Uzun zamandır açık renkli bir bot almak istiyorum bu modeli beğendim sizce nasıl? Kolay kombinlenir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun zamandır açık renkli bir bot almak istiyorum bu modeli beğendim sizce nasıl? Kolay kombinlenir mi?

LCWaikikiden ayakkabı veya bot almadım almam da. En fazla terlik alırım.
Ona ne kadar fiyat biçmişler bilmiyorum ama paraya kıyıp sağlam bir markadan alırsan ömür boyu kullanma garantisi olur. Kafan rahat eder. Ben vogel marka bot aldım tank gibi sağlam, üşütmez, su geçirmez.
Cevap
23Cevap
Beğendim güzel görünüyor
Bacak boyunu kesecek bir model, onun haricinde ön kısmını beğendim.
kesse de fark etmez boyum 1,78 :)
O zaman olur
Gayet güzel düz günlük ne olur biraz sık kıyafetlerle de olabilir
Bence kimsenin nededigine fazla takılma kıyafetlerine uyuyorsa algitsin
Poncik zarif ve hoş gözüküyor lakin 450 lira LCW için cidden fazla. O yüzden alma
Bu tarz botları ben pek beğenmiyorum fakat belki bol paça krem rengi pantolonla hoş durabilir
Lcw dan ayakkabı alınmaz. Hem pahalı. Hem de ürünlerde kullanılan malzeme çok dayanıksız.
İçi tüylü astardan olan botlar sıcak tutar, bu görünüş olarak hoş ama pek iyi değil
guzel ama bırde beyaz ya da grı palto almalısın sonucta kıs gelıyor guzel bır uyum olur :)
Bileklerin kalın, sana yakışmamış o yüzden. Ama botun modeli güzel.
üsten çektim diye öyle çıkmıştır çok ince değil ama kalında değil
Evet, kamera açısından olabilir.
hiç bana göre değil bence gir zaranın sayfalarına bak bi
guzel ama iç mekanlarda salonlarda guzel kısın 1 saat dısarıda gez ayaktan soğuk alır gibi içini görmediğimden olabilir
içi kalın tutacak bir şeye benzemiyordu. Önemli olan soğukta koruması aslında
bu markanın ayakkabıları ne kadar dayanıklı olur tartışılır güzel olmasına güzel
aynısını uygulamadan arat varsa uygulama da arada bir %20 %30 kupon veriyor öyle al :D
Bershkaya bu sezon bu tarz ve aynı renkte bot geldi, bence onada bir bak, çok daha hoş duruyor🤩
Gidip öyle yapacağım bu 450 Tl ona verene kadar daha iyisini alırım. İçime sinmedi biri de bileğin kalın demiş 🥲 çizme alacağım
Bilegin kalin degil ama bot cok kisa o yuzden oyle gostermis, bir tik daha uzun tercih edersen iyi olur cunku bot dedigin bileginin ustune gelmeli
Link ekleyemiyorum :( bershka topuklu rugan bilekte bot bej yazarsan cikar, bir bak istersen fikrini bekliyorumm💖
Baktım şimdi bunun gibi daha güzel aşırı beğendim. www.bershka.com/.../...lekte-bot-c0p115823244.html Mağazada bir deneyeceğim
Eveett bundan bahsediyordum, mutlaka dene💖💖
💓💓💓
Waw Bunu kesinlikle al arkadaşım fashion uzmanı onun tarzına güveniyorum bende🤩🤩💃🏻
Yaa seni yerim🧚🏼♀️🤍🤍
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nickname daha iyi.🤠👌🏻 ojeminrengine baaakkkk
Model güzel ama LCW dan alma ayakkabıyı.
LWC'den daha önce çizme almıştım. Geçen kış full giydim. Sağlamdı ve sıcak tutuyordu o ürün biraz referans oldu bana
güzel bence kaç tl?
uygulamada 450 görünüyordu mağazada da öyleydi. Almadım biraz pahalı geldi açıksası geçen sene de bu model vardı orada zamlanmış
Ben pek beğenemedim ya
Güzel, ojenınrenginde tam da
Kolay kombinlenir gayet güzelmiş
Bot güzel ama kalitesiz.
Güzel. Güle güle kullan 😃
Lcw den ayakkabi bot alinmaz ayağına yazik edersin
Beğenmedim ama sen beğendiysen sorun yok
güzel bence kolay kombinlenir
tereddütte kalmıştım buraya sorayım dedim burası da ikiye bölünmüş
🤷🏻♀️ ben beğendim
dayanıklı değiller
Güzel gözüküyor rengi felan hoş
Güzel bence.
Güzel 👍
Güzelmiş.
Bot güzelmiş
Sağlam bot
Gayet şık
Gayet şık durmuş çok güzel
Kötü ama senin kararın
Süper olmuş.
Ben sevmedim
Hiç beğenmedim.
Güzel herşeye gider
Güzel
Güzel.
Kötü.
Benim hoşuma gitmedi ama sen beğendiysen alırsın
Gerçekten çok kötü
hadi ya gözüme hoş gelmişti ama emin olamadım o yüzden sormuştum
Sen beğendiysen herkesin görüşü önemsiz ama bence kötü daha güzelleri yakışır sana. Marka almalısın hem kalite hem şıklık acisindan
Güzel
ıgrec
Kayarsın altı kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?