Sizce, Skinny jeans modası bitdi mi? Hala ginyiniyormusunuz? Bu sene hiç almadığımı fark etdim🥹

Sizce, Skinny jeans modası bitdi mi? Hala ginyiniyormusunuz? Bu sene hiç almadığımı fark etdim🥹

Taş gibi yakışıyor senin gibi fiziği güzel hemcinslerime Bol pantolonlar giyen kızlar bodur gibi görünüyor. Bi tutturmuşlar hele oversize modası diye çok kötü ucuz gösteren bir kesimi var oversize giyimin. Hele kaşe ve derilere de yapmaları çok komik engelli gibi gösteriyor insanı. Biz Z kuşağıyken oversize ve bol pantolonlar giyenler demode duruyordu diye herkes bırakmıştı artık giymiyordu. Şimdiki z kuşağı yeni moda getirmiş gibi bir algı yaratıyor. :))) Birde rahat kalıbı oversize dursun diye bir beden büyük alın diyen oversize kesim ile standart kesimin ne olduğunu bilmeyenler var. Tabii onlar 20 sene önce dünyada olmadıkları için bilmezler.
Oversize modeller hiç genç göstermiyor duruşu kötü.
Artık bu modellerin defteri kapatılmalı. Eminim benim gibi düşünen pek çok insan var.
Teşekkürler güzel yorumun için 🎀
Ben giyiyorum valla hem bol hem dar ikisini de severim doğru kombinlemek önemli bence
Severim hala giyiniyorum
Moda genellikle dönemsel olarak değişir ve skinny jeans'in popülaritesi de zamanla değişebilir. Bazı moda uzmanları ve trend analistleri, skinny jeans'in popülaritesinin azaldığını ve daha rahat, geniş paça pantolonların ve mom jeans gibi modellerin ön plana çıktığını belirtiyor. Ancak modada kişisel tercihler ve stil önemlidir, bu nedenle bazıları hala skinny jeans'i tercih etmeye devam edebilir. herkesin tercihlerine göre değişen bir moda trendidir.
Cevap
11Cevap
skinny jeans hala giyenler var bence kadınlara yakışıyor
Çoğunluk kumaş pantolonlarımı giyiyorum günlük hayatımda ama bunun modasının geçeceğini düşünmüyorum.
Bence yakışmıyor ya herkese bu tip pantolonlar. Yakışan var ama az o yüzden komple kalksın 😂
Ben giymiyorum hiç kendimi boğamam o kıyafetler içinde, zaten çok güzel yaşanılası ekonomik durumlar içersinde yaşıyoruz! oradan buradan çekiyoruz, bu yüzden hiç gerek yok biraz comfortable yani.
Modası geçmez hiç bir zaman. Özellikle uzun boylu insanlarda çok şık görünüyor
Oversize onlar daha hayatta bile değilken o dönemde dedeler ve çömezler giyiniyordu ve sonrasında skinny jeans çıktı. Z kuşağı buna rağmen dar kesimi demode bulup demode şeyler giyiniyorlar bir de eskitmeli jeans giyiniyorlar çok tuhaf görünüyorlar bir de dar kesim giyenle dalga geçiyorlar. Skinny jeans candır fiziği taş gibi gösterir. Derli toplu düzgün feminen gösterir üstelik rahattırda.
Ben hep skinny alırım. Bol paça sevmiyorum yakışmıyor hem. Herkesin üzerinde gördüğüm için belki sevemiyorum
Zayıf kızlar artık alternatif giyime yöneldi. Hafif kilolular ise giymiyor skinny.
Modayı takip etmem hala giyiyorum
Herkese yakışmıyor bunlar..
Bende almadım hala kumaş pantolon tercihim
ince bacakta harika duruyor
Hayır, hoşuma gitmiyor.
Bence geçmez güzel kombin
Ben seveerim modası umrumda değil
Çok uzun zamandır giymiyorum
Önceden aldıklarını giymiyor musun :))
Sizin gibi tatlı bir hanımefendiye daha çok yakışıyor zaten :))
Ne demek hanımefendi :)) yurt dışı detayı doğru mu :)
Tüh be :) Hangi ülkeydi?
Rahatsız m ettim :))
Bence geçmedi
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?