Moda & Stil Sizce bu saatin hangi rengi güzel? Edanursuu Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ten rengime gold u daha çok yakıştırıyorum takı çoğunluğum gold ama gümüş daha kullanışlı gibi geliyo bir yandan da rose gold a bayıldım sizce hangisi Sizce bu saatin hangi rengi güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence gri olan güzel 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Şüphesiz rose gold olan çok zarif ve tatlı.⭐#tubasueda 🍀🍀 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normalde saatlerde gri rengi severim ama bunda pek güzel durmamış altın sarısı saatler hiç sevmem o yüzden gold rose daha şık 🙂 1 0 Yorumla
meltemkrcc Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Çok zorlandım ama ortadakini seçiyorum o daha güzel bence 💗 1 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Rose Gold daha güzel duruyor, gümüş severim ama bu saatte basit kalmış, altın da dede saatine benzemiş. 0 3 Yorumla Edanursuu +1 yıl Duygularıma tercuman oldun içimden gelen buymuş hshdhs Yorumla merdümgiriz +1 yıl özellikle dede saati dediğim yerde seni bi yakaladım dimi ksahfa Yorumla Edanursuu +1 yıl Gözümde bile canlandı hahdhs Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle rose gold. Diğer renkleri güzel bulmadım nedense 0 2 Yorumla Edanursuu +1 yıl Model güzel mi sence, kullanışlı mi? morcivcikkkkk +1 yıl Model çok hoşuma gitti benim. Yani gayet zarif duruyor ama bu tarz saatleri kullanmadım daha önce kullanışlı olması konusunda bir şey diyemem. Ama dediğim gibi saat zarif ve hoş duruyor bence
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı. Gümüş daha iyidir. Diğer renkleri saate yakıştıramıyorum. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. soldaki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence gri olan güzel
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Şüphesiz rose gold olan çok zarif ve tatlı.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Normalde saatlerde gri rengi severim ama bunda pek güzel durmamış altın sarısı saatler hiç sevmem o yüzden gold rose daha şık 🙂
Çok zorlandım ama ortadakini seçiyorum o daha güzel bence 💗
Rose Gold daha güzel duruyor, gümüş severim ama bu saatte basit kalmış, altın da dede saatine benzemiş.
Duygularıma tercuman oldun içimden gelen buymuş hshdhs
özellikle dede saati dediğim yerde seni bi yakaladım dimi ksahfa
Gözümde bile canlandı hahdhs
Kesinlikle rose gold. Diğer renkleri güzel bulmadım nedense
Model güzel mi sence, kullanışlı mi?
Model çok hoşuma gitti benim. Yani gayet zarif duruyor ama bu tarz saatleri kullanmadım daha önce kullanışlı olması konusunda bir şey diyemem. Ama dediğim gibi saat zarif ve hoş duruyor bence
Gümüş daha iyidir. Diğer renkleri saate yakıştıramıyorum.
Ben olsam ortadakini alırdım
Gold rengi
Ortadaki
Rose gold
Ortadaki.
Gümüş renk
ortadaki
Gümüş rengi.
gumusss
soldaki
Gümüş
Gümüş