+1 yılkimisine göre böyle manken gibi :) womenandadvertising.weebly.com/.../3994405.jpg?808
kimisine göre böyle kaslı :) www.fitnessatlantic.com/images/fat-loss-women1.jpg
bana görede candice swanepoel ve serebro kızları gibi i.ytimg.com/vi/q7duSulHL_A/maxresdefault.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılHrpsi cok iyi
- +1 yıl
candice' ın kalçaları hoş :D
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. Jen Selter der susarım :D
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/.../...110447_n.jpg
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/.../...819274_n.jpg12 Yorumla
Soran+1 yılBiyu kisami
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalçası boyle olmalı bence
statics.magazinkolik.com/.../backside4.jpg
memıslerıde boyle
mcdn01.gittigidiyor.net/.../86438671_tn70_0.jpg314 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş
Cevap sahibi+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılwww.kadinlive.com/.../mnk1.jpg
bak bu kalcalar da ıyı.
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
.
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.ytimg.com/vi/XNQKuo6ynxg/hqdefault.jpg bunlar da ıyı
Soran+1 yılBunlari ben bule ellerim ;D
- +1 yıl
çok kötüsün yaa
Cevap sahibi+1 yıllezbıyen mısın kız yoksa :)) allah korusun tobe tobe aman ınsanın dıkkatını cekıyor kabul :))
Cevap sahibi+1 yılbenım memelerım boyle mesela buyuk ama napayım :))
4.bp.blogspot.com/.../4.jpg- +1 yıl
yalarım ben onları :D
Cevap sahibi+1 yılbenımkılerı mı :)) en son attıgım lınktekını mı:))
Cevap sahibi+1 yıldavud72 hangısı?
- +1 yıl
Sende böyle misin ya
+1 yılJen Selter gibi o kalçaları beğenmicek erkek tanımam (:
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Ya ben utanıyorum bu tip konularda yorum yaparken ama ne bileyim herkesin de kalbinde bir tip vardır mutlaka. Keşke resmini çizip işte böyle olsa iyi olurdu diye atabilsem :)) Selülütsiz olmalı en başta. Sonra ölçü olarak en fazla 92 cm olmalı. Ayrıca aşağıya doğru genişleyen tip olmamalı o zaman çanak gibi durur. Bacakları da tüysüz, pürüssüz, selülitsiz ve düz olmalı çarpık olmamalı. Sütun tabiri bence yerinde olur. Göğüsleri de ölçü olarak 88 gayet makul. Ama burada önemli olan göğüslerin küçük ya da büyük olması değil, dik olmasıdır yani kesinlikle sarkık olmamalı. Burdan kızlara çağrım şu. " Kızlar ilerde kim kiminle evlenirsiniz bilinmez ama tüm erkekler adına rica ediyorum ki, lütfen göğüslerinize iyi bakın onlar bizim herşeyimiz " :D Ama gerçekten öyle ya.
01 Yorumla- +1 yıl
Adam usenmemis oturmus mezurayla olcmus bicmis
+1 yılwww.google.com.tr/search
bu tarzda olmalı. derli toplu aşağı sarkmış dağınık değil :))00 YorumlaMesela şunun gibi veya benzerleri. Boya ve bacaklara göre orantılı olmalı.
img.haberler.com/.../...suz-kalcalarin_42779_b.jpg05 Yorumla
Soran+1 yılBu ne ya :D
Soran+1 yılBrndr daha iyisi var :)
Soran+1 yılOylrmi ;)
Kadın dediğin zarif olmalıdır bayan.
https://www.youtube.com/watch?v=6OQlO_kUOps
İş amaca göre değişir tabi...
Ama şimdikilere bu kalça moda.
