Moda & Stil Skinny jean modası geçti mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Geçmesin be 1 yıldır giymiyorum özledim ödşsxöşsşss Skinny jean modası geçti mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Geçmedi bence 0 0 Yorumla
aliaras0309 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şuanki moda belin açıkVe popon u belli edecek herşeydir 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 890 cevap paylaştı. Geçmez halen bak kalçam ne kadar sıkı bacaklarım kalem gibi demek isteyen insanlarla dolu dünya :) 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Geçti 0 8 Yorumla Gorexka +1 yıl Turkiyede kizlar giyinmeyi bilmez Yorumla Laita123 +1 yıl Ne alaka şimdi? Yorumla Gorexka +1 yıl Modayı boşverin yani. Size göre değilKızların çoğu tipten kaybediyor Yorumla Laita123 +1 yıl Aynen abicim hadi iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Dinime küfreden müslüman olsa :d Yorumla Gorexka +1 yıl Bu gecelik size bu kadar doz yeter Yorumla Laita123 +1 yıl Defol Yorumla OtakuBilge +1 yıl @Gorexka türkiyede sokağa çıktığımda birçok güzel kız görüyorum ama nedense erkeklerin hepsi tipsiz aynı önce kendinize bakın türk kızlarının çoğu gerçekten güzeller Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmedi bence
Şuanki moda belin açık
Ve popon u belli edecek herşeydir
Geçmez halen bak kalçam ne kadar sıkı bacaklarım kalem gibi demek isteyen insanlarla dolu dünya :)
geçmiş ama ben seviyom
Geçti
Turkiyede kizlar giyinmeyi bilmez
Ne alaka şimdi?
Modayı boşverin yani. Size göre değil
Kızların çoğu tipten kaybediyor
Aynen abicim hadi iyi geceler
Dinime küfreden müslüman olsa :d
Bu gecelik size bu kadar doz yeter
Defol
@Gorexka türkiyede sokağa çıktığımda birçok güzel kız görüyorum ama nedense erkeklerin hepsi tipsiz aynı önce kendinize bakın türk kızlarının çoğu gerçekten güzeller
Hayır devam
Geçmedi hala giyeriz
yoo hala var
Yerim seni
Geçmesin