Moda & Stil Kızlar neden giydiklerini gizlerler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tayt falan giyiyorlar ama belli etmemek için örtüyorlar o zaman amaç ne yani? Güncellemeler+1 yıl Benim burada bahsettiğim dürüstlük örtünecek kişi ya tam örtünsün ya da hiç örtülmesin yarım kapalı yarım açık muhabbeti saçma yani Kızlar neden giydiklerini gizlerler? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Neyi göstersünler istiyorsun ki. Zatennyeterince belli olmuyor mu 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İstemek ile ilgisi yok yarim kapali yarim acik olmaktan bahsediyorum Yorumla LimOncuuu +1 yıl Öylesi daha çekici değil mi Yorumla Soran +1 yıl Evet ama dürüstlük değil Yorumla LimOncuuu +1 yıl Neden? Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Rahat ettiğim için giyiyorum üzerine bir şey giymezsem abazalar rahatsız ediyor çünkü 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız ediyorlar derken Yorumla _candan +1 yıl Bildiğin şeyi söyletme hevesi neden. Yorumla Soran +1 yıl Bakıyorlar diyeceksen bana da kızlar bakıyor bu taciz değil o zaman beni de taciz ediyorlar Yorumla _candan +1 yıl Özellikle tayta veya belli olan bolgelere bakıp rahatsız etmekle normal bakmak aynı şey değil kalın kafalilar anlamaz Yorumla Soran +1 yıl Erkekler de belli edecek şeyler giyerseler bakarlar emin ol o zaman giymeyecek ben kiz olsam rahatsiz olmam bakmalarina umrumda olmaz he sözlü taciz olursa başka Yorumla _candan +1 yıl Ne alaka be? istedigimi giyerim dilersem üzerine uzun bir sey giyerim kime ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sende buna takıldın yani 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet saçma ya bir şeyi tam yap ya da hiç yapma öyle değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin görmek istediğine ne peki Yorumla Soran +1 yıl Görmek istediğim ile alakasi yok yari kapali yari acik muhabbetine sinir oluyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver takılma hayatta bundan çok daha önemli şeyler var sinir olucak sen dertsiz insansın böyle dert ettiğin konuya bak Yorumla Soran +1 yıl Dürüst değiller ona sinir oluyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte başka derdin olmadığından öyle şeylere takılıyosun sinir oluyosun Yorumla
nisanr1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Saçma di mi 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok saçma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl rahatlık için giyiyorlar siz bakın diye değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakasi var zaten erkeklerin kiyafeti de tayt ya da pantalon tarihe bak görürsün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neyi göstersünler istiyorsun ki. Zatennyeterince belli olmuyor mu
İstemek ile ilgisi yok yarim kapali yarim acik olmaktan bahsediyorum
Öylesi daha çekici değil mi
Evet ama dürüstlük değil
Neden?
Rahat ettiğim için giyiyorum üzerine bir şey giymezsem abazalar rahatsız ediyor çünkü
Rahatsız ediyorlar derken
Bildiğin şeyi söyletme hevesi neden.
Bakıyorlar diyeceksen bana da kızlar bakıyor bu taciz değil o zaman beni de taciz ediyorlar
Özellikle tayta veya belli olan bolgelere bakıp rahatsız etmekle normal bakmak aynı şey değil kalın kafalilar anlamaz
Erkekler de belli edecek şeyler giyerseler bakarlar emin ol o zaman giymeyecek ben kiz olsam rahatsiz olmam bakmalarina umrumda olmaz he sözlü taciz olursa başka
Ne alaka be? istedigimi giyerim dilersem üzerine uzun bir sey giyerim kime ne
Sende buna takıldın yani
Evet saçma ya bir şeyi tam yap ya da hiç yapma öyle değil mi
Senin görmek istediğine ne peki
Görmek istediğim ile alakasi yok yari kapali yari acik muhabbetine sinir oluyorum sadece
boş ver takılma hayatta bundan çok daha önemli şeyler var sinir olucak sen dertsiz insansın böyle dert ettiğin konuya bak
Dürüst değiller ona sinir oluyorum sadece
İşte başka derdin olmadığından öyle şeylere takılıyosun sinir oluyosun
Saçma di mi
Evet çok saçma
Bende çözemedim
rahatlık için giyiyorlar siz bakın diye değil
Ne alakasi var zaten erkeklerin kiyafeti de tayt ya da pantalon tarihe bak görürsün