Moda & Stil Sevgiliniz "moda" diyerek bu şekilde dışarıda dolaşsa tepkiniz ne olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim evimde sacede giyse amennah ama dışarıda kesinlikle olmaz bence Sevgiliniz "moda" diyerek bu şekilde dışarıda dolaşsa tepkiniz ne olur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kkkbbbrfraaa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl evde de giymesin bence bune ya 😂😂 hic begenmedim daha guzel tasarimli seyler bulsun bence😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahah peki begendiginiz şeyi giyin ama evde dogalgazı full açıp boyle gezmesinide isterim açıkcası😅 Yorumla
erkomerko Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mekan önemli şimdi aga. Türkiyede olsa hamile bırakırlar, olmaz burada. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Dansöz mü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gezsin karışma kıza 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sonrada tenha sokakta bam bam dimi tobe yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bam bam olmaz öyle şey Yorumla Soran +1 yıl Öyle bi olurki hiç bişey anlayamazsın çok sapık var dışarida Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evde de giymesin bence bune ya 😂😂 hic begenmedim daha guzel tasarimli seyler bulsun bence😂😂
Hahah peki begendiginiz şeyi giyin ama evde dogalgazı full açıp boyle gezmesinide isterim açıkcası😅
Mekan önemli şimdi aga. Türkiyede olsa hamile bırakırlar, olmaz burada.
Dansöz mü
Gezsin karışma kıza
Sonrada tenha sokakta bam bam dimi tobe yaa
Ne bam bam olmaz öyle şey
Öyle bi olurki hiç bişey anlayamazsın çok sapık var dışarida