Ya sey yapicam serbise merkezde indirmesimi soyliycem ama erken oluyo dugunun baslamasindan 5 10 dk takilip gidicem ya da anca telefonda ikimizin hayatlari artik cok farkli baya zamandir bulusmuyoruz evlenince farkli bir sehre de tasinicak nolcak bilmiyorum eskisi gibi samimi degiliz
Yani imkanınız olursa hiç olmazsa 30 dk durun sonra gidin mühim olan bulunmanız Olmazsa da önceden dersiniz iş güç yoğunluk var Öyle eskisi gibi değiliz vs demeyin kırılır😅
Para ya da altın atmanıza gerek yok ki Bence orada biraz takılın park kafe varsa bulunun sonra biraz düğünde beklersiniz zaman kaybı bana göre ama ayıp olmasın diye gidin Ben düğünleri sevmiyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende arkadaşımın dugunune gidemiycem galiba o gun calisiyorum evimde uzak yani eve git ust degistir sora tekrar cik zor olucak naapcam bilmiyorum
Önceden söyleyin valla sonra sıkıntı olur küsebilir
Ya sey yapicam serbise merkezde indirmesimi soyliycem ama erken oluyo dugunun baslamasindan 5 10 dk takilip gidicem ya da anca telefonda ikimizin hayatlari artik cok farkli baya zamandir bulusmuyoruz evlenince farkli bir sehre de tasinicak nolcak bilmiyorum eskisi gibi samimi degiliz
Yani imkanınız olursa hiç olmazsa 30 dk durun sonra gidin mühim olan bulunmanız
Olmazsa da önceden dersiniz iş güç yoğunluk var
Öyle eskisi gibi değiliz vs demeyin kırılır😅
Yok demem de iste 7 de basliycak dugun ben 6.30 gibi orada olucam daha baslamais olcak zaten ben san ogrenciyim biseyde takamiycam
Para ya da altın atmanıza gerek yok ki
Bence orada biraz takılın park kafe varsa bulunun sonra biraz düğünde beklersiniz zaman kaybı bana göre ama ayıp olmasın diye gidin
Ben düğünleri sevmiyorum zaten
Bende sevmiyorum is cikisi olcagi icin sade kiyafette giyicem
Valla artık siz bilirsiniz mutluluklar dilerim 🥰
Sen hiç merak etme davet eden biri anlayisliysa halinden anlar zaten. Anlayışlı biri değilse de iyi ki gitmemissin.
Anlayışlılar sıkıntı etmediler ama hastayım o yüzden böyle düşünüyor olabilirim
Muhtemelen hasta olduğun için olabilir. Peki hastalığın özel değilse öğrenebilir miyim?
Bende bilmiyorum son zamanlarda aşırı kilo verdim 43 kiloyum bacaklarımda morarma kızarmalar başladı
Hastaneye gideceğim
Allah acil şifalar versin inşallah
Amin Allah razı olsun
İlerde ziyarete gidersin
İnşallah 😅
İnşallah ya müsait misin
Evet neden
Hiç öylesine gzldn çksm eklr msn
Neden
Çok sıkıldım
Geçer inşallah
Ama olmezz