Şimdi daha iyi bir müzik, daha iyi bir kalça gönderirim burada da o kadarı fazla olur. Yakışık almaz. :)02 Yorumla
Soran+1 yılharika
- +1 yıl
Twerk yapacak kadar güveniyorsan kalçana, merak etme beğeni toplarsın bayan...
https://i.hizliresim.com/66MdvN.jpg
+1 yılBen yüz ve karakter güzelliğine daha çok önem veriyorum. Tabiki de fiziken herkes eşi olacak insanı beğenmek ister ben de beğenmek isterim ama öyle kalça şöyle olsun göğüsleri böyle olsun değil de uzun böyle ve boy kilo ideali olsun şeklinde önemserim. Göğsü kalçası nasıl kısmıyla ilgileme maddi durumu umrumda bile olmaz insan olsun kuruşu olmasın ;)
10 Yorumla
+1 yılmemeleri dik ve çok büyük olmamalı 85 90 arası iyi tabi öncelikle üzerinde çatlak olmamalı :)
kalçada elpa popo tercihim tabi ki kalça belden belirgin bir şekilde ayrılmalı ama balon gibi şişkinde olmasın orta kıvam yeterlidir. yine göğüslerde olduğu gibi çatlak olmamalı :)00 Yorumla
+1 yılBasen olmamalı, yuvarlak ve dik tabi ki bacak kalça arasında orantı olmalı bacaklar kalın olmamalı çok cılızda olmamalı. Vücutta parça bütün ilişkisi vardır. Tek tek düşünemeyiz. Göğüs 85-90 arası ve dik ideal. Kalçayı gösteren tabi ki büyüklüğü değil uygun bir bel ve çok dışarı taşmayan bir göbek. Ve dediğim gibi uygun bacaklardır. Tabi ki seksüel bir amaçla anlatmadım profesyonel fotoğrafçıyım foto bakış acısıyla :)
00 Yorumla
+1 yılBel biraz ince, kalça hafif çıkık.. Göğüs ölçüleri ise sırt genişliğine uygun bir büyüklükte olmalı.. Her büyük kalça güzel olacak diye bir şey de yoktur.. Önemli olan vücuda göre şekli ve büyüklüğüdür.. Bacak konusunda ise şunları söyleyebilirim.. Ne nice, ne kalın olmalı.. Biraz da açık renk olmalı ki, sütun gibi bacak kavramını hak etsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılAynenen
- +1 yıl
Teşekkür ederim ;)
+1 yılhafif balık etli olcak elini attın mı et gelecek göğüsleri ne çok büyük ne çok küçük olcak gerçi soyundu mu hepsi biroluyormuş ben hiç denemdim ama onlarc kızla birlikte olan öyle diyor ama yuzu güzel olan daha hoş oluyor insanın kendine güvenini artıyor diyorlar ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah :)
- +1 yıl
öyle yani yoksa farktmez zaten en fazla yarım dakiklaık bir an ama o hazzı aldıktan sonra kafanı kaldırıp baktıktan sonra güzel birini görmek işte bu yaa dedirtr insana bakalım yaşıyıp görcez :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalça 95 olacak arkadaş ele gelecek sıkınca elde, öpünce damakta tat bırakacak. Bacaklar ne çok ince ne kalın olacak, çok sert ya da çarpık olmayacak. Bacaklar da damakta tat bırakacak. Memeler 90 ın aşağısı olmayacak bitişik olacak ne çok sarkık ne fazla yukarıda olacak içine girdin mi çıkamayacaksın uçları minik olmayacak emerken bebekliğine ineceksin o derece tatlı olacak. Başka arzun yavrum?
13 Yorumla
Soran+1 yılYoook
Cevap sahibi+1 yılDaha derinlere inmemi istemez misin?
