Modayı takip etmeyi ben çok seviyorum, giyinmek özgüvenime iyi geliyor :D Dısarıdan bakılınca önde miyim kızlar :P

Modayı takip etmeyi ben çok seviyorum, giyinmek özgüvenime iyi geliyor :D Dısarıdan bakılınca önde miyim kızlar :P

Modaya uyan demeyim de çünkü moda diye ne kadar saçma şeyler çıktığını görüyoruz, kendisine bakan özen gösteren bakımlı, uyumlu, güzel giyinen erkek diyim. İşte o 1-0 ya da daha fazla öndedir.
Tüketim ürünlerinde ambalaja bakılır ambalaj iyiyse ürün kaliteli algısı vardır
Ben kendi keyfime göre giyinirim kadınlara güzel görünmek için değil kadınıma güzel görünmek için olabilir yoksa diğerlerinin canı cehenneme 😂
Cevap
12Cevap
Modaya uyum sağlamak zorunda değil, giyimine özen göstermesi yeterli
Bence öndedir
Modaya uymak çok saçma geliyor, insanlar sırf moda diye daha önce asla giyinmeyecekleri kıyafetleri giyiniyor bazen. İnsan bir şeylere tutsak olmamalı, güzel giyinmek, şık olmak ise farklı bir durum tabi ki…
Önde kardeşim yarın AVM gidecem 3 4 bin harcayacam kendim için hep başkası için bir şeyler yaptım sonuca varamadım kendine değer ver ben vermedimi anladım.
Yine modaya ilgisi olan başka birini çekersin o zaman 1-0 önde olursun ama modayla ilgilenmeyeni doğal olarak 0-0 etkisiz elemanlardan😁
Evet kardeşim çok öndesin. Yürü bre ehli stilist endamını görelim sensiz geçen modasız günleri neyleyelim fkfkfkf
Modayı değil de kendine yakışanı giyen erkek her zaman öndedir
Erkeklerde crop moda oldu 10-0 geriden başladı modaya uyanlar 😂
Moda kişiden kişiye değişir. Kendi modama uymak ise evet.
Femboy erkek 10-0 öndedir zaten diğerlerinin hiç şansı yoktur.
Fotoğraftaki gibi giyinen erkek için kurşun atar kurşun yerim💅🏻💖✨💍
hiç sevmiyorum bu tarz erkekleri. nedense pantolon tişört ya da direkt pijamalı erkekleri daha çok seviyorum bunlar kasınıtı gibi gelio
Modaya uyup uymaması mühim değil. Düzgün giyinsin yeterli
Modayı takip etmese olur , ama güzel giyinen kendine yakışanı giyen bence 1-0 öndedir.
Eşofman giyen erkek her zaman eksidedir.
Yakışanı giymesi yeterli
evet şık adamları severim
Önemli olan yakışması
Hayır geridedir o ne öyle
çirkin erkek yoktur giyinmesini bilen erkek vardır 🙀
Modaya uyarsan rezil de olursun, vezir de.
Asla sevmiyorum umursamiyorum
Bana göre uymasada olur çünkü bende uyumuyorum
Hayır ya hepiniz boşsunuz
Tarzdir şekildir benim icin..😎🕴👍
Hangi uygulamadan alış verişi yapıyorsun
Modaya uyan erkek her zaman 3.0 mağlup başlar
Evtt
iyi giyinen
Fotoğraftakinin tarzı çok iyi mesela
Olabilir
ben de bu tarz sevmiyorum
Ondedir tabi