Alışveriş & Hediyeler Karar veremedim, fikirleriniz önemli 🤓 Hangsini almalıyım? Gul_21 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 mi? 2 ve ya 3 ? Bence hepsi guzel o yuZden secemedim. Karar veremedim, fikirleriniz önemli 🤓 Hangsini almalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 31,8b cevap paylaştı. Birincisi daha güzel 0 0 Yorumla
Mayysamira Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bu kadehler tam eskilerdeki vitrinlik 3 cok zarafetli duruyor 0 1 Yorumla Gul_21 +1 yıl Ben daha cok 1 ve 3 arasindayim)) 2 indirimli)) Yorumunuz icin tesekkur 🥰 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 988 cevap paylaştı. İlki 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 832 cevap paylaştı. Net olarak birinci 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 612 cevap paylaştı. iki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birincisi daha güzel
Bu kadehler tam eskilerdeki vitrinlik 3 cok zarafetli duruyor
Ben daha cok 1 ve 3 arasindayim)) 2 indirimli)) Yorumunuz icin tesekkur 🥰
İlkini almalısın
ucuncu ve birinci guzel ama uc
Sonuncu çok şık
1 ncisi güzelmiş
Sanki alınca kullanacanda boşuna masraf
İlki