Alışveriş & Hediyeler Çantanın hangi rengi daha güzel? _Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Yeşili Krem Kırmızı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Keşke işaretleseniz 🙄😀 Güncellemeler+1 yıl Krem artık yok. Galiba stoğu kalmamış. Hepinize teşekkür ederim. Çantanın hangi rengi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Üçünü de beğenmedim kombin uyumu da önemli çünkü 🖤 1 1 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Ben üç rengi de kombin yaparım. Özel olarak bir renk giyinen biri değilim. Rengarenk biriyim. 😊 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Koreyeşil ve Korekrem rengi en güjel olanları 1 5 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Ama ben birini kalabilirim şimdilik Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Alabilirim Yorumla ChungCha +1 yıl Bence Koreyeşilini al Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Tamam canım, teşekkür ederim. 💚 Yorumla ChungCha +1 yıl Rica edeyim 💘💞 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Hiçbiri. Kadın çantaları gereksizdir. Gereksiz yük, kapkaca davet. 1 1 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Burada kapkaç olmaz Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Neyle bütünleyeceğini bilsek daha doğru olurdu.Yine de kırmızı diyelim. 1 4 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl İşaretler misin? 😊Günlük kullanacağım. Ben her türlü kombin yapacak bir şey bulurum. Yorumla guapomorena +1 yıl İşaretledim, güzel günlerde gülen gözlerle kullan. Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. 😊 Yorumla guapomorena +1 yıl Ben teşekkür ederim :) Yorumla
Edadjkx Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ay kirmizi cok hoş yaa ama krem herseye gider o yuzden krem 1 0 Yorumla
ewiusoom Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Tabii ki kremm yeşil çok kalitesiz duruyor kırmızıda ucuz duruyor ama krem çok şık dıruyor 1 0 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Krem rengi olan daha hoş ve kullanışlı kombinlemesi daha kolay 1 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Krem olanı daha elit durur.. yeşil ve kırmızı göz yorar , her yerde takmak hoş durmaz 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Ben bej diyorum her kıyafetle kombin oluyor 1 0 Yorumla
devran24 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kırmızı ve yeşil biraz görgüsüz gibi gösterir insanı. Krem rengide parlak olmamalı (Bence) 1 1 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Ne alaka ya? Renklerin görgülüsü mü var? 😃😃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Görünmüyor ki. Tıklayınca da seçim yapılmış oluyor. Krem derdim yine de. 1 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hepsi güzel hepsini al. 1 1 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Birini sen hediye et 😂Aynı çantadan üç renk...🙄🙄 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Yesil ya da krem olanı 1 4 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Yeşil mi krem mi Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Krem bence ✨️ Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Rica ederim 🤍🌸 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Yeşil ve krem 1 4 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Birini seç. Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Yeşil Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl işaretleyerek cvp yazıyorum, kırmızı. 1 2 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙏 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı. Kırmızı olsun benim olsun. 1 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Hepsi de güzel 1 7 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Tarafını seç 😃 Yorumla muratduru_1991 +1 yıl Tarafım yeşil ☺️ değişiklik olsun Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla muratduru_1991 +1 yıl Rica ederim.Yeşil elbise ve yeşil doğada bir resim tam kombin olur Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Yazlık yeşil elbiselerim de var. Yeşil kazağım ve sweatshirtim de var. Kırmızı da çok şeyim var. Bu arada fikir için teşekkür ederim. Yorumla muratduru_1991 +1 yıl Yazlık yeşil elbise ve yeşil çanta birde yeşil mekan , doğada kelebek gibi olursun Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Çok tatlı 😊 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Krem ile yeşil 1 7 Yorumla İsyankarkader +1 yıl İkisi bir arada olmaz belki paran yetmez belki fakirsin birini seç Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Birini seçecek olsan hangisi olurdu? Yorumla _Güneş____00 +1 yıl @İsyankarkader Ya da aynı modelden iki çanta almak gereksiz geliyordur Yorumla İsyankarkader +1 yıl Tabikide gereksiz kıyafetine göre haha havalı Yorumla İsyankarkader +1 yıl Bence yeşil çanta daha havalı sana yakışır his ediyorum Yorumla _Güneş____00 +1 yıl @İsyankarkader Teşekkür ederim Yorumla İsyankarkader +1 yıl Güzel he şey yakışır Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Siyah bence 1 4 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Siyah ben de severim çantada ama bu çantada sevemedim. Yorumla Olgunadam23 +1 yıl O zaman Krem rengi Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Rica ederim Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. siyah olsun 1 1 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Siyahı güzel değildi Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı. Yeşili 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. Krem daha güzel 1 0 Yorumla
aisimsiz6 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yeşil ve krem 1 2 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Birini alacak olsan hangisini alırdın Yorumla aisimsiz6 +1 yıl Eğer birini alırsam krem alırdım. çünkü her renge gider Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Üçünü de beğenmedim kombin uyumu da önemli çünkü 🖤
Ben üç rengi de kombin yaparım. Özel olarak bir renk giyinen biri değilim. Rengarenk biriyim. 😊
Koreyeşil ve Korekrem rengi en güjel olanları
Ama ben birini kalabilirim şimdilik
Alabilirim
Bence Koreyeşilini al
Tamam canım, teşekkür ederim. 💚
Rica edeyim 💘💞
Hiçbiri. Kadın çantaları gereksizdir. Gereksiz yük, kapkaca davet.
