Bir yere davet edildim ama güzel elbisem yok internetten gelmez dışarıda da istediğim gibisi yok
katılmamayı düşünüyorum
Bir yere davet edildim ama güzel elbisem yok internetten gelmez dışarıda da istediğim gibisi yok
katılmamayı düşünüyorum
yani illa orada olman gerekiyorsa elbet giyeceğin bir şey vardır ama orada olmak istemiyorsan ve davet eden kişi bunu çok sorun etmeyecekse gitme tabi.
olur bence. sonuçta herkes hep dış görüşe odaklı. iyi bir elbiseyle gitmedikten sonra insanlardan beklediğin ilgiyi göremeyebilirsin. o zaman da katılmanın bir manası yok.
Ben de yanlış mı düşünüyorum acaba demiştim ama evet gerçekten öyle
öyle evet ama buna göre hareket etmeyen, kişinin içindekilere göre değerlendiren insanlar da var. bu çok zor bir seviye. umarım çevren o tür insanlardan oluşuyordur. yeni bir elbise giyinmezsen neyin kötü olmasından çekiniyorsun?
Yani gerçekten yoksa olay başka ama dolap dolusu elbisen var da sen beğenmediğin için yok diyorsan biraz garip ama gideceğin ortama da bağlı bisey diyemem
Cevap
19Cevap
Bi kere kuzenimin kinasina gitmedim bu sebepten
Harikasın mfmdkdjsa
Giy işte bir şeyler yani bu kadar kasmaya gerek yok.
Önemli olan elbise değil ki, davete katılıp keyifli anlar geçirmek 🙂
Senin için mantıklı sebep olabilir ama çağıran neden gelmediğini sorunca çok mantıklı kalacağını düşünmüyorum birseyler düşünmen lazım söylemek için:)
Ah siz kızlar katılma otur evde yarın pişmanlık duyarsın🙂
Kendi görüşü tabiki insan özgüvenli bir şekilde gitmek ister
Sacma olmaz boş ver yat evde
Ne daveti?
Pahalı olduğundan mı
Nereye gideceksin ona göre degişşr
bence bir bak disarda magazaya bulursun
Yo olmaz katılma
Çok geçerli bir sebep
Eşofmanla giden ben bunu absürt buldu.
seni sen yapan üzerindeki kıyafet mi?
Yürü kızım aynen devam, mantıklı bir karar..
Normal bir elbise ile gidebilirsn
Aşırı saçma
Sen çok biliyorsun herkesin takım elbise giydiği yere pyjama ile git o zaman
Düşüncelere saygın yoksa saçma bulanlara laf atıcaksan neden soru soruyorsunki fikir alıyorsun?
Soruyu saçma mı diye sormamıştım zaten süper soru seçilince değiştirilmiş. Mantıklı bir açıklama olsa saygı duyayım.
Paran yok alamadin
Ne alaka sanki chanel gucci alıcam
Bence fakirsin
Tamam öyle olsun mfmdkddl
Evde yat
Bende de olmuştu birgün
O kadar kasma ya giy yakışan bir şey geç
Çok aşırı saçma
Kirala?
Ne davet
Evetttt
biraz