Tesettürlü kızların elbise alması çok zor, çok pahalı. Açık olsa dahi kapalı giyinmek isteyen kızlar var ama bu ne pahalılık böyle? İnsanları açık giymeye teşvik ediyorsunuz bu da günah. Bu fiyatlar nereye kadar gidecek böyle?
2 ay
Açık ama kapalı giyinen kızlara bayılıyorum 😍 Bazen denk geliyorum kombinleri, tarzları o kadar güzel ki asalet işte bu!
Maalesef tesettür bölümü baya pahalı. Kadınsan ya daracık giyeceksin ya da babaanne kıyafeti gibi acayip bol yaşlılara hitap eden şeyler. Güzel giyinmek istiyorsan da zengin olmak zorundasın.. Ama güzel bir haberim var modafest tarzı kampanyalar yapılıyor tesettürlülere uygun kıyafetlerin satıldığı bu tarz yerler oluyor belli zaman dilimlerinde. Onları takip et uygun fiyatlı bulursun
Kapalı elbiseler tabi ki de daha pahalı olmak zorunda, çünkü mantıken daha fazla kumaş harcanıyor ya hani. Üretiminde vs. Hadi onu geçtim, ". Açık olsa dahi kapalı giyinmek isteyen kızlar var ama bu ne pahalılık böyle? İnsanları açık giymeye teşvik ediyorsunuz bu da günah." cümlesi kadar saçma bir argüman görmedim. Bir de açık olanlardan zulüm görüyoruz de, tam olsun feriha.
Kesinlikle çok yerinde bir şikayet. Tesettür markaları aşırı fahiş fiyatlarda satış yapıyor. Benim bile dikkatimi çekiyor. Sen kapalı mısın peki ponçik
Valla ucuz olanı da sevgili yapıyor iki kaşarlık yapıyor aldırıyorlar artık
Şahit olmadım bu yüzden kimsenin günahını alamam.
Oldum...
Çok üzüldüm o kızlar adına, umarım bir an önce doğru olanın ne olduğunu anlarlar.
Arsız olmuş ya ne olduğunu duysan böyle kız var mı dersin
İnanırım. Bu zamanda herkes çok farklı bir kişilikte. Yine de çok laf etmek istemem, kişi kınadığını yaşar çünkü. Sende çok kınama, dinimizde yeri yok.
Ben olanı söylüyorum... Alay etmiyom ki her olayı anlatmak kınama olacaksa saçma iş
Sen de haklısın tabii. Ben biraz o şeylerden çekinen birisi olduğum için öyle dedim, sakın yanlış anlamayın.
Yok ha anlamam 🫣🤭 yaşın kaç senin
25, sizin yaşınız nedir?
26.. il nere keko
Peki🤭
İstanbul, siz peki?
Aaa ben de konuşsak olur mu küçükten tanışmak
Uygun yer bulur bir gün giderdik bakmaya kıyafet istersen de.. vakit geçirirdik
Teşekkür ederim ama sadece tanışma aşamasında öyle hediyeler kabul etmiyorum.
Hediye demedim tanışalım hoş olur dedim belki de
Hadiii🥹
Yanlış anlama ama konuşmak tanışmak istedim biii
Olur tanışalım
Gizliden çıkmıyor süper görüş seçtiğin için Instagram yazsam eklesen sonra yorumu bunu görmek istemiyorum yaparsın 🙈
tamamdır olur
Bu boş hesap bunu verim ordan orijinal alırız 🫣 dunyaagir34
Bekliyorummm🫣
🥲🥲🥲
Unuttum sanma kızzzz
Haklı bir isyan bu 💔 Özellikle tesettür giyim markaları son yıllarda “dini hassasiyet” üzerinden lüks segment yaratmaya çalışıyor, bu da fiyata direkt yansıyor. Kumaş + daha fazla parça + marka havası = uçuk rakamlar.
Biraz taktik konuşalım 😌
Uzun gömlek + düz bol pantolon, oversize sweatshirt + etek, basic elbise + uzun hırka kombinleriyle “tesettür” parçası diye satılan ürünlere para bayılmadan da kapanabilirsin. Klasik markaların indirimlerinden sade, uzun, basic parçalar kapıp kendi tesettür stilini oluşturursun, hem daha tarz hem daha ekonomik olur 💫
Sen tarzından, inancından vazgeçme; sistem değil, sen kazan 🫶🏻
Cevap
8Cevap
Taksit yapan yer var ben ordan alıyorum yoksa bir takıma 2.500 Veremem bir anda açık elbiseleeinden daha pahalı valla
Taksit olsa da yine o para çıkıyor senden.
Yani 2500 olan elbise 3000 bin oluyor evet çıkıyor ama napalım başka şansımız mı var
Sen açıksın galiba
Açığım ama kapanacağım inşallah
İnşalla nasip olur ama ilk kapandığında yüklü miktar para biriktir
Ya abla öyle mi dersin? Of ya. Ben kapanmak çok istiyorum. Zaten kıyafetlerim öyle diğer kızlar gibi açık ya da mini falan değil, vücut hatlarımı göstermeyen elbiselerim var. Ben yine de birkaç elbise, etek falan aldım. Tabii şal da aldım. Gerçekten hâlâ paraya ihtiyacım var mı?
Orasını bilemem yani bazı açık kıyafetlerini kombin yapıyoruz bir şekilde tabiki ama hani iki kıyafetlede kapanma zor olur
Kesinlikle bir de doğal kumaş takıntım var ve resmen birtakım alsam 4 bin ödüyorum ki mecbur da alıyorum gereksiz pahalı ne olacak ve nereye kadar gidecekse bu durum artık dikiş makinası alıp kendimiz dikicez😄
Giyim sektörünü anlamış değilim. El kadar bez parçasıyla kocaman giysiler, xs beden ile xxl bedenler aynı para. Garip?
Arz talep meselesi, kadınların büyük çoğunluğu sırf imaj olsun için tesettüre girerse böyle olur işte
Bir eteğim olsun diye bu yola baş koydum olamadı ahaha beğendiğim her şey pahalı olduğu için vazgeçtim
İse baslayonca maasimla al birseyler ve aslinda uygun yerler var
Evet ya çok pahalı bir elbise 2500 den başlıyor ben bunu tesettür giderek yaygınlaşıyor ve bunu fırsat olarak değerlendiriyorlar
İsyanıma tercüman oldun👏🏻
İnşallah bu günlerde geçecek
sordugumda daha fazla kumas gıdıyor ondan demıslerdı ya sence?
Tesettür hoşuma gidiyor beğendiğin Bir elbise alayım mı
Teklifiniz için teşekkür ederim ama kabul edemem bunu.
Neden , biraz konuşalım mı
Tanımadığım bir erkeğin hediyesini kabul etmiyorum.
O zaman tanışalım
öyle ama erkeklerinkide pahalı
Bulması zor
Yok ben her yerde bulabiliyorum ama yine de aşırı pahalı.
Tarz nasıl
Tam tesettürlük. Yazlık, abiyelik, günlük, şık, desenli, sade.. Her türlü aklına geleni rahatlıkla bulabilirim, ha ayrıca takım halinde olanları da var bulunduğum civarda.
Ama aşırı paahali canım
Evet çoook pahalı.
Çalışıyor musun
Şu an çalışmıyorum ama iş bakıyorum
Bişey danisabilir mıyım tkob eder misin
ucuz olan ne var ki
Evet ucuz hiçbir şey kalmadı ama bunlar ekstra pahalı. Kolsuz bir elbise görüyorum örnek 500 tl olsun aynısının tesettür için olanı 1500 tl biraz abartıyorlar
Tesettür lusmun
Maalesef
Kapalimsn
Kapanacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?