Merak ediyorum kizlar neden tayt etek sort elbise askılı giyersiniz yani hiç mi rahatsiz olmuyosunuz hiç mi Allah korkunuz yok neden her yerinizi gösterme cabasindasiniz bir kere tayt eskiden ice giyilirdi simdi disa giyiyo millet etek banyodan cikmis üstünü ortmus gibi bisey sort da ondan farki yok elbise de ayni ne bu rahatlık kizlar ???
Cevabın nedir?
Müslüman olmayan yabancı bir adam Kuran-ı Kerimi okurken mucizevi birşeyle karşılaşmış ve müslüman olmuş. Daha sonra Türkiye'ye de gelmiş. Bunu anlatırken de şöyle diyor:
'' Eğer ben İslamı Türklerden öğrenseydim müslüman olmazdım.''
Acı bir gerçek ne yazık ki. İnsanlarımız batıya yöneldikçe, dağılıyoruz. Rabbim ıslah etsin. Doğru yola yöneltsin.58 Yorumla- +1 yıl
Gerçekmi acaba bu..
- +1 yıl
Sen neden bahsettiğimi bilmeden kalkıp neye gerçek diyosun ben onu anlamadım?
En İyi Cevaplar
+1 yılPardon da sen misin milletin namus bekçisi kimsenin giyimiyle kimseyi yargılayamazsın ve onun nasıl bir insan olduğuna karar veremezsin eğer sen dönüp bakıyorsan bu senin fedatligindir abi kız ailesinden öyle görmüştür öyle giyer bir sürü sebebi olabilir kızlara açık giyinmeyi yakistiramiyorsun ama önyargılı olmayı kendine yakıştırabiliyor musun?
20 Yorumla
Varya kötü giyinen birine yorum yap herkes eleştirir ama kendilerine olunca sen kim oluyorsun da karışıyorsun da efendim bir bitmediniz. Karşı görüş belirtmek yerine adam akıllı cevap verseniz ya, argüman sunun , görüş belirtin. Saldırmayın arkadaşım saldırmayın...
13 Yorumla
dikkat çekmek çekici olmak sevilmek için vede özentiden kardeşim avrupaya özeniyoruz onlar şort giyer bizim kezbanda giyer
35 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
+1 yılhımm ben kız olmama ragmen şimdiye kdr askılıymış etekmiş şortmuş hiçbirinede takıntım yok benim etek giyiyorsamda onun bir sınırı vardır boyu vardır eger o etegin boyu dizimi geçiyosa eger askılı giyip sokaga çıkıyosam ben ondan ister istemez rahatsız olurum hayır yani şöyle bişey var kızlar size diyorum erkeklerde böyle bir sorun yok herkes istedigi giyinebilir ama hiç kusura bakmayın göstermek için açıyo herkes orasını burasını.
16 Yorumla- +1 yıl
öyle bende pantoln giyen biriyim ama çok vucudumu ön plana çıkartıcak kadar dar olmaz. dikkat etseler çok sorun yaşanmaz ama artık öyle bir duruma geldikki nereni ne kadar kapatırsan kapatt laf atıyolar.
- +1 yıl
rica ederim aslında her allah korkusu olan yapmalı bunu :)
- 1 yıl
Tebrikler
+1 yılPardon da. Buna karar verebileceğini mi falan mı düşündün? Herkes istediğini giyer. Buna sen karışamazsın. İsteyen heryerini kapatır, isteyen de çıplak gezer.
burada seni ilgilendiren bir olay yok. Ve dediğin şekilde giyinenler hakkında da bencilce bir genellemeye imza atmışsın.110 Yorumla- +1 yıl
Seviyeni de tam olarak ortaya koydun şu an .
Bir kere açık giyinen insanlara Allah korkunuz yok diyemezsin. Sana böyle bir hak verilmemiş. Ve genelleme de yaptın. - +1 yıl
@Wixed @bronzcan ilk başta saygılı olmayı öğrenin. Herkes kendi anladığına yorum yapıyo burada. Algılananlar konusunda bir otorite olduğunuzu sanmıyorum.
- +1 yıl
İslamı gerçekten anlayan birisi de kimin Allah korkusu olup olmadığı konusunda karar veren bir otorite zannetmez kendisini.
- +1 yıl
Yorumlarında gayet de karar vermiş görünüyosun ama. Çelişkiler, çelişkiler...
bence yanlış düşüyorsun aslında doğru ama bu seni ilgilendirmez eğer bir cezası varsa hesabını öteki tarafta verirler kim ne yaparsa kendine sen böyle şeyleri pek kafaya takma bence ;) ha ben koyu islamcıyım diyorsan biraz sorundur ki kafanı eymeni tavsiye ederim ya da iyi niyetle düşün akılana sesk gelmesin derim öyle dene
03 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah ben islamciyim tabiki ama sana yemin ederim geçen hafta cuma namazini kilamadim o kadar saygisiz nu kizlar camii de yer yok meydan da kiliyoruz kalabalik cemaat oturmusum selam vercem baktim önümde kadin kisacik etekli bütün namazimi bozdu önümüzde duruyolar artik bu kadar cirkinlesti milletimiz
+1 yılAmac heryerimizi göstermek kendimizi güzel ve rahat hissedebilmek.. Yani tamam bakislari ilgiyi isteyenler olabilir ama ben sahsen baskasinin bakisindan rahatsiz olurum.. Herkesin farkli nedenleri ve fatkli sinirlari vardir
24 Yorumla- +1 yıl
Pardon yanlis yazmisim :D amac heryerimizi göstermek degil olcakti 🙈
- 1 yıl
Ahahah
+1 yılSenin ne kadar cahil oldugun en az senin kadar cahil olan birinin yorumunu en iyi cevap secmenden belli. sort giymek için 'avrupalı' olmak lazım kızlar türkiyede sadece kara carsaf giyilebilir değil mi ama
41 YorumlaMillet ustsuz gezse size ne kardesim? Geri kafalilik denir buna. Giyilen kiyafetler sana batiyorsa bu giyen kisinin degil bundan etkilenen kisinin fesatligidir.
