍
Özel günlerde bi yere gezmeye giderken giymek için uygun diye düşünüyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❤️
Yemekte giyilmez basit kalır. Parti eğlence tarzı yerlerde
00 Yorumla
+1 yılÇoğu yerde giyilmez. Trafik kazalarına neden olursun 😂
00 Yorumlatabiki özel bir yerede.
gayet güzel ve sanırım hormonlarım depreşti00 YorumlaModa & Stil konusunda 544 cevap paylaştı. Gece kulplerinde olabilir eylence mekanlarında gayet güzel duruyor üstünede tam olmuş
00 YorumlaGenelde eskortlar görüşmeye gittiklerinde giyiyor. Spontane sevişeceğin zamanlar giyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılGuzel, Yakismis da nerede giyilir emin degilim.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Çok iyi bebikto gece kulübüne falan git
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
Eğlence mekanında ya da sevgili ile baş başa romantik bir odada.
00 Yorumla
+1 yılAşko takılma yobazlara sonu gelmiyor bunların, candy gibi olmuşsun veri nays yani😁
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel eğlence ortamlarında seyahatlerde giyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel ve yakismis bence. Yemeğe giderken, parti falan giyersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLink alabilir miyim?
112 Yorumla
Soran+1 yılTabiki atıyorum şimdi girdiğiniz de hemen altinda takımı tamamlamak için cropuda var altlı üstlu olduğu için ayrı satılıyor
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Azcik pahali geldi 😅Sana da yakismis ama iste nerede giyilir bilmiyorum
Soran+1 yılEvet bende düğünde giymek için almıştım giydim de sıkıntı olmadı mankende ilk gördüğüm de kararsız kaldım ama çok şık duruyor çok beğendim ve evet pahalı biraz bu birde indirimli haliymis 😂❤️
Cevap sahibi+1 yılAhah toplam 700 civarina denk geliyor zengin olursam alacagim ilk sey olabilir ama su an maalesef dhfj bu arada sana modeldenn daha cok yakışmış gerçekten hakkini vermişsin ♥️🌹 boyun uzun gibi hissettim pardon boy kacti 175 var sanki
Dugunde sorun olmadi mi biraz fazla mini geldi de frikik vermek icin cok muait o yuzden
Soran+1 yılTeşekkür ederimm boyum 165 arkasından zaten cropun boyuna göre kisaltip uzayabiliyor ben daha çok kısa sevdiğim için o şekil kullandım. yok düğünde bu kadar kısa kullanmadım foto da belli zaten baya yukarı çektim eteği o yüzden öyle durdu fotoğrafta düğünde o kadar abartı durmadi
Cevap sahibi+1 yıl175 gibi gorunuyor 😊 o ayarlanma olayina dikkat etmemistim. Gule gule kullan
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrardannn❤️❤️
- +1 yıl
Linktekini alıp seni oraya koymak gerek
Kıyafetin hakkını vermişsin
Cevap sahibi+1 yılUlan kardirmis bizi tiktokda gordum şikayet ediyorum soruyu yalancii
Soran+1 yılBenim hesabım zaten neden bu kdar takıldın neyin yalancısı oldum?
Soran+1 yılHem tiktokta hemde Instagramda aynı şekilde paylaştım zaten videom baya da izlendi
+1 yılÇok aşırı açık. Bunu sadece evde giyersin canım başka da oluru yok
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo niye
- +1 yıl
Eee nerde giyeceksin okulda mı?
Soran+1 yılClupte uygun olur diye düşündüm
- +1 yıl
Erkek arkadaşının işi zor
Soran+1 yılYok olsa bile karışmaya hakkının olmadığını düşünüyorum
- +1 yıl
Yürü be , dil desen var pabuç gibi mübarek
+1 yıllinkini atar mısın, kız arkadasıma almak istiyorum
00 YorumlaGüzel.
Sevgilim ol sana evde parti yapayım orada giy.
Sonunda sürpriz hediyeler
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok güzel ve tatlı olmuşsun keşke söyle bir sevgilim olsaydın :)
00 Yorumla
+1 yılFiziğin çok iyi kıyafette güzel durmuş
10 Yorumlaistediğin yerde giy bana ne
02 Yorumla
Soran+1 yılSananeneyse yorumda yapma yorumdan da sananeee
Takım nerede? Göremedim
01 Yorumla
Soran+1 yılAltlı üstlu ayrı ayrı satılıyor etek ve crop şeklinde
+1 yılYani güzel de memen yok
03 Yorumla
Soran+1 yılBüyük memeliler zaten giyemez bunu :)
- +1 yıl
Büyük memelilere yakışıyor ama
Soran+1 yılYa ne çok küçük nede çok büyük ortası iyidir ama bu crop şeklinde olduğu için arkadaşım denemisti alltan çıktı memesi o yüzden dedim teşekkür ederim bu arada
+1 yılYaşına istinaden abartılı fazla iddiali
02 Yorumla
Soran+1 yılBende iidaliyim
- +1 yıl
Off erkek ya
Fazla kapalı daha açığı yok mu kanks
015 Yorumla
Soran+1 yılYoktu şansıma küstüm
Soran+1 yılNe alaka be sen gibi abazalar var olduğu sürece bu ülkenin vay haline. yani bu derece düşebilir bı insan üstünde elbise varken bile ne olduğunuzu belli ediyorsunuz yokluktan
Soran+1 yılYa hadi siz gibi abazalarin kız görmemis olmamalarina çok üzülüyorum yazık size
Soran+1 yılDoğru düzgün cümle bile kuramiyorsun Türkçe desen sıfır kuracagin cümlede bile nereden ne bulurum derken bile cinselliği kullanıyorsun buda zaten senin kafa yapini gösteriyor seni dikkate bile almıyorum belkide bu kadar gerrizekali olman kız yoksunu olup abaza olmana yol açmıştır 😂😂
Soran+1 yılNoldu diyecek bişey bulamayip abazaligini kabul eden erkek falan mı diyorduk ben ne diyorum sen haho diyorsun 😂😂😂
Soran+1 yılAhahahahaha ben gibilerini kullanıp atıyormuş ben gibilerini değil sen aynı masada bile oturamazsin sıkıntı etme paramla bile sustururm seni neyin kelimesini yapıyorsun:) ne bu kedinin ciğere ulaşamayacağı şeye mundar dermiş hesap seninkide kendi varoslarini benle karıştırma yerse kendi hessapinla gelirsin bana o zaman kim olduğumu da öğrenip aynı şeyleri söylersin umarım:)
Soran+1 yılBu bu fakir ama gururlu türk genci mi ahaajshsjasjsjajs
Gayet iyi. Özel kutlamalar için uygun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bazıları abartı durduğunu söylüyor o yüzden sormak istedim
+1 yılcuma namazı için birebir kanks
011 Yorumla
Soran+1 yılElhamdülillah
- +1 yıl
bre kafir dinimizle alay mı edersin haa nu kıyafetle cuma namazı olur mu haa? baksana etek çok uzun bir kere günah günah
Soran+1 yılAhahahahahshaa
- +1 yıl
sjsjs kanka her yerde giyebilirsin müslüman abazalar doluşur şimdi ben olsam bu kıyafetle kabeyi tavaf etmeye giderdim
Soran+1 yılAy cidden dolustular ya yeto artık bıktırdılar dinden imandan bahsederler kendi yaptıklarını görmezler hani çünkü ben bu foto da bişey göremiyorum açık desen kötü bir yerim gözükmüyor neyin lafını yapmaua çalışıyorlar anlamıyorum
- +1 yıl
meğer ne acılar biriktirmişin yüreğine sjjsjs roman yazmışın sjsjs takma ya yazanlara bak hepsi avel hatta bende bir tane alim beraber giyek link at abla jsjsj
Soran+1 yılBanane ben takarım kendi anasina kız kardeşlerine baksınlar ne book yediklerinden haberleri yok sallayamazlar bana kafaya takarım ahaasahhsjs
- +1 yıl
eheheh boş ver la dengesiz bunlar
Soran+1 yılEvettt
- +1 yıl
sjsjsj o üstteki dayıyı fena mort ettim ha bire siliyo eheheh
Soran+1 yılBen göremiyorum yaaa
Güzel winx peri kızı kıyafetleri gibi
00 Yorumlaseksi 🤷🏻♂️🤫
00 YorumlaÇok yakışmış ve çok güzel olmuş :)
00 Yorumla
+1 yılgüzel ne demek, bence harika görünüyor... 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet güzel olmuş düğünlerde ve partilerde giyilebilir ama kına gecelerinde giyilmez.
00 Yorumla
+1 yılYılbaşı için güzel bir elbise ☺️
00 Yorumla
+1 yılGüzel hoş duruyo farklı bir aura katmış
00 Yorumla
+1 yıliyi bir gece kulübü olabilir.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBunu giy köprüye çık tam olur
00 Yorumla wow harika <3
00 YorumlaBeach Party icin uygun sadece bence
00 YorumlaElbise çok tam benim rengim 😁
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel çok begendim
00 Yorumla
+1 yılBence gayet güzel, ten rengine çok yakismis
00 Yorumla
+1 yılGuzel gule gule kullan
00 YorumlaModa & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Güzelmiş hoş duruyor...
00 Yorumla
+1 yılGüzel yatak odasında giyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılClub ve fantazziler de giyilir
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih