Mağazalarda yeni moda her şey mini bedenler... Kilolu olmak kötü giyinmeye mecbur olmak mı? Bu nasıl saçmalık? :((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ağzı olan konuşmuş. Bu dert benim başıma gelse ne yapardım? Dememiş. Herkes kendi penceresinden bakıyor dünyaya. Empati yeteneği körelmiş.. Kendinde olmayan her derdi yadırgayan, gelişmemiş toplumun düşük zekalı insanları, maalesef gün geçtikçe artmaya devam ediyor! Kilo sorunum yok. Eleştiri yapanların başına gelmesi dileklerimle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Engel değil ama ne yazık ki moda fit olana göre işliyor diyebilirim. Crop bluzlar, avuç kadar miniler, dar elbiseler, deri taytlar buna en büyük örnekler. Bir mağazaya gittiğinde bir bluz beğendiğinde giydiğinde yarına kadar gelen bluz veya aşırı dar bluzlar daha cok göbek sorunu olmayan fit insanda hos duruyor ne yazık ki. Ve yazık ki 10 bluzdan 7si hala böyle, ve trikolar da böyle. Kotta skinny modası devam ediyor zaten. Bence moda biraz bu yonde sanki
01 Yorumla
Hayır tabiki kilolu olmak bir sorun ya da hastalık değil seçim. Youtubda bitane kız var çok kilolu ama güzel bi kız özgüvenli çok zeki çok akıllı çok nazik ve kibar hitabı yüksek. Ve oda büyük bedenler için moda takıp edip video atıyor. Yani saçmalamayı kes 🤝🙃
05 Yorumla- +1 yıl
Ezgi irem mi
- +1 yıl
@Meltemimmi aa evet ben ondan bahsediyorum
Modayı takip etmeye engel değil tabi ki ama sağlığa engel.
Eğer bir insanın kilo almasına sebep olan hormonel bir sorunu yoksa boğazına hakim olarak o sorundan kurtulabilir, hastalık varsa da tedavi olur.
Kilodan moda için değil, sağlığınız için kurtulun bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
67Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır engel değildir
00 Yorumla Saçmalama canım Aksine ben kilolu kadınların üzerine yakışan elbiseleri daha çok beğeniyorum kilolu delikte yani 190 kilo da demiyorum mesela 75 80 arası kadınlara da güzel elbiseler var İlla güzel seksi görünmek için 48 kilo olmak lazım değil bazı zihniyetsizlerin yorumlarını kafana takma
20 YorumlaModa & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Kilolu olmak kötü giyinmeye mecbur olmak demek değildir.
Çok güzel ürünler satan büyük beden mağazaları var.
Zaten moda dediğiniz nedir ki? Moda insanın kendisine yakışanı bulup giymesidir.
Kendi vücudunu tanıyıp kusurlarını gizleyebilecek türde kıyafetler seçebilmektir.20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbette sinir bozucu, tekstil sektörünün ağırlıklı olarak zayıf yapılı veya fit kadınlar için çalışması. Oysa 5-7 kg kadar fazlası olan kadınlar kıyafetleri sıfır beden olanlara göre çok daha iyi taşıyorlar. Kıyafetin içini dolduruyorlar, kıvrımları belli oluyor ve daha feminen görünüyorlar. 38-40 beden iyidir.
14 Yorumla- +1 yıl
@Edameda06 5-7 kg fazlanız olduğunda 38 beden olmuyor musunuz?
- +1 yıl
38-40 beden için kilolu demedim ki
Takip edersin ama vitrinlere bakarak 😂kilolu olmak ayıp değil. ama ben bir insanın kendisine yakışmayacak bir şeyi giymesine anlam veremiyorum. kilolu isen tayt gitme arkadaşım. sadece bir örnek bu. giymek istiyorsan zayıfla. insanlarin arkandan gülüp alay etmesi bence hiç hoş değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilolu olmayı kabul edeceğinize ona savaş açın ve zayiflayin. Bu toplum dayatması değil, insanın estetik anlayışı zayıfı sevmeye odaklı. Ben şişman birisine aşık olanı görmedim. En fazla parası var diye yanında dururlar. Ayrıca özellikle cahil toplumlarda ve ayak takiminin yoğun olduğu yerlerde şişmanlar sevilmez ve dışlanır. Kendinize bir iyilik yapın ve bir diyetisyen bulun
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap alamayacaksin bb
Cevap sahibi+1 yılEngelledin sende dnxufu
- +1 yıl
Katılıyorum bu arada, kardeşim beden olumlama falan hepsi saçmalıktır, he sizin vücudunuz için bir şey yapmamaniz beni ilgilendirmez, umrumda da değil ama, kilolu olup kabullenmek saçma bir şey...
- +1 yıl
Doğru söze nedir 👏
- +1 yıl
Ne denir*
Engel değildir. Engel bulup da kınayanların aynı kilolara gelmesini diliyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle mesela benim kemiklerim iri napiyim Allah böyle yaratmış bol kıyafet giyip seviyorum
Kilolu insanlar bana göre kendini sevmeyen insanlar ya da doğuştan gelen kronik bir hastalık.
Çoğunluğu böyle oluyor eğer hastalığın yoksa bence zayıflamaya gayret et yoksa kilolulari pek sevmezler emin olabilirsin
00 Yorumlabakın arkadaşlar , ey sevgili romalılar allah aşkına şu marka tutkunuzdan bi vazgeçin yani dışarıda butikden , pazardan , mağazadan kendinize uygun güzel şeyler bulup çok da güzel kombinler yapabilirsiniz. her şey sizin elinizde bence
00 Yorumla
+1 yılKilolu olmak başlı başına bir kusur zaten. insan kadın olsun erkek olsun hiç farketmez kendiyle ilgilenmeli ve kendine iyi baklamı. Kilolu olup moda takip edilebilinseydi mankenlerde şişmanlarda olurdu. Kendini sev kendine iyi bak love yourself 👍
02 Yorumla- +1 yıl
Kesin sende şişmansın 😄 yoksa böyle saygısızca konuşmazdın
- +1 yıl
Yazık
- Moda & Stil konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılO modelin fotorafını çekin ve terzide yaptırın. Kilo, modaya engel değildir. Üreticilerin her bedene göre üretim yapmaması büyük bir pazar kaybıdır.
10 Yorumla
+1 yılHay sizin beden olumlanızada... allah aşkına bırakın artık şu şişmanlığı normalleştirme çabasını normal falan değil sağlıklıda değil şişmanlığı övmek yerine obeziteyi azaltmak için bir şeyler yapın obez olmak iyi bir şey değil ve hiç bir zaman iyi bir şey değil ve bunu 7 yaşındaki bir çocuk bile bilir lütfen sizde öğrenin artık.
19 Yorumla- +1 yıl
Bide bu beden olumlaması yapanlar ne hikmetse 40 50 kiloluk tipler oluyor rakip mi elemeye çalışıyorsunuz napıyorsunuz sizde artık...
- +1 yıl
linç yaklaşıyor birazdan seni taşlamaya gelirler :D
- +1 yıl
@Bendenedim sence umrumda mı kanka :D
Güler geçerim ben gelen gelsin :D - +1 yıl
süpersin valla helal olsun en güzeli :D
- +1 yıl
Yok yani sırf umursamamaktan değilde cidden komikler yani kanka güldürüyorlar beni inşallah gelirlerlerde bana eğlence çıkar jxjxjxhdhdb
- +1 yıl
Allah bunları ibret olsun diye yaratmış nasıl olsa :D
- +1 yıl
İyi dedin bende aynı kafadayım bir tanesi de iPhone 11 almış kendini ALLAH sanıyor bunların beyin bu kadar 😂
- +1 yıl
Kanka yazık ya öyle deme bırak sevinsin zihinsel engelli yavrucağımız yazıktır
- +1 yıl
😀😄😂
+1 yılHayır tabii ki, her beden güzel ve özeldir ve eğer korkunç zihinlerin içinde kaybolmazsan ve kendi açık algına kavuşursan güzellik algın insanların bazı yıllar aralıklarla oluşturduğu geçici güzellik algıları değil de iyi ve pozitif olan her şey olur, bir insanın güzel olduğunu düşünmem için onun iyi bir insan olması yeterli mesela benim için.
10 Yorumla
+1 yılkilolu olmak diye sormuşsun ama ne kadar kilolu olmaktan bahsediyorsun eğer 100 ya da 200 kilo olan birisi için diyorsanız modaya uyamazlar bir engel yaratır ama 60-70 kilo dan bahsediyorsan o zaman modaya uyabilirler engel olmaz bu arada kilolu olan kim sen misin eğer profil resminde ki kişi sensen bence kilolu değilsin çok güzelsin Allah sahibine bağışlasın
00 Yorumla
+1 yılYooo mango da bişe özel violet serisi vae bir çok marka aynı ürünlerin büyük serisini yapıo çok aşırı kg yoksa yani insan istedikten sonra her türlü şık olur✌🏻😉
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de böyleyse böyle ama diğer birçok ülkede böyle değil. Her moda olan şeyi giyeceğim diyorsan ya modele uygun olacaksın ya da bu sistem bir gün değişecek.
00 Yorumla
+1 yılHay modanıza ya moda kimin modası kimi takip ediyorsunuz kendi göz zevkiniz kendi tercihleriniz yok mu
11 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzına sağlık :D
+1 yılNe modası ya insanlar giyecek kıyafet bulamıyor si. ktiri boktan kıyafetler kaç para olmuş moda işine baksın
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum size
Moda sana yakışandır, moda diye yakışmayan bir kıyafet seni daha betbah bir duruma sokar, boş ver modayı
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık.
Modaya uygun bir giyim için çabalamaksa tam bir zavallılık.
{Konuyu spesifikleştirdim biraz}00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılKilolu olupta aşırı tarz giyen insanlar var. Bu kisinin kendisiyle barisik olmasiyla alakali bir durum ama saglik acisindan zayif olmak gerekir
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabiki bana göre modada kendine yakışanı giymek ama ben saglığım için zayıfladım tansiyon ve insülin direncinden kurtuldum şükür
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılEdeebilirsin de neyine ediyon zaten giyinemiyon ya modaya uyacaksın ya da kendine moda oluşturacaksın insanlar tarz görsün o zamn
00 Yorumla
+1 yılYa bu kadar sizlanacaginiza kilo vermeyi deneseniz daha az yorulursunuz eminim
15 Yorumla- +1 yıl
Sıkıldım artık bu kilolu insanların kendilerini normal bulalım sağlıksız obez hayatı normal kabul edelim diye olan tavırlarından
- +1 yıl
Cidden bide göbek açık löp löp et görünüyorsa giymiceksin ablacım. Bacaklar desen benden iki tane cikar ama tayt giymiş. Hayır bizimki de göz ayrıca kilo yani bu alınır verilir ne ağlıyorsunuz homini gırtlak yerken bana mı sordunuz da şimdi mizmizlaniyorsunuz. Tut kendini sağlığına dikkat et oldu bitti
- +1 yıl
Ben seker hastasiyim 3 haftada 75 den 85 oldum. 2 senedir veremiyorm igneme gore yapıyordum yedigimi içtiğimi. Simdi yeniden spora basladim doyete basladim. Az yiyorm az igne yapiyorum. Disimi sıkıyorum. Kilomu verip kasa ceviricem. Inan onlar zevkine yiyor. Ben ise gerektigi icin mecburiyetten yerken kilo aldım. Cok haklısın soylediklerinde. Emek vermeden olmuyor 3 haftada cok guzel degisim yasadim.
Neden engel olsun kim böyle düşünüyorsa saçma bir düşünce de olduğunu bilmeli
10 Yorumla
+1 yılKahrolsun bağzi şeyler. Maalesef ben de zayıflıktan yana dem vuruyorum
00 Yorumla
+1 yılKimisi dar giyinince yakısıyor ama bol giyinirse daha kötü duruyor
00 YorumlaHayır değil ama gerçekten sağlık için kiloya dikkat etmek gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılHayır değil. az da olsa kilolu olupta çok şık giyinen kadınlar var
00 Yorumla
+1 yılHayır alakası yok hatta şişmanlar çok çok daha çekiciler bence
00 Yorumla
+1 yılHer kilonun bir modası var yoksa firmalar niye üretsin o giyecekleri
00 Yorumla
+1 yılH&M ye bak gayet moda öncüsü ve her kalıp neredeyse var
00 YorumlaKiloyu geçtim her şey de crop. Crop giymek zorunda mıyız anlamadım ki
00 Yorumla
+1 yılHayır elbette kilolu insanlar da vücuduna uygun ve tarz şekilde giyilebilir
00 YorumlaTabiki değil kilolu olup Harika kombineler yapan kişiler var
00 Yorumla
+1 yılTabii ki değil, ayrıca kilolu halini begenmiyorsan zayıflamak da senin ellerinde.
00 Yorumla
+1 yılSen tombul değilsin insanlar geniş bakıyor. Onlar tü kaka!
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılBen kiloluyum ve haddimi aşmadan takip etmeye çalışıyorum.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Manda gibi olan kızlar açık giyinmesin miğdemiz bulanıyor görünce
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltam tersi şişmanlığı övüyor herkes herkesin g*tu kocaman yok işte kadın kalın bacaklı olacak güzellemeleri
12 Yorumla- +1 yıl
Dediklerin doğru ancak kalın bacaktan kasıt ne kadar kalın? Hani balıketli kıvamındaysa yalan değil doğrudur misal bende severim balık etli ancak obezite bam başka bir şey övülmesi değil kurtulunması gereken bir şey
- +1 yıl
Bence hemcinslerin bunu rakip elemek için yapıyor ne alaka diye soracak olursan beden olumlaması yapanlar genelde 40-50 kiloluk tipler oluyor ve genelde kadınlar üzerinde yapıyorlar ay canım sen kiloları takma sen böylede güzelsinnn sen her halinle güzlsin yhaa vs diyip onları avutarak arkasından hehe inandı keriz bi rakip daha eledik vs diyorlardır muhtemelen misal sen kaç erkek beden olumcası gördün hayatında?
Yani gittiği mağazaya ve baktığın kalıba göre değişir sanırım biraz regular fit bakmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTopluma göre evet, "rica edecem lütfen yakışan giysin" diye mağara adamıvari yorum yapanları gördükçe gerçekten engel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilolular ve kısa boylulara giydikleri yakışmıyor maalesef kısa boylu zayıflar değişik çocuk gibi görünüyor filan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn gelemez kadın her haliyle güzeldir ben kilolu kadınlar hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllutfen etek vs giyme de ne yapiyorsan yap igrenc duruyor
00 YorumlaBeni toyata fabrikasına mülakata çağırdılar orada çalışan ya da mülakata katılan beni ne gibi sorular bekliyor yanitlabilirmisiniz teşekkürler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDestek almadan 1 yılda 50 kilo verdim, kilo vermek dünyanın en tatlı şeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbette değil. Öyle olsa büyük beden mankenler olmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsko engel falan degil kim dediyse getir agzina oturayim onun
00 Yorumla
+1 yıltontişş olmadıktan sonra boştur yaa zayıf olp napcan
00 Yorumlaengel ama moda diye çıkan cropları da düdütleyim abi üşüyom böyle kısa şey mi olur cropa hayır
10 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle her insan özeldir ve ne giyse güzeldir kınsmammsk dalga geçmemek lazım kesinlikle ☺️☺️
00 Yorumla
+1 yılKilolu veya zayıf biz kızlar çok güzeliz kimsenin ne dediği umurumuzda değil olmasında kilo beden sayılardan ibaret kendinizi üzmeyin.
00 YorumlaHayir tabiki istedigin gibi giyin bende anlamsiz buluyorum yani mağzalarin böyle yapmasini bence en büyük bedene ladae yapmalilar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAltında birsuru sebep var. Kilolular zaten giyinmekte ve basit işlerde bile zorlanan insanlar, rahatına önem verirler bu yüzden güzel şeylere talep az. Kilolular az olduğu için de üretiyorlar, ortalama kimse şanslı olan da odur bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılengel ya ne giyseler olmuyo asla zayıf fit kadar cekici olamıyolar hele yazın leş gibi ter kokuyolar
00 YorumlaNe kadar modaya uyhun giyin ama boçuna bence kıyafete yatırım yapıcağına bedeninize uapın estetik deəil spor
00 YorumlaTabiki engel değil fakat kilonuz sağlığınızı etkileyecek kadar fazla ise kilo vermekte fayda var.
00 Yorumlasağlığını tehdit ediyor yoksa bene göresevimli çekici
00 Yorumla
+1 yılŞişmanım ama modadan daha çok herkes kendine yakıştığını giymeli
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?