12 Yorumla- +1 yıl
ya da kendini göstermeye çalışan kişinin pis zihniyetidir
- 1 yıl
@HazalÇağlaSoral aynen
- Kişilik & Karakter konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılGerici yobaz olursun şimdi çıplak severler öyle der sonra biz kadını bir metaa olarak görmüyoruz derler derler demeselerde derler :)
12 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılSen hele bir etek giyene şort giyene askılı giyene ağzını bir karış açıp gözünü dikip bakmamayı öğren sen önce kendi gözüne hükmet kendi edebini koruda bırak elalem kendi derdine yansın
..02 Yorumla- +1 yıl
Gönüllerin eig..
Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Batı özentiliği saçlarını sarıya boyamalar renkli lens takmalar cool görünmek için penguen gibi konuşmalar hey yavrum hey
01 YorumlaOoo o.. ondan sanane olum sanane yeter ya bitmediniz gittiz
311 Yorumla- 1 yıl
O zaman zalimin yaptığı zulüm yanında kâr kalır buda adaletsizliği ortaya çıkarır bir yaratıcı varsa adaletsiz olamaz sen öğretmen olduğunu düşün herkese aynı performans notunu verebilir misin diyelim ki verdin sorumlu olduğun öğrenci derse hocam niçin haksızlık yaptınız aynı notu hak etmedik cevabın ne olurdu hocam
Sanane kardesim? Burasi özgür bir ülke degilmi? Acikta acik giyinir kapalida kapali giyinir sana mi kaldi milleti elestirmek.. ?
17 Yorumla- +1 yıl
Ee ozaman ne diye soruyorsun bunlari? Yanlis anlama ama sen kendi anne bacini koru kolla insanlari yeremezsin.. ha cikip dersenki belki biraz daha ceki duzen verseniz fena olmaz ozaman anlarim bende diyorum giyinmeyi bile sirf kendi icin degilde insanlara gozune gozune sokmak icin yapanlara karsiyim.. ama acik kapali diye elestiremezsin denize havuza mayolu biminili giyeni elestiremezsin cunku bu seni baglamaz
Ilgi çekmek için bence. Bide güzel değil kendisinin açığını anca bu şekilde kapatıyordur
12 Yorumla
+1 yılAcik giyinmek icin giymiyorum. Sadece sevdigim kiyafetleri aliyorum derler.
Ama tek istedikleri ilgi çekmek01 YorumlaŞeytan aç dermiş sen özgürsün kimse sana karışamaz dermiş ama ölüpte hesaba çekilince ben sadece söyledim oda yaptı dermiş ve peygamber efendimiz s. a. v demiş ki dikkat edin cehennem ehlinin çoğu kadınlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden mi? Diğer kızlar neden kapalı giyiyorsan o yüzden. Yani düşünce özgürlüğü.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani senide haklı bulduğum yön var. Şu açıdan bazı erkekler yani kendini bilmez olan ve genelde cahil olanlar böyle kızlara rahatsızlık verdiği için ve hatta tacizler yaptıkları için bazen bende keşke öyle giymeselerdi diyorum. Ama bir yandan da onlar bu şekilde mutlu oldukları için karışmak istemiyorum yani.
- +1 yıl
Millet kisa giyiyo diye kimsenin tacize hakki yok buna bende karsiyim kisa giydi yaptik lafi sacma geliyo bana bizim kendini bilmez erkeklerimiz lafta erkeklerimiz esofman giyene bile taciz ediyo ama benim burada demek istediğim neden milletimiz Allah tan korkmuyo herkes yanlis anladi bunu
Cevap sahibi+1 yılYa işte dediğim gibi her insan bir değil. Diğer açıdan düşünürsen herkes Allahtan korkarsa cennette yer kalmaz herkes oraya gider. Diğer bazı kişilerde bunun için yaratılmıştır. Cennet ve Cehennem yaratılırken bu biliniyordu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra bakan erkeklere laf yaparlar. Gözümüz kapalı mı gezek a. k.. tamam öküzün trene baktığı gibi bakmıyoruz ama kabul edin kızlar bazen siz bile hemcinsinize ağzınız açık bakakalıyonuz.
01 Yorumla
+1 yılHerkeşin hayatına kimse garışamaz ben şu şekil giyinirim o bu şekil giyinir şu şu şekik giyinir 😒
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu kaşarlara bakma hepsi kudurdu onlardan bahsettiğin için. Pick me'lik yapıyorlar. Kalçamı beğensin bilmem neremi beğensin diye. Sonra bakıyorlar diye yalandan zırlıyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl giyiniyorum bir yil onceki soru bu
- +1 yıl
Giyiniyorsun
+1 yıliyi de giyen ne giyerse giyer bizene
11 YorumlaHerkesin hayatına kimse karışamaz simdi taam mı
23 Yorumla- +1 yıl
Ben yazacaktım ya :D dedim bakayım yoksa yazayım bak moralim bozuldu şimdi :D
Bence bunları düşünmesi gereken kişi sen değilsin
23 YorumlaSana eski kafalı falan diyeceklerdir :)
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılistiyorlar ağam.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsimdi geri kafali yobaz derler sana kardes
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyahu adam yok heralde.. ben yobazliktir mi dedim lafi nerenden anliyosun
+1 yılBundan sanane
02 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl bir ibnesin yavsak
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri