Moda & Stil Bu dövme kapanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok iyi bir dövme ustası bu dövmeyi kapatabilirmi boynumu kaplayarak veya sildirmek için uğraşmalımıyım? Bu dövme kapanır mı? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neyebakacaktimben Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnstagramda kalıcı makyaj silme ustası vardı. Bi bakıyım 10000 takibüm içinden bulabilirsem 🤣 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kapattırma sebebin ne. Çok uğraşırsın yine de. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benimde böyle bi dövmem vardı owl ink markasında kapattırdım oturduğun konuma göre bak kardeşim hangi şubesi yakın ben beykent şubesinde murat kardeşime düzelttirmiştim🙏🏻 0 0 Yorumla
shedevilx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Kanka bu ne ya hiç mi uyarmadılar seni sarhoş falan mıydın yaptırırken 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Direk sildir kurtul bir an önce 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Birde boyun bölgesinde geçmiş olsun 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Dovmecinin ustalığına bağlı kapanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Iyy ergenliğini skm bu ne mk dkdkdkdkd 1 1 Yorumla SercanKurt +1 yıl Az küfür ettin be sende 😋🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnstagramda kalıcı makyaj silme ustası vardı. Bi bakıyım 10000 takibüm içinden bulabilirsem 🤣
Kapattırma sebebin ne. Çok uğraşırsın yine de.
benimde böyle bi dövmem vardı owl ink markasında kapattırdım oturduğun konuma göre bak kardeşim hangi şubesi yakın ben beykent şubesinde murat kardeşime düzelttirmiştim🙏🏻
Kanka bu ne ya hiç mi uyarmadılar seni sarhoş falan mıydın yaptırırken
Direk sildir kurtul bir an önce
Birde boyun bölgesinde geçmiş olsun
İşin ehli birine gidersen yaparlar
Bunu hangi kafayla yaptırdın
Dovmecinin ustalığına bağlı kapanır
Iyy ergenliğini skm bu ne mk dkdkdkdkd
Az küfür ettin be sende 😋🤣
Çok zor yere yaptırmışsın yaa
Kac aydir bunla mi duruyon