baylar bayanlar sizce bu hatun güzelmi?
wallpoper.com/.../tori-black_00209007.jpg
wallpoper.com/.../tori-black_00209007.jpg
güzell ne demekk bır harıka bu kadın :=) erkeklerı bırak baksana bayanların bıle dıbı dusuyor bu hatunaa :=))
Çok tatlı ve çekici kadın
seni bile çekiyosa biz napalım düşün :))
Beni çekmiyo tabiki güzellikten ziyade tatlılkk ve çekicilik var gözlerinde oda:)
@RedLine07 sağol ama biliyoruz
@RedLine07 siz kadar kültürlü değilimdir belki ama fotosuna bakınca ne olduğu belli bir bayanıda bilmicek kadar cahil değilimdir.
öncelikle şunu söyleyeyim bir kadının p*rno izlemesi ya da p*rno kültürünün olması benim için aşağılık ya da kötü bir şey değildir tam tersine gayet normal bir durum ayrıca ben bu pozdan bir insanın karakteri ya da mesleği hakkında bilgi edinilebileceğini düşünmüyorum gayet hoş ve sanatsal bir çalışma çünkü bence sen beni yanlış anladın.
@RedLine07 bence kadının bu fotoda ne olduğu ortada ayrıca öyle bir kültürüm gerçekten yok ve kadının bakışlarından bile belli bence yani
Tamam da anlatmak istediğim şu seni, n öyle bir kültürünün olmasının hiç bir sakıncası yok ki zaten artık herkes p*rno izliyor kadınlar da erkekler de günümüz popüler kültürünün ve günlük yaşamımızın vaz geçilmez parçalarından bu gayet normal bunda ne utanacak ne de çekinecek bir şey yok ben de zaten seni yargılamak amaçlı yazmamıştım.. Ayrıca bir kadının cinsellik yaşıyor diye yargılanması ya da aşağılık görülmesi benim tarzım değil onun için ben kadına cinsel geçmişiyle değil karakteriyle kariyeriyle zekasıyla kalitesiyle değer biçerim
@RedLine07 düşüncelerin güzel o zaman
Cevap
8Cevap
evet kesinlikle hoş ve seksi bir hatun
Ortalama bir tip iste
favorilerimden ama performansı zayıf
guzel ama sıradan bir guzellik
Baya guzel bence
yok la.
Değil.
normal
Sağlam