Burada kapkaç olmaz
Neyle bütünleyeceğini bilsek daha doğru olurdu.
Yine de kırmızı diyelim.
İşaretler misin? 😊
Günlük kullanacağım. Ben her türlü kombin yapacak bir şey bulurum.
İşaretledim, güzel günlerde gülen gözlerle kullan.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. 😊
Ben teşekkür ederim :)
Ay kirmizi cok hoş yaa ama krem herseye gider o yuzden krem
Tabii ki kremm yeşil çok kalitesiz duruyor kırmızıda ucuz duruyor ama krem çok şık dıruyor
Krem rengi olan daha hoş ve kullanışlı kombinlemesi daha kolay
Krem olanı daha elit durur.. yeşil ve kırmızı göz yorar , her yerde takmak hoş durmaz
Ben bej diyorum her kıyafetle kombin oluyor
Kırmızı ve yeşil biraz görgüsüz gibi gösterir insanı. Krem rengide parlak olmamalı (Bence)
Ne alaka ya? Renklerin görgülüsü mü var? 😃😃
Görünmüyor ki. Tıklayınca da seçim yapılmış oluyor. Krem derdim yine de.
Hepsi güzel hepsini al.
Birini sen hediye et 😂Aynı çantadan üç renk...🙄🙄
Yesil ya da krem olanı
Yeşil mi krem mi
Krem bence ✨️
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🤍🌸
Yeşil ve krem
Birini seç.
Yeşil
Teşekkür ederim
Rica ederim
işaretleyerek cvp yazıyorum, kırmızı.
Teşekkür ediyorum
🙏
Krem rengi daha güzel.
Kırmızı daha başarılı
Kırmızı bence
Kırmızı daha dehşetli.
Bence krem rengi daha güzel
Kırmızı olsun benim olsun.
Hepsi de güzel
Tarafını seç 😃
Tarafım yeşil ☺️ değişiklik olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Yeşil elbise ve yeşil doğada bir resim tam kombin olur
Yazlık yeşil elbiselerim de var. Yeşil kazağım ve sweatshirtim de var. Kırmızı da çok şeyim var. Bu arada fikir için teşekkür ederim.
Yazlık yeşil elbise ve yeşil çanta birde yeşil mekan , doğada kelebek gibi olursun
Çok tatlı 😊
Krem ile yeşil
İkisi bir arada olmaz belki paran yetmez belki fakirsin birini seç
Birini seçecek olsan hangisi olurdu?
@İsyankarkader Ya da aynı modelden iki çanta almak gereksiz geliyordur
Tabikide gereksiz kıyafetine göre haha havalı
Bence yeşil çanta daha havalı sana yakışır his ediyorum
@İsyankarkader Teşekkür ederim
Güzel he şey yakışır
Siyah bence
Siyah ben de severim çantada ama bu çantada sevemedim.
O zaman Krem rengi
Teşekkür ederim
Rica ederim
siyah olsun
Siyahı güzel değildi
Krem
Yeşil güzel
yeşil
Kirmizi olsun beş kuruş fazla olsun 😄😄
Krem ve kırmızı
Kırmızı
Krem