Bence gayet hoş ve modern olarak kombinleri hoşuma gidiyor benim , Özellikle Kombinde yer Alana topuklu Ve Siyah Çorap cok Cekici bir hal katıyor Onlara..
Benim için kapalı olmak saçlarını kapatmaktan ibaret değil eğer kapaniyorsan kapanmanin da şartları var af edersin de başını kapatıp kıçını açmak da normal değil hiç kapanma daha iyi din oyuncak değil
Bı kadın tesettüre giriyorsa Allah rızası için girdiğinin bilincinde olmalı tesettüre girince giyiminden başlayıp edep ahlak her anlamda dikkat çekmeyecek bı insana bürünmek için elinden geleni yapması gerekir yoksa süs diye kapanan çok insan var zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yanı gayet tesettüre uyumlu zevk meselesi ama Çok hoş bence
Sana katılıyorum göze cok hoş geliyor
Görsellerin hiçbiri tesettüre uygun değil bence. Süslüman dedikleri form bu
Allah için kapaniyorsan Allah'ın istediği şekilde kapanman lazım diye düşünüyorum herkesin kendi kararı ama bana itici geliyor açıkçası
Yani senin için kapalı olmak neyi ifade ediyor?
Benim için kapalı olmak saçlarını kapatmaktan ibaret değil eğer kapaniyorsan kapanmanin da şartları var af edersin de başını kapatıp kıçını açmak da normal değil hiç kapanma daha iyi din oyuncak değil
Kesinlikle katılıyorum, neyse Dm den yazıyorum
Biri yorumda güzel demiş ona da katilmissin bana da katılıyorsun tam olarak anlayamadım:)
bence çok şık oluyor, ulaşabilir misin soru sahibi?
Olur
ben yazamıyorum sen yazar mısın
Takip et
istek attım
Güzel zevklisin
Modern tesettür gerçekten zarif kadınlar için...
Ince siyah çorap detayı harika zarif sık ve estetik gösteriyor
Tesettürün moderni yoktur
Neyi vardır
Bı kadın tesettüre giriyorsa Allah rızası için girdiğinin bilincinde olmalı tesettüre girince giyiminden başlayıp edep ahlak her anlamda dikkat çekmeyecek bı insana bürünmek için elinden geleni yapması gerekir yoksa süs diye kapanan çok insan var zaten
Aynen öyle agzına sağlık.
Bence hoş ama kapanmak bu değil
Ney peki?
Yani kapalı biri dikkat çekici şeyler giymez
Ama neyle dikkat cektiği önemli değil mi sence?
Neyse işte kim ne giyerse giysin bu kadar
Anladım, 99 nedir?
1999 demek
Anladım dogum yılın 🤭
Çok şıklar bence ama ilk fotoğraftaki montu beğenmedim
bence hos
Bende cok begeniyorum
hahha dediğin çok saçma