Cevap sahibi+1 yılPişşt
DİKAAT :D öncelikle ne olur SARKIK olmasın l*n hayattan bezdirdiniz midemiz bulanıyor biraz diri olun be :D ikincisi kalçalar böyle sanki geometrik bir cizim yapmışsın gibi oval olmalı :D omuzlarda dik olsn :D biraz spor yapın allah belanızı vermesin :D
10 Yorumla
+1 yılKalça yuvarlak çıkık ayrık ve sıkı olmalı bel ince bacaklar uzun ve düz
Karın dü
Memeler orta büyüklükte ayrık dik olmalı
Ten Beyaz
Ayak bilekleri ince
Ama aslında böyle bir fiziğe kavuşmak zor değil
Fitnes squat ters mekik derken 3-4 ayda bu kvama gelirsin00 Yorumlabel ile aynı doğrultuda olan çıkıntısız düz kalça hiç sevmem kalça çıkık olacak bayılırım
bacaklar kalcalara doğru kalın olmalı beyonce gibi
memeler ise dik olmalı ölü olmamalı yerçekimine meyden okumalı
aradığım kadın carmen carrera gibi olmalı ama sanırım bu imkansız çünkü o transeksüel :(022 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :Dd
- +1 yıl
haksızmıyım baksana bir
https://www.youtube.com/watch?v=L_asSKD3sbI
Soran+1 yılHakliisn ama :)
Soran+1 yılAman nr olacak ya :F
Soran+1 yılBulursun ya :)
Soran+1 yılYazik yq :D
- +1 yıl
lakhfajjşfşoqfhşohşooqh
komikkarikatur.blogspot.com.tr/.../...tigimin.html
Soran+1 yılHahhah ;D
Soran+1 yılKasli olmak uzun olmak karizma olmak gerekir birazda cool
Soran+1 yılO zaman yapcak bir sey uok :)
Soran+1 yılYuz olarak degil ama fizik olarak en az onun kadar varim
- +1 yıl
ne ciddi olamazsın
https://www.youtube.com/watch?v=RgXUg3oOGhA
Soran+1 yılCifdiyim ;)
Soran+1 yılSevgilim var :)
https://cdn.internethaber.com/gallery/25918/8.jpg
böyle olmalı yoruldugunda oturursun falan :D012 Yorumla
Soran+1 yılVok kocaman
Soran+1 yılçok itici ya
Soran+1 yılhadi yaa :D
Soran+1 yılgörmemiştim :D
Soran+1 yıleveet :D
Soran+1 yıltamam be ezme :d
Soran+1 yıltamamm :D
Moda & Stil konusunda 332 cevap paylaştı. Kalça şöyle olmalı?
Selülit olmayacak, pürüzsüz olacak, biraz büyük olacak, sarkık olmayacak, dar ve sıkı olacak.
Bacaklar
Kılsız, tüysüz, pürüzsüz, biraz kalın (çok ince, şekilsiz olanlar kötü gözüküyor) ve çarpık olmayacak. Güzel gözükecek göze işte.
Göğüsler
Dik, orta büyüklükte, çok büyükte olabilir, yumuşak, pürüzsüz.
Örnek isimler: Scarlett Johansson, Jennifer Lawrence, Iggy Azalea, Dani Daniels, Remy Lacroix, Milana fox, jillian, Stoya.20 YorumlaTarif edıncede sapık diyorsunuz :/
Dik ufak ve dolgun143 Yorumla
Soran+1 yılbencede
kabak tatlısı gibi yerken iştah açacak,
fındık gibi kırarken ses çıkacak
erik gibi tadına baktığında dişlerin kamaşarak dokunda azın sulanacak.
yeterli mi?11 Yorumla
Soran+1 yılYeter :D
Kalça ve gögüsler orantılı olup bir bakanın bir daha bakmasını saglamak gerekli. Her kadına bakan abazalar için bahsetmiorum onlar herkese bakıyor cekici olucak derecede olmalı. Kendini aevmek çok önemli bu konuda
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Moda & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. kalça dediğin iki kanat olacak sdfsd
memede aynı şekil 2 adet..
ne tesadüftür ki bacakta aynı şekilde 2 adet...
aydınlandın mı?40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasil? :-)
https://oi42.tinypic.com/ka380l.jpg43 Yorumla- +1 yıl
Off o ne abi ya
Cevap sahibi+1 yılfitness salonunda kalca calismis ablalar sadece :)
Soran+1 yılAma bu cok kasli
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/PEz507.jpg
Bazen erkekleri anliyorum :D14 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya :D
- +1 yıl
bel çukuru nefis...
Soran+1 yılHatikaa :D deadlif bende yapcam :D
+1 yılTürkiye erkekleri diri kalça yerine iri kalça sever. Bu yüzdende balık etli kadınlarımız erkekler mahallesinde çok ilgi görmekte. Göğüs konusunda da kızlar kusura bakmayın kadın kesinlikle büyük göğüslü olmalı :)
00 Yorumla
+1 yılOlay sporda bitiyor spor yapacan omurgan orjinal şeklini koruyacak ve kalçada sıkılaşacak s harfine benzer şekil çıkacak sağlıklı olmak güzelliğin sırrı ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılsquat yapıyorum :)
- +1 yıl
S harfi şekli duruş bozukluğudur, pilates gibi egzersizler ve fizyoterapi bu duruş bozukluğunu düzeltip omurgayı olması gereken görüntüye kavuşturur. Cıkık kalca da squatla sağlanabilir:)
- +1 yıl
Tam s den bahsetmiyorum normal omurga şekli işte dediğim 😄
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. 44 Yorumla
Soran+1 yılCok sexi
- +1 yıl
kusursuz... bel çukuru harika...
Soran+1 yılDeadlift bende calişiyorum
+1 yılJennifer Topu AT
böyle olsa diyecemde zor :)
https://i.hizliresim.com/Ml8zOa.jpg22 Yorumla
Soran+1 yılBenim biyle gibu :) bu kadibin boyu kaç
- +1 yıl
bilmem :D
- 12 Yorumla
Soran+1 yılBu iyi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkalça bacaklar oranrılı olarak hafif dışa bombeli olmalı. Bacaklar kuvvetli olmalı, sıkı, öyle puding gibi cıvık cıvık değil. Memesi de sıkı olmalı biraz karnı da. lömbür lömbür oynayan vıcık vıcık bir vücut hiç hoş değil. anlayacağın biraz atletik bir kız bence on numaradır. ama el ve ayaklarının narin zarif yumuçacık olması tercihimdir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKisa boy sorun mu :)
Cevap sahibi+1 yılNe kadar kısa
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalçası büyük olmalı ama çok da fazla değil. Kalçanın şekli çok önemli. Göğüsler büyük olmalı ama sadece büyük diye bir göğüs de beğenilmez. Birbirlerine yakın olmalılar. Sarkık olmamalılar. Bacaklar ise uzun olmalı. Ama kalın ya da ince iyi olur demicem çünkü kişisine göre değişiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim kalaçalar iri ama çok sexi çunku squat yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılbir de görebilsek iyi olurdu :)
+1 yılKız da erkekte fitness yapacak. Kız squatın hakkını verecek. Kalça olacak sımsıkı dimdik dolgun. Okey? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsquat yapıyorum
+1 yıl21 Yorumla
Soran+1 yılhuuu
Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. pdrgunlugu.net/.../kadin-kalca2.jpg ahanda böyle hem de tam olarak :))
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz dahq iri olsa daha iyi :)
Boyum 1.83 kizin boyu 175 en fazla olmali duz bacaklar selulitsiz catlaksiz popo dolgun olmali biraz göğüste popoya orantılı olmalı :) kumral olmalı gozleride eşek göz olmalı cok sey istedim heralde :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBoyu kisa olsa :)
Soran+1 yılBilmem
+1 yılO Kadar Temiz Kalpliyimki, Soruyu ''Salça Nasıl Olmalı?'' Diye Okudum :D
Kendime Güldüm.
Haykırdım.
Şimdide Gidiyorum :)12 Yorumla
Soran+1 yılHahah :D
+1 yılbacaklar çok ince olmamalı.
kalçalar kalkık ve sıkı olmalı.
memeler de fiziğe göre orantılı olmalı işte. avcumu doldurmalı.06 Yorumla
Soran+1 yılBencede ya
- +1 yıl
çok zayıf kızda mesela ne kalça olur ne de meme. öylesi biraz itici oluyo bence. hatun dediğin ele avuca gelicek.
Soran+1 yılBenim boyum 170 kilom 60 falan
- +1 yıl
boyun da kilon da iyi gibi. ölçülerini biliyo musun peki memelerin falan nasıl
Soran+1 yıl85 falan
- +1 yıl
baya iyiymiş o zaman dolgun, kalçalar da sağlamsa sen baya yeme de yanında yat denilcek bir kız olabilirsin :)
galeri8.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1r_523242.jpg
tam kıvamında...013 Yorumla
Soran+1 yılBiraz fazla kocaman degilmj :)
Soran+1 yılEle avuca gelmesjni niye istiyorsunuz :)
Soran+1 yılYaşayamadigim icin bilemiycem ama rrkek arkadasimda onu yaparken cok zevk aliyormuş :)
Soran+1 yılBenim tabikide :))
Soran+1 yılSagol :)
- +1 yıl
rica ederim:)
bak bir soru:)
www.kizlarsoruyor.com/.../q1882762-rus-kizlarina-dokununca-bingil-bingil-olmuyor-peki-turk-kizlarina
Soran+1 yılhahahha :D
Dik olması göze hitap etmesi yeterli fakat önemli ruh :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle evet
cılız ve selülüt asla olmamalı fit görünüm sağlamalı
çok çıkıklı kalçalar ise darbe yemiş araba kaportası gibi duruyor00 Yorumla
+1 yılYarım dünya olmayacak. Orta, sıkı bir şekilde olacak.
20 YorumlaTum erkekler toplanmis :)) onlara gore bir soru biz kizlar kactik burdan :)
10 Yorumlaromeooo haklı ve kesinlikle dudaklarda çok önemli. dolgun dicem olmayacak banu alkan gibi değil tabii ki. mesela eva mendes gibi diyebilir.
00 Yorumla
+1 yılbacaklar kalın olmamalı, memeler avuçtan taşmamalı.. çıtır olsun hafifte tuzluysa kızartma gibidir zaten :)
00 YorumlaGöğüs 85 b olmalı kalça 80 85 arası iyidir. Topuklu var her turlu kalcayi guzel gosteriyor zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalca orta buyuklukte ama cikik olmali. Bacaklar inceye yakin ve simsiki olmali. Gogusler de belirgin ama gogus olcusu kucuk olmali. Yani cup buyuk ama olcu kucuk olmali. Bel de incecik tabii ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Cevap sahibi+1 yılBoyle kadin da yok denecek kadar az var.
+1 yılHepsi kocaman olacak. Ama sarkik sarkik degil. Sımsıkı olacak. Daşş gibi daşş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKocaman itici olmazmi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkalçası yuvarlak olmalı, yassı kalçalı kadınlar çok itici. Göğüsler ve kalçası orantılı olmalı. Yani biri büyük biri küçük olmamalı. Beli ince olmalı, bacakları uzun olmalı yani üst kısma göre bacakları daha uzun olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBoy kisa uzun farkedermi
Cevap sahibi+1 yılbana sorarsan benim için aslında görüntünün hiçbir önemi yok. yukardaki yorumu da anatomik oranlara göre yaptım. Yani kusursuz insan vücudu bu şekilde olmalı. Hiç kimse kusursuz olamayacagına göre fazla da takılmamak lazım. Boy konusunda da illa bir cevap vermem gerekirse ben çok uzun boylu kadın sevmem. Türk kadını orta boylu ve yuvarlak hatlı olmalıdır. benim fikrim bu yöndedir.
+1 yılkalça tokadı vurdun mu şşaaaapp diye ses çıkarmalı
bacaklar sütun gibi olmalı
memeler taş gibi ve dik olmalı
fizik atletik ve bakımlı olmalı.
başka sorun var mı !!04 Yorumla
Soran+1 yılBenden cikiyor :) kucak dansi hakkinda ne dusunuyorsun
- +1 yıl
kucak dansı kucak dansını bilenle yapılır.
Soran+1 yılBen bilirim :) sevgilime de yaparim
- +1 yıl
sevgilinle yaşadıkların bizi enterese etmez. herkesin özeli kendine.
Kalça sıkı olacak birazda iri. Göğüslerde dik ve dolgun. Bacaklar pürüzsüz olması yeterli ama en can alıcı nokta kollardır. Kolu ağdalı olan kadın hep öndedir.
03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi
Soran+1 yılBende rahatsiz oluyorumn
kocaman impala tamponu gibi na böyle
mnprairieroots.files.wordpress.com/.../...back.jpg00 YorumlaNicki Minaj gibi olsun muhteşem onun ki çok seksi...
03 Yorumla
Soran+1 yılDün gece bir barda nick minaj kadar kocaman bir o. Vardi dans ediyordu ben fazla para atinca önümde twrek yapmaya başladi kadini bir ellemeye başladim bir tokatlamaya başladim resmen kendimden geçtm o zaman siz erkekleri cok iui anladim
+1 yılyuvarlak, çıkık ve dolgun olmalı, göğüsleri de 90-100 arası ideal.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet iyi peki ya siki olmayanlar
- +1 yıl
sıkı olması sorun değil, zaten yumuşak olması daha iyi kadın olduğunu hissettirir, sıkılık daha erkeksi geliyor bana
- +1 yıl
Özelden yaz sana örnekleyeyim resimlerle ne demek istediğimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılwww.hurriyetaile.com/userfiles/images/kalca.jpg böyle olmalı
34 Yorumla- +1 yıl
hımm güzelmiş canım
Soran+1 yılCok minik bu
- +1 yıl
bel harika... göğüslerde kenardan azcık belli.. nefis.)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim Kardaşkjan gibi olmasın da nasıl olursa olsun. Ne o ya. İğrenç. Fil gibi. Nesi güzel bu kadının yaaa anlamıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen vok itici ya
- +1 yıl
bence süperr
Soran+1 yılBoyu kisaa
Doğası neyse o olmalı, yani genetik yapısı. Hekesin farklıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=kiIp2b6oAew
Oldum olası deli ediyor bu kadın beni bari örnek atayım dedim :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmissunitrader.com/.../695.750.jpg
böyle olmalı.01 Yorumla
Soran+1 yılCok super
+1 yılOlduğun gibi kal sen boş ver şöyle nasıl lur böyle nasıl olur. seven pe*venk her halinle kabul etsin seni.
10 YorumlaHadi ama, yorumlar bu kadar mı derken amacın cevap aramak mı? Yoksa postu popüler yapmak felan mı?
00 YorumlaKalça tuttuğun zaman eline gelicek dolgun olucak seks esnasında ince hareketler'de bulunması için kıvrak ve esnek olucak göğüs pompa gibi şişik olmayacak şahsen ben küçük ama dik göğüsleri severim
00 Yorumla
+1 yılGöğüsü ne büyük, ne güçük olmalı, sarkmayacak, ama dimdik de olmayacak, yumuşak olacak.
Kalçası normal olacak, hafif bir hat olsa fena olmaz.
Bacakları dolgun olacak,
NOT: Olmasa da olur, nefes alsın yeter10 Yorumla
+1 yılBu soruyu soranın beyin kıvrımları < Kalca kıvrımı< Normal bireyde bulunan beyin Kıvrımları
Özür dilerim tutamadım kendimi00 Yorumla- Devamını Gör (205)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar