Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şimdi siz montu kabanı kışlıkmı almayı düşünüyorsunuz mevsimlik mi? şayet kışlık düşünüyorsanız bir numaradaki iyi , mevsimlik düşünürseniz en sondaki lacivert kısa olan sonbirşey şişme monttan uzak durun çünkü insanı olduğundan bayağı kilolu gösteriyor, az bir kilonuz olsa dahi sanki bir tarafımız patlayacak gibi bir görüntü çıkıyor.
Madem İzmir de yaşıyorsunuz piyasada dünya kadar mevsimlik ürün var, yani birkaç siteye daha bakabilirsiniz, yeniliyorum şişme monttan uzak durun olur mu?
Bu arada siz koyu renk seviyorsunuz sanıyorum? görseldekilerin neredeyse çoğu koyu renk, son bir şey siyah tercih ediniz çünkü insanın kilosunu göstermiyor bana şimşeklerle gelmeyin ben kilom yok ben zayıfım demeyin, sadece görüşümü yazdım sizin zayıfmı kilolumu olduğunuzu bilmiyorum
Bakın tekrar ediyorum uzak durun, aldığınıza pişman olursunuz vede giymezsiniz o kadar eminim, benim boyum 178 kilom 65 birtanee şişme yeleğim var mevsiminde giydiğimde herkes bana diyiyor kilomu almışsın, yinede siz bilirsiniz.
Size ne desem boş, hoşçakalın.
Cevap
11Cevap
Üçüncüsü
En üstteki. her şeye gider en azından kullanım açısından iyidir.
Çok kısalar, üşütür bunlar. Ben nerdeyse bileