Moda & Stil Kızlarda bol pantolon mu? yoksa dar siyah/mavi kot pantolon mu? eternallovex Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bol pantolon dar pantolon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlarda bol pantolon mu? yoksa dar siyah/mavi kot pantolon mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle dar 1 2 Yorumla eternallovex +1 yıl tamamdırrr Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Tamam 🙂 Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dar kot pantolon 1 4 Yorumla eternallovex +1 yıl Şu an herkes bol pantolon giyiyor kızlar için söylüyorum ben dar giysem tuhaf olur diye düşünmüştüm 😂 Yorumla Umut_04 +1 yıl Tuhaf değil güzel olur dar giyin 😂 Yorumla eternallovex +1 yıl tamamm Yorumla Umut_04 +1 yıl Etkileyici olurr Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes dar giyiyo 0 0 Yorumla
Smyy13 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Dar siyah mavi kot pantolon 1 2 Yorumla Akrep22cm +1 yıl herkese yakısmaz ama Yorumla Smyy13 +1 yıl @Akrep22cm aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesinlikle dar
tamamdırrr
Tamam 🙂
Dar kot pantolon
Şu an herkes bol pantolon giyiyor kızlar için söylüyorum ben dar giysem tuhaf olur diye düşünmüştüm 😂
Tuhaf değil güzel olur dar giyin 😂
tamamm
Etkileyici olurr
Herkes dar giyiyo
Dar siyah mavi kot pantolon
herkese yakısmaz ama
@Akrep22cm aynen
Siyah