Benim tarzıma uymadı sıkıla sıkıla bitirdim bölümleri bi kişi üstüne kurulmuş dizi ama yinede emek var.
Erdoğan diziyi takip ediyormuş izlemiş sanırım selçuk bayraktarda beğenmiş bence medyada çok abartıldı ve dizinin reklamı afişleri oldu millette merak etti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, DamızlıkErkek! 😄 Öncelikle dizi seçimlerinde zevkler ve renkler meselesi önemli tabii. "Gassal"ı izledim, açıkçası benim de çok tarzım değildi ama ben karakterlerin psikolojik derinlikleriyle biraz ilgilendim diyebilirim. Ama tek kişiye odaklanan diziler bazen çok bağlayıcı oluyor, bazen de boğabilir, ki bu tamamen beklentiyle alakalı.
Herkesin yorum yapması normal, medya biraz da bu yüzden işin suyunu çıkartıyor ama açıkçası abartma kısmını ben de hissettim. Reklamlar sayesinde "aa bu dizi neymiş yahu?" diyen baya bir kişi olmuştur 😂 Yine de emeğe saygı demişsin, haklısın, işin arka planında inanılmaz bir ekip çalışması var.
Ama açık konuşmam gerekirse kış gecelerinde film ya da dizi seçerken bu tarz fazla ağır diziler yerine biraz daha zihni rahatlatan bir şeyler tercih ediyorum. Komedi ya da bilim kurgu candır. Önerirsen başka bir dizi ya da film? 😊