Anlama sorunun mu var dedikya kışın ben giyiyorum ama. giymeyende var çorap ama. giyilmesi gerekiyor kışın çünkü hava soğuk üşütüyoruz sonra yazın zaten çorap giyilmez
Bu sizi ilgilendirmez. Yorum yapma sebebim hoş görünmüyor pürüssüz görünsün veya bacaklarimiz görünsün diye giymiyoruz elbiseyi. Çok güzel aldığınız bir masanın üstünü başka bir bezle örter misiniz elbiseye gölge düşürüyor bence
Benim bildiğim genelde soğuktan korunmak için giyilir. d tabiki estetik olarak giyilenler var ama bahar gelince sıcak olduğu için kış gelince soğuk olduğu için giymiyorusunuz ne anladım ben şimdi :)
Illa siyah degilki yazin ben ten rengi giyerim sık sık. Soguktan korumazki. Kışın altima kac kat giyiniyorum o halde donuyorum. Sadece kulotlu corapla titrerim
Evet bunu bi ara bende düşünmüştüm daha rahat ediliyor çorapsız bence bide çorap kaçma durumu da var eee bidaha çorap almakta biraz pahalı ajjsksskhdhx
Bir hanımefendiye böyle sorular sorulmaz biliyorum ayıp ediyorum evet ama bunu reel hayatta gerçekten yapmam burası anonim bir mecra haddimi aşmadan merak ettiğimi soruyorum sadece
Kilotlu çorap değilde normal kalın çorap giyilmesi gerekir. Etekte yani bacaklara kadar uzun bir etekse tercih edilebilir. Yanıtlara baktımda kızların geneli seni böyle bir soru sorduğun için azarlamış. Sende yazmadığı halde yüzsüz gibi orada mısın? Diye soruyorsun. Yani cevap vermek istemiyorsa zorlama
Kızlar Ne Diyor
Bişey dicem olmucak ne saçma soru bu ne alaka hem giyen var giymeyen var giymiyolarsada derdi sana mı düştü
Haklısın yalnızca merak ettim yani bir sebebi var mı rahatsız falan mı ediyor
Ben mesela kışın herzman çorap giyerim ama elbise pek gitmem
Bahar aylarında peki
burada mısınız
Baharın yazın çorap giymem
Neden peki çok mu sıkar sizi
Ya kardeşim sanane derdi tasası sıkıp sıkmaması sana mı düştü tobe yarabbim ya
Ya merak ediyorum nolursunnn :) gerçekten çoraptan ne zarar gelebilir acaba
Anlama sorunun mu var dedikya kışın ben giyiyorum ama. giymeyende var çorap ama. giyilmesi gerekiyor kışın çünkü hava soğuk üşütüyoruz sonra yazın zaten çorap giyilmez
Yazın giyilecek 5 denye külotlu çoraplar var ama onları hiç denemediniz mi
Bence corapsiz daha güzel duruyor çorap bence göz zevkini bozuyor. Bende corapsz tercih ederim elbiselerde.
Ancak çorap pürüzsüz gösterir bence. Hiç giymiyor musunuz külotlu çorap
Bu sizi ilgilendirmez. Yorum yapma sebebim hoş görünmüyor pürüssüz görünsün veya bacaklarimiz görünsün diye giymiyoruz elbiseyi. Çok güzel aldığınız bir masanın üstünü başka bir bezle örter misiniz elbiseye gölge düşürüyor bence
Ancak çok merak ediyorum hiçbir zaman düğünlerde külotlu çorap giymediniz mi
😊😊 fazla merak iyi değildir iyi günler
Ben elbise etek tarzi kiyafetler sevmiyorum o yuzden pek bisi de diyemiyorum
Düğünlerde falan da mı hiç giymezsin
Düğünlere gitmem
Hiç külotlu çorap giymediniz mi şu zamana kadar
Hayir. Kucukken annem giydirirdi ondan sonra giymedim. Sevmem öyle seyler
Neden sevmezsiniz
Corap giyiyoruz tabikide. Babet corap oldugu icin goremiyosunuz
Yok yani mesela elbiseyle külotlu çoraptan bahsediyorum
Bu sogukta kulotlu corap mi giycez 😅
Benim bildiğim genelde soğuktan korunmak için giyilir. d tabiki estetik olarak giyilenler var ama bahar gelince sıcak olduğu için kış gelince soğuk olduğu için giymiyorusunuz ne anladım ben şimdi :)
Illa siyah degilki yazin ben ten rengi giyerim sık sık. Soguktan korumazki. Kışın altima kac kat giyiniyorum o halde donuyorum. Sadece kulotlu corapla titrerim
Hmm yazın da mı külotlu çorap giyiyorsunuz sıkmaz mı ama sıcakta
Hayir tam tersi ferah oluyor. Kulot giymek zorunda kalmiyorum. Sadece hijyenik pedle kapatiyorum o bolgeyi serin serin oh 😅😅
Yazın mesela çok kısa elbiseleri ten rengi çorapla mı giyiyorsunuz kaç denye oluyor peki
Yani neden tercih etmiyorlar bilmiyorum ama ben kış aylarında çorapsız bir şekilde elbise veya etek giymem kesinlikle.
Kış aylarında sık sık külotlu çorap giyer misiniz
Genelde jean giymeyi seviyorum o yüzden sık sık giymem
Peki bahar aylarında külotlu çorap tercih eder misiniz yoksa çıplak bacak mı tercihiniz
Senin külotlu çorap takıntın mı var anlamadım ki nereye gidecek bu sorunun sonucu ahshshsh
Yani belki öyle denilebilir beğeniş diyelim bu konu hakkında konuşmayı severim
Evet bunu bi ara bende düşünmüştüm daha rahat ediliyor çorapsız bence bide çorap kaçma durumu da var eee bidaha çorap almakta biraz pahalı ajjsksskhdhx
Yani doğrudur ancak estetik bir şey bence siz hiç giymiyor musunuz mesela elbiseyle falan
Gerek duymuyorum
Nesi rahatsız ediyor sizi peki. Evet çok soru soruyorum farkındayım ancak sadece çorap estetik geldiği için merak ediyorum
Sen giyebilirsin knka
Kız olsam giyerim evet ne olur ki birkaç soru sorsam
Neden rahatsız ediyor ki sizi
Boş muhabbet
Neden boş muhabbet kadınlar dış görünüşe önem verir sonuçta yalnızca çorap yani
Bence çok saçma bir soru herkesin keyfine değil mi ister giyer ister giymez ayrıca sen bunu neden merak ettin sende mi giymeyi düşünüyorsun yoksa. 🤪
Hayır sadece kadın çorapları hoş geliyor yani tercih etmenizi bir sebebi yok mu
Tercih meselesi dedim yA
Hmm siz tercih etmez misiniz peki hiç yani kişisel olarak
Bu seni neden ilğilendiriyor bence bu denli sorular sorma birini tersine gelirsin falan alim Allah eşekten düşmüş karpuza dönersin.
Bir hanımefendiye böyle sorular sorulmaz biliyorum ayıp ediyorum evet ama bunu reel hayatta gerçekten yapmam burası anonim bir mecra haddimi aşmadan merak ettiğimi soruyorum sadece
Ne kadar gerekli bir soru
Aslında sadece merka
Merak
Kış mevsimi yazın elbise daha rahat
Anlamadım?
Kış mevsimi olduğu için
Ama aksine kışın külotlu çorabın daha çok giyilmesi gerekmez mi
Kilotlu çorap değilde normal kalın çorap giyilmesi gerekir. Etekte yani bacaklara kadar uzun bir etekse tercih edilebilir. Yanıtlara baktımda kızların geneli seni böyle bir soru sorduğun için azarlamış. Sende yazmadığı halde yüzsüz gibi orada mısın? Diye soruyorsun. Yani cevap vermek istemiyorsa zorlama
Evet ama merak ettiğim bir konu sadece çorap soruyorum ayrıca reelde elbette böyle sorular sormam bahar aylarında tercih ediyor musunuz peki
Ne bileyim ediyorlar mı ben çorap tercih ediyorum ama etekte giyilir bahar aylarında
Peki düğünlerde elbiseyle külotlu çorap giyer misiniz yoksa çıplak bacak mı tercihiniz
Çıplak bacak tercih ediyorlar genelde
Hiç külotlu çorap giyerek bir düğüne gittiniz mi peki
Giden vardır ben görmedim ama
Sizden bahsetmiştim aslında :)
En son ne zaman külotlu çorap giydiniz
Kızların zevk meselesi herkes kendi kombine göre giyiniyor
Niye çorap konusu çok mu önemli isteyen giyer isteyen öyle çorap beğenmeyen giymez ben arada giyiyorm bazen yazları giymem yakiyo
Çıplaklık istiyolar ondan. Edep utanç kalmadı
Bence de yani çorap en azından bir perde gibi giyilmeli
Siz tercih eder misiniz
Etmem tabiki o bedenlerin hepsi sonunda kesin olarak mezara gelecek. Ve Allah’a hesap verecekler korkunç.
Ama çorap bacağı kapatır
Keyifleri nasıl isterse
Mesela sizde mi genelde çıplak bacak elbise giyersiniz
Evet
Neden çorap tercih etmezsiniz peki
Aklına gele gele bu mu geldi
Yani merak ettim :)
Yoldan geçen birini çevir sor bro
Sen giy çorapla.
Kız olsam giyerdim. d neden giymiyorsunuz ki peki
Elbise giymek için kadın olmana gerek yok aslında.
Evet ancak giyebilecegim bir ortam yok zaten
Sizde hiç külotlu çorap giymez misiniz
Bence daha boş ve seksi görünmek için
Ancak külotlu çorap daha alımlı bir şey bence düğünlerde falan hep çorapsız mı elbise giyersiniz
Bende kısmen yaşıyorum ama nedenini bilmiyorum😊Saçma bir alışkanlık işte. Boş ver.
Anlamadım
Boş ver bende öyle yapıyorum ama sebebi belli değil. Uzmanlar bunuda araşdırmalı bence.
Bence artım demode diye. Çoraplarla ilgili başka sorun varsa sora bilirsin
Artım demode
Yeni ederim kalvye bozuk artık yazıyorum artım gidiyor
Hmm sorayım o zaman
Hiç külotlu çorap giymez misin sen
Hayır tercih etmem
Külotlu çorap takıntın mı var? Hep ondan baha ediyorsun
Evet biraz öyle yani hoşuma gidiyor
Ne zamandan beridir külotlu çorap giymiyorusunuz
2020-dan beri giymiyorum. Bencede boş bir şey ama ben giyidiğimde bir az rahatsız oluyorum
Nesi rahatsız ediyor ki mesela
Bilmem, insandan-insana değişir. Nedensiz bir şekilde içinde kendimi pekte rahat hissetmiyorum. Çok klabalık ortamdaysa hiç rahat olamıyorum😊
Hmm kaç denye çorap giyiyorsunuz peki giydiginizde
Pardon anlayamadım¿
Denye çorap inceliği demek
Üzgünüm bilmiyorsun. Aslında yabancıyımda. Mekanına göre değişir genelde en fazla 70 civarı sanırım
En ince ne kadar giyersiniz
20-30 filan sanırım
Hmm 5 denye incelikte çorap denemediniz mi hiç
Bilmem denedim, neden olmasın ki🙂
Deneyin bence de ancak çok ince hemen kacabiliyor :)
Uzun zaman olduğu için pek hatırlayamıyorum. Ama çimdi kullansam 5 denye de giyerim
Kaç adet külotlu çorabınız var peki
Çimdi kullanmıyorum, o yüzden elimde yok. Eskiden 10-20 tane bir den alırdım ama
Bir anda kullanmayı neden bıraktınız yakınınız kızların hiçbiri giymediği için onlara mı ozendiniz mesela
Hayır arkadaşlarımdan hala giyen var ama ben sıkıldım galiba
Hmm kalan çorapların hepsini arkadaşlarınıza mı verdiniz
Dalgamı geçiyorsun?
Hayır tabiki yani kendiniz kullanmayı bırakınca onlara vermişsinizdir diye sordum
Spor giyinmek daha iyi ondan olabilir
Yok mesela düğünde elbiseyle falanda genelde çıplak bacak elbise giyiliyor külotlu çorap pek kullanılmıyor sizde mi genelde öyle yaparsınız
burada mısınız
Ben elbise giymem spor giyinirim pantolan tayt gibi şeyler
Tayt hmm peki taytla spor ayakkabı giydiğinizde bilekleri çorapsız açık mı bırakırsınız genelde
Açık
Hmm çorapsız ayağınızı sıkmıyor mu spor ayakkabı
Onu boş ver de 1.65 boyundayım çok mu uzunum sizce
Aksine çok iyi boydasin bence bacak boyun uzun mudur
Bacak boyum uzun değil
Hmm naylon çorap giyiyor musun kısa mesela bilege kadar
Tayt altina falan
Sende taktın çoraba
Evet yani kız çorapları güzel oluyor çünkü
burada mısın
tercih meselesi isteyen giyer istemeyen giymez
Yani genelde kimse gitmemeye başladı ya o yüzden sordum siz de tercih etmez misiniz pek
Ben bazen giyerim bazen giymem
Genelde seviyor musunuz giymeyi yoksa sevmeyecek mı giyersiniz yani zorunluluktan
Sevmeyerek*
Severim giymeyi
Hmm bence de estetik gösterir bahar veya yaz aylarında da kullandığınız oluyor mu
Bazen
Yazın külotlu çorap ne zaman giymiştiniz düğünde falan mı
İstediğim yerde giyerim
Yazın sıkıyor mu peki sizi yoksa çok ince çoraplar mı giyiyorsunuz
Normal
Hmm açık ayakkabı ile giydiniz mi külotlu çorap
Neden böyle sorular soruyorsun
Yani kadın modası ilgimi çeken ve özellikle çorap topuklu ayakkabı falan konuşmayı sevdiğim bir şey gerçekten sadece normal sorular sorarım
Merak ediyorum birde yani lutfeeen 🥺
Hmm anladım
Açık topuklu ile külotlu çorap giyer misiniz peki hiç
Evet?
Kısmen
Nasıl yani mesela daha önce giydiniz mi öyle bir kombinde açık topuklu ile külotlu çorap
İşe geçmem lazım molam bitti o yüzden soruna cevap veremicem kusura bakma
Ne zaman dönersiniz peki
Lütfen :(
Çorap darlıyor
Neden darlıyor ki
Ben ediyorum
Sık sık giyer misin peki
Genelde
Yazın giydiğiniz oldu mu hiç
Tabi ki
Cidden mi peki kombininiz çorabınız nasıldı
Tercih meselesi
Yani eskiden moda halindeyken şimdi demode oldu gibi. Siz kullanır mısınız
Elbise giymiyorum
Düğünde falan da mı giymiyorsunuz ki
Gitmiyorum
Hmm anladım teşekkürler ederim
😊😊
Yani aslında daha fazla soru sorardım çorapla alakalı da kızarsın diye sormadim. d
Evet kızarım
O halde iyi günler sizlere
Teşekkür ederim tekrardan
Sağol