Üzgünüm ama başarısız bir kombin olmuş, farklı bir şeyler denemeye çalışmışsın belli ama bundan çok daha iyi kombinler, seni daha güzel daha kadınsı gösterecek kombinler var içindeki cevheri açığa çıkartman ve internetten kombin araması yapman lazım sadece.
Bu kombin de bu tarz gömleklerin jilet gibi ütülenmesi gerekiyor üstündeki süveter biraz daha kısa olmalıydı altına da deri görünümlü Tayt Kolye de şart
Kolların kırışık ve bol olması, önden kumaşın ayrık olması ( koyu beyaz kısımdan bahsediyorum, tek parça olsaydı daha güzel olurdu) Bir de üstündeki hırkanın uzun olması daha iyi olurdu
Evet spor olsun istiyorum aslında etek çok mini ve dar bu yüzden uzun gömlek olsun istedim. Gömlek süveterin bittiği kısma yakın dursa yani bayağı bir daha kısa göbek hizamda daha mı güzel durur sanki
hayir iste bu giydigin mini etek varya basli basina spor bir tercih zaten fakat sectigin gomlek cok yanlis uzun bir sey giymek iistiyorsan illa bunun ustune ancak ceket tercih edebilirsin deri dokumluler olabilir yok ben illa uzun bir sey giymek istiyorum dersen spor olarak alt mini taytini cek ustune sweti tamamdir
Buranın erkekleri normalde yavsamayi severdi ilk olarak herkesin gömdüğünü gördüm. Ölsem de gam yemem. Bence gayet iyisin ya. Erkeklerden çok kadınlara sor. Onlar daha iyi eleştirir
Gömlek ve süveterin formu sıkıntı bence altına giydiğini güzel düşünmüşsün. Gömlekle ilgili aklıma bir şey gelmiyor ama süveterin çok güzel tek başına bile giyilir. Ayrıca illa böyle giyeceksen bir düğme aç ve yakaları aç. Saçlarını topla :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Gomlegı degıstırırsen daha iyi olur gibi kısa gomlek uzerıne trenc tarzı uzun bısey varsa etek hizasında daha iyi olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Etek olmamis dar siyah pantolon giy ya da bol paca siyah giyip gömlegi icine al