Bence etek, elbise, topuklu ayakkabı kombinasyonları çok daha kadınsı gösteriyor.
Tayt ise resmen sıradanlık..

Bence etek, elbise, topuklu ayakkabı kombinasyonları çok daha kadınsı gösteriyor.
Tayt ise resmen sıradanlık..

Çizme sezonu açıldı, kilotlu çorap ile çizme kombini yapıp, ya mini üzerine uzun mont ya da yırtmaçlı etek giyiyorlar. Benim tercihim spor ayakkabı üstü tayt🖤
Kız, kadın mı kaldı hepsinin arasında taşakları var artık güçlü ayakları üstünde duran kadın muhabbetinden magandaya evrildiler, hepsi erkek gibi elinde sigara yolda dumanı salıyor, mahalle karısı gibi sakız çiğniyor arabanın içinde kolunu sarkıtıp yürü be diyor, lan lunlu kodumlu soktumlu konuşuyor. Etek topuklu ayakkabı bile kurtarmıyor artık
Bu bile kurtarmıyor artık bu tarz elbiseyi taşıyacak kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor

çok değil bir tanesini gördüm elinde sigara hass s... ir mk yaa diye saydırdı bir güzel bu kıyafet ve üslupla tam bir s. rtüğe anımsatıyordu. Elbisenin ayakları olsa koşarak uzaklaşırdı
Tabi haklısın, evvela kadın gibi hissetmek lazım ki kadınsı kıyafetlerin hakkı verilebilsin.
Güçlü olup, kariyer yaparak, kendi ayaklarının üzerinde durabilmek kadınsı bir kadın olmaya engel değil. Ama kişi şuursuz ve yetersiz olunca, elde edilen güç, olması gerekenin aksine, farklı yönlere evrilip, insanı rezil de edebiliyor.
✌️✌️
Kadınların ne giyeceğine, ne süreceğine, ne kokacağına moda denilen kurumun arkasına sığınan, bşr kaç hadsizin karar vermesi ne garip ve üzücü. Bir sene herkes kardeş gibi aynı tarz kıyafetleri giyiyor, bir sene yine başka tarz aynı kıyafetler. Sürekli daha dar ve daha bunaltıcı kıyafetler ile kendi paraları ile esaret yaşıyorlar. Oysaki rahat giyinseler daha kadınsı ve güzel olurlar. Tayt konusuna gelince bezlenmiş çocuk gibi dolaşıyorlar ortada. Evet bazılarına çok yakışıyor ve cinsel arzular uyandırabilşyor ama en fazla yüzde 10, geriye jalan yüzde doksan da çok çirkin duruyor. Bence.
Daha kolay geliyor iki saat kombin yapacağına giy çık dışarı
Taytn üstüne bir şey giy yeterli , ben de çok giyinen biri değilim ama anlıyorum diğerlerine göre pratik kalıyor
Ya sen ne anlarsn bir kadının kombin çilesinden sus bakiimm :D
🌹
Cevap
8Cevap
Pantolon ve tayt giyip popolarinı daha iyi sallayabilmek için mi acaba ☹
tayt giyen kadınlar daha sportik geliyor ben normal hayatında da sportik giyinen bayanları seviyorum mesela...
Kıyafet giymeyi sevmiyorlar ki kanunen serbest olsa çırıl çıplak gezecekler
Neydi o reklam en değerli giysiniz cildiniz vs 🤣
Tayt giy çık olduğu için.. hiç giymedim giymemde kombin yapmayı daha çok seviyorum
çünkü uyum ve kombin yapması zor ondan daha az giyiliyor
Herkes nasıl rahat hissediyorsa öyle giyiniyor
Cidden laaa niye etek elbise giymiyor artık bu zilliler
Daha rahat edebilecekleri giyisiler seçiyorlar sanırım
Tüm silah envanterlerini göstermek istiyorlar.
Çünkü pantolon ve tayt daha rahat
Toplum yuzunden normal degilmi aga
Canımız istemiyor 😂
Milletin s ikini daha kolay kaldirmak icin
Zevk meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?