Moda & Stil Evde böyle eşofman-pijamayla gezen var mı? simeday Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor siz evde nasıl geziyosunuz? Güncellemeler+1 yıl normalde crop şort takılırım Güncellemeler+1 yıl yazınn Evde böyle eşofman-pijamayla gezen var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet geziyorum 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Pijama terlik uyku banti 😂😂 hatta pembe kulaklı eşofman takimiyla 0 0 Yorumla
superisi1992 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Tamda bu şekil değil :) Evde büyük biri yok tabi ki o yüzden Tayt ve spor uzun kollu üst giyiyorum bedenine uygun olması daha güzel :) 1 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Benn ama uyandıktan sonra max 4 saatcik öyle sonra normal giyiniyorum. Bir yere çıkmıycaksam o gün tüm gün öyle kalabiliriim 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazen giyerim böyle.. tepki alırım eşimden. daha fazla sarınıp bürünemedin mi bu ne yaa diye kızar. 0 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Smokin falan giyiyorum. Ne öyle eşorfman falan giyip de evin içinde dolaşmak? Bizde ayıp şeyler onlar 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı. Bu soru ulker cikolatali gofret sevmeyen var mi gibi bisi olmus🥰🥰🥰 1 0 Yorumla
Billlllll Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evet ben üst aynısı pembe benim ki altta mavi üzerinde beyaz uğur böcekleri var 😅😅 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl sweat pijama dışında bişey giyen mi var ekmdldmdhdmdjd 0 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Soruyu gezmeyen var mı diye sorsaydın keşke jddjdjdj 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Takım giyiyorum genelde ama alt pijamalarla çok rahat oluyor 0 0 Yorumla
emrebdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl evi geçtim bazen işyerinde bile böyle gezdiğim oluyor 0 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Şu an aradığım rahatlık pijama ve tişört sşfksşf 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Şort ve spor kesim atletAyağına terlik giy, üşütürsün.😃 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Takım elbiseyle gezcek halimiz yok pijama veya eşofman 0 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Ben öyle gezmiyom. Sen de hep ayaklarınla şaapıyon he 0 0 Yorumla
nicksizlikcokzor Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Ben kendi kıyafetlerimi giyerim evde genelde. Babamınkileri değil 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben genelde abimin sweatlerini giyiyorum. Rahat oluyor 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kmkarizma bosbol bişey oluyor ama rahat ve güzel oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kmkarizma çok komikti Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 637 cevap paylaştı. ev kalabalık galiba senin. ben yalnız yaşıyorum. genelde boxer. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben ev içinde gezerken eşofman takımıyla geziyorum uyurken de pijama takımı giyerim 0 0 Yorumla
gorusatinarkadm Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ula neyle gezecez konulu kostümlerle gezecek degılız 1 0 Yorumla
2000-2009 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Yok, pantolonla otururum. Pijama eşofman giymem. Burası Yenikent mi? 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 701 cevap paylaştı. Geziyorum valla çokta rahat ediyorum 2 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. şu an ki havaya göre aynen böyleyim bende 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oldukça rahat takılırım 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Aynı bu şekil bende bide panduf bu mevsimde 0 0 Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Hıhım 🙈 ama benimki birazdaha farklı 😀 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Ben yazlı kışlı şortlu gezerim 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bence hepimiz bende gri eşofmanla gezerim 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Ama terlik giy taşa basma sancılanırsın 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. Benimkileri giymiş kardeş görüntüsü bu 😁 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ev içine göre bayağı bakımlısın bence 😚😚 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 737 cevap paylaştı. Ben yaz kış giymem pijama kolsuz ve şort 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. düşünsenize eviniz de böyle bir şey geziyor sdfsdf 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Smokin giyiyorum normalde 0 1 Yorumla Tuğçe0806 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Evet geziyorum
Pijama terlik uyku banti 😂😂 hatta pembe kulaklı eşofman takimiyla
Tamda bu şekil değil :) Evde büyük biri yok tabi ki o yüzden Tayt ve spor uzun kollu üst giyiyorum bedenine uygun olması daha güzel :)
Benn ama uyandıktan sonra max 4 saatcik öyle sonra normal giyiniyorum. Bir yere çıkmıycaksam o gün tüm gün öyle kalabiliriim
bazen giyerim böyle.. tepki alırım eşimden. daha fazla sarınıp bürünemedin mi bu ne yaa diye kızar.
Smokin falan giyiyorum. Ne öyle eşorfman falan giyip de evin içinde dolaşmak? Bizde ayıp şeyler onlar
Bu soru ulker cikolatali gofret sevmeyen var mi gibi bisi olmus🥰🥰🥰
Evet ben üst aynısı pembe benim ki altta mavi üzerinde beyaz uğur böcekleri var 😅😅
sweat pijama dışında bişey giyen mi var ekmdldmdhdmdjd
Soruyu gezmeyen var mı diye sorsaydın keşke jddjdjdj
Takım giyiyorum genelde ama alt pijamalarla çok rahat oluyor
evi geçtim bazen işyerinde bile böyle gezdiğim oluyor
Şu an aradığım rahatlık pijama ve tişört sşfksşf
Şort ve spor kesim atlet
Ayağına terlik giy, üşütürsün.😃
Takım elbiseyle gezcek halimiz yok pijama veya eşofman
Ben öyle gezmiyom. Sen de hep ayaklarınla şaapıyon he
Ben kendi kıyafetlerimi giyerim evde genelde. Babamınkileri değil 😄
Kimle yaşıyorsun da bu kadar rahatsın Hatun kız?
Ben genelde abimin sweatlerini giyiyorum. Rahat oluyor
@kmkarizma bosbol bişey oluyor ama rahat ve güzel oluyor
@kmkarizma çok komikti
ev kalabalık galiba senin. ben yalnız yaşıyorum. genelde boxer.
Ben ev içinde gezerken eşofman takımıyla geziyorum uyurken de pijama takımı giyerim
Ula neyle gezecez konulu kostümlerle gezecek degılız
Yok, pantolonla otururum. Pijama eşofman giymem. Burası Yenikent mi?
Geziyorum valla çokta rahat ediyorum
şu an ki havaya göre aynen böyleyim bende
eşortman takımı falan işte
Oldukça rahat takılırım
Aynı bu şekil bende bide panduf bu mevsimde
Bende aynen böyleyimmm
Heryere esofman giyerek giden ben
Ben gecelik ile gexiuomy
Havaya göre bağlı
Hıhım 🙈 ama benimki birazdaha farklı 😀
evet genelde kışın böyle
Var tabi abiyeyle gezmiyor kimse