Bu elbisenin olayı nedir, biri bizi aydınlatsın :) Bu arada altı ay taksit yapıyorlarmış...

Bu elbisenin olayı nedir, biri bizi aydınlatsın :) Bu arada altı ay taksit yapıyorlarmış...
kesin sisteme girerken arkadaş bir kaç tuş fazla basmış sonra bakmışlar bu tutar ortaya çıkmış dur ya bir deniyelim alan çıkar ne de olsa demişlerdir ıphone 14 için tarlasını arabasını takas eden bir düşük ıq lu topluma sahibiz diye denemişler ve kesin alanda olmuştur ahahhaha:P
Elbise neden pahalı?
Çünkü bu elbise özel tasarım grubun da yer alıyor.
"Tasarım" adı altında satılan ürünler her zaman yüksek fiyata alıcı bulur.
Ayrıca "Gizia markası" dünyaca ünlü bir marka olup lüks kavramının öncülerindendir.
Yani elit ve sosyete kesimine hitap eden bir markadır.
Fakat Trenyol ürüne 6 taksit ekleyerek olayı karmakarışık bir hale sokmuş sanki..
Bir elbiseye bu kadar para ödeyebilecek kişi zaten taksit yapmaz..😃
Bu elbise güzel mi?
Bu kadar para vermeye değer mi?
Bence değmez?
Ama sırf bu marka için bu ürünü alıp giyen sosyetik bayanlar illa ki olacaktır?
Çünkü ne demişler ;
Her topal satıcının bir kör alıcısı vardır.😂
Firmanın olayı tamamen doğal malzeme ve el yapımı kullanıyor olmasından kaynaklanıyor. Bunun gibi bir çok markanın el yapımı adı altında şişirilmiş markalar olduğunu düşünüyorum.
Rica ederim 🐞
Memlekette enayimi yok çıkar hint keşmiri derler 🤣 salağın biri parayı basar. Kadınları böyle süslü laflarla kandırmakta çok çok çok çok daha kolay. Arabasını satıp alan bile çıkar.
Cevap
5Cevap
Aşırı pahalı
Gizianın genel olarak fiyatları böyle v3 b3nce güzel parçaları da var. Ayrıca kaç kişi kaç modacıyı biliyor kaç kez defile izlediki bu kadar eleştiriyorlar anlamadım. Dolar bazlı düşünürsek ucuz bile.
Önceden bunları alan var mı derdim, alan insanları gördükçe normal geliyor artik
Gizia… Tshirtlerinin 2bin olduğu marka için hiç de çok değil…Abiye gelinlik gibi bir şey bu…
Bi ara çocukları böyle siteler üzerinde satıyorlardı onun gibi bir şey olmasın hocam 😐
%100 polyestermis hangi marka olursa olsun almam 🤣
Markası ne acabaa? Ama bu fiyatta bir elbise trendyoldan alınmaz kii
Bir kere daha böyle bir olay yaşandı Wayfair adında sanırım.
Elbiseye Aşık oldum 100 bin TL'ye dusurseler Alıcam yaaağ
he canım heee:PPP
@mutluyaşamsırrı şaka Yapıyorum zaten😂
Biraz espri anlaaaağ
zaten şaka olduğunu anladık bu ne ön yargı az sakin ol :PPPAPAPA
@mutluyaşamsırrı tamam yaaağ
Arz talep meselesi... o fiyata alan olmasa firma öyle bir fiyat belirlemez...
6 taksit olması iyi olmuş nasıl alırız yoksa
Şahsen bana sorsan vermem ama eski sevgilim için özel dikim bir elbise almıştım yurtdışından
#Hükümdar
Ne eski manitalar var be sdjdjdj
Belki bilmiştir ayrılık oldu diye her şey çöpe atılmaz
Bence olay tamamen şov. Yani bu elbise bu kadar konusulup reklam yapılırsa ünlü ya da zenginler cok konusulan bir elbiseyi almak isteyecektir. Elbiseyi begendikleri için değil bir elbiseye 110 bin lira verebilirim demek icin.
Hangi marka bu ya elbise rezalet, çok çirkin
Elbise de bir şeye benzese. Anlamadım ben bu olayı.
Ya ulan ne s kk insan var ya buna ben 10 TL bile vermem nee leşşşş bir modeli var
Bunu tasarlayanın tazminatını ödemek için sanırım o fiyat leş
Bide güzel olsa ustune para verseler giymem ki alacak olanin aklina yazik
Saf ipekten yapılıp gerçek çiçeklerle süslenmiş olabilir. İzmir ödemişte de var böyle bir yer fiyatlar bu kadar uçuk mu bilmiyorum
kişumi yaza cevurdin gelinligi galiba ajjdj
256,40 küsürat iyi miş 😆
Saçmalık o elbiseye o para verilir mi be
pahalı olsa bile güzel değil ki ya
Onu giyen kadınlar demir adam gibi uçuyormuş.
Vay be
Neden pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?