Evet, ben de tercih ederim
Hayır, giymem de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ülkeye kıyafet kuralı gelmeli milletin sokağa çıplak ya da yataktan kalktığı gibi sokağa çıkmasına karşıyım eski insanlara geri kafalı onu bunu derler ama o insanlar medeni bir şekilde giyiniyordu şimdikilere bak birde
Çok kezo buluyorum. Amerika'da da vasat tipler sürekli giyiniyor. Eşofman bir tarz olmamalı. Rahat etmek için arada giyinmekte sakınca yok elbette ama onun bir tarz olduğunu sanıp sokağa çıkmak tam bi varoşluk örneği.
Abartma be ben de giymem ama yani giyenede yakışıyor tabii güzel esofman takımı olacak
sana ne amca isteyen istediği kıyafeti kendine tarz yapar
@derbederleylaaa ya sen kezo olduktan sonra kimse karışmaz zaten. Elbette bana ne? Önemli olan senin durumundan mutlu olman. İnsanın kendini bilmesi iyi bir şey sonuçta.
@ayyıldızgökyüzü arada giyinmekte sakınca yok dedim farkındaysan. Benim sözüm eşofmandan moda yaratmaya çalışanlara. Hem ben de giymem diyorsun hem de laf çakma peşindesin. Hayırdır?
Sen git bi aynaya bak kezo buluyormuş😂 Türkçe konuşmayı öğren sen ne anlarsin modadan tarzdan mağara adamı
Tipine bakmadan laf ediyorsun kezodan başka bildiğin bir b@k yok
@xdenizx898 hepiniz mağaradan geldik. Üstüne 2 çaput geçirince insan olduğunu mu sandın. Keşke senin gibi ben de kendimi bu kadar kolay kandirabilsem
bize kezo diyen adama bak sen harika giyiniyosun amca devam bu kafayla ahdhwhfjw
@derbederleylaaa ben Amerika'da yaşıyorum. İstediğim gibi giyinirim. Kıyafetle insan olunacağını sanan ezik sensin. Benim öyle bir ezikliğim yok. Senin gibi aşağılık kompleksi olanlar kıyafetle mevki, statü ya da sözüm ona insan sıfatı kazandığını sanırlar. Senin 3000 verip alamadığın çoğu kıyafete, ayakkabıya ben burada 30-40 dolara ulaşıyorum ama almıyorum. Ezik miyim ben sen gibi. Taşınmaza para harcıyorum. Arsalar evler. Belki mağara da alırım deniz manzaralı bulursam. Mağara adamıyım ya nasıl olsa. Hadi şimdi de gül öyle mal mal (ahdhwhfjw) . Ahdhwhfjw gibi gülen bir insanın zekası kaç ola ki?
amca sen kafayi mi yedin konu kiyafetten ekonomiye ne ara geldi insanlarin giyim tarzina kezo varos diyip laf atan sendin benim mi asagilik komleksim var senin mi ak istedigini giyebiliyo olsan da insanlarin giyim tarzlarini yargilayan bi eziksin don kendine bak ilk vizyonsuz
Cevap
53Cevap
Popüler olmadan önce de benim kullandığım bir şeydi hala kullanıyorum severek böyle kadınlık duygusunu yaşamama engel oluyor çünkü çok böyle büyük göğüslerim yok çok büyük bir popoya sahip değilim böyle boş şeylerin içinde kaybolup gidiyor ama aşırı rahat
bence kadınlık duygusunun kalça veya göğüs büyüklüğüyle ve bu bölgeleri belirginleştirecek kıyafetler giymekle alakası yok tamamen toplumsal bi norm fakat önemli olan herkesin rahat hissettiği gibi giymesi
Benim kombinlerim rahatlık üzerinedir hep. Rahatsız hissettikten sonra şık olmanın ne anlamı var?
O yüzden her zaman giyerim.
Giyen kişiye yakışmış da herkese yakışmaz herhalde giyer miydim hiç bilmiyorum genelde bu tarz giyinmiyorum dışarıda
şu an bende bu şekil giyiyorum o kadar rahat ki anlatamam ya. Alışınca başka türlü giyinesin gelmiyor.
Bu sene ben de ilk defa denedim ve harika bir şeymiş. Kışlık aldım bir de kar yağsın full giyeceğim.
Çok rahat görünüyor ama tarzım değil, biraz daha dar kesimler seviyorum.
Böyle şeyler hiç tercihim olmadı. Hiç de olmayacak.
Bence rahatlık açısından çok iyi ayrıca sade ve desensiz olunca gayet şık bence, tabi herkesin tarzı farklıdır herkes neyi nasıl isterse öyle yapmalı Ayrıca Şu (GGG) yazılı eşofmanı giyenlerden nefret ediyorum artık Yetooo 🫠
Özellikle bol kesim olanları göze çok hoş geliyor ve kullanımı rahat :)
Sıradan çok da bir esprisi olmayan bir kombin işte.
Eşofman çok rahat ve sportif dışarıda giymeyi tercih ederim
Ev ve spor dışında eşofman giymem.
Dışarıya eşofmanla çıkmıyorum.
ciddi bi ortama gitmeyeceksem benim max kombin hep budur hocam
Homeoffice çalışınca iyi oluyor. Gömlek ne zaman giydim hatırlamıyorum
Seviyorum ve çok kullanıyorum.. Keyifli geceler..
Alışık olmadığım için cesaret edip gidemem ama giyenleri beğeniyorum güzel duruyor
eşofman giydiğimde ben bu görselde ki hem de çoraba kadar 😂
Kızlarda güzel kombinleyenler oluyor ama ben kendim için pek tercih etmiyorum
bence bu cok popülerlesti ve daha da olcak gibi bunların pantalonları cıkmıs. pijema pantalon:D denenebilir bence kızlara cok yakısıyor ekreklere de yapmıslar
bazı kombinler çok fazla yükselişe geçince artık hevesim kaçıyor benim giyinmiyorum muhtemelen giyinmem de, her yerde görmek göz yoruyor biraz
Güzel buluyorum, giyerim de ama evde giyerim. Dışarıda eşofman giymem
Çok kalitesiz ve varoş geliyor. Göze hitap etmiyor.
Tam benlik bir şey keşke ise giderken de böyle eşofmanla gidebilseydim ne güzel olurdu
Popüler olsun olmasın, özellikle kadınlara çok yakıştırırm.
Giyim tarzımızı yaptığımız işe iş dışında da yaşam tarzımıza göre belirliyoruz :)
Disarda giymem ama giyenlerede yakisir diye düsunuyorum..
İsteyen istediğini giyebilir, herkese kimse karışamaz
bugünlerde değil iki üç yıldır bu popüler zaten
Ustune crop giyip bi yerimizi acmayinca guzel durmaz illaki ya alt taraf ya ust taraf ikisinden birini gostermeliyiz
İğrenççççç Hiç beğenmiyor hele öyle kızları görünce midem bulanıyor , erkeklerinde çoğu beğenmiyor yani ortamlarda konuştuklarım hep böyle düşünüyor.
Yani güzel ama her gün giyinenler var ! Ve her yere o kıyafetle giden var !
Her zaman giydiğim için popüler olup olmaması umrumda değil
#Hükümdar
Bugünlerde mi? Uzun zamandır popüler herkes dışarda evinde dolaştığı gibi dolaşıyor
Lutfen artik boyle seyler moda olsun. Toto hilali görmekten iliğimiz kurudu.
Sportif ve rahat oluyor
Sportif ve rahat
Başkalarında çok güzel duruyor ama ben daha çok şık giyinmeyi seviyorum eşofman giysem garibime gider evde yatıyormuş gibi hissederim dgjsgxjwgksgsj
Z a t e n k o m b i n l e r g ü Z e l o l d u k l a r ı i ç i n p o p u l e r l e r
işte bu yüzden özel yazma araçları bi dönem sadece editör ve fenomenlerde vardı
Sevmiyorum ben
Eşofman hâlâ bana ev kıyafeti gibi geliyor 🙄
Guzel ama rahat takilmak
Yakışıuor ne güzel
Ben beğendim canım 👍
Eşofman severim, rahatlık tam benlik.
Benim tarzım değil...
Hayır giymemde
Güzel görünüyor tercih edilir
Beğeniyorum çoğu kişiye yakışıyor
Sık sık eşofman giyerim zaten