Taba derim. Siyah kullanışlı ama çok klasik. Taba daha bi kendini gösteriyor. Eh, kıyafet kombini de taba rengine göre olur, krem/kahve/toprak tonlarından uydurursun bişeyler. Ayakkabı rengine dikkat et.
Taba da güzel, siyah rengi de. Ben olsam siyahı alırdım, çünkü daha çok kullanışlı. Burada fiyatı da önemli, maddi olarak sıkışık değilsen ikisini de al. Ama birini alabilecek gücün varsa siyahı almak daha mantıklı. Her şeyle kullanışlı olur.
İki renkte çok güzel. Şöyle söyleyeyim: daha çok hangi renge uyumlu giyiniyorsan onu seç derim. Şimdi hele sonbaharda taba gayet şık, gayet güzel olur ama önümüzde kış hani.
İkiside güzel kahverengi olana kombine yapmak biraz zor olmaz mı? bence siyah rengi tercih etseniz daha iyi olacak çünkü siyah kombine yapmak sorunu kolay kolay olmaz.
Taba rengi çantan varsa siyah al. Siyah çantan varsa taba rengi al. Aynı renkte iki farklı çanta alma olayını ben sevmiyorum. Aynı renkten iki tane olacağına farklı renkler olsun.
Siyah renk çanta daha güzel.. Taba rengi çanta bence orta yaşı çoktan geçmiş kadınlar da güzel duruyor.. Çünkü taba rengi oldukça soluk ve ağır bir ton rengine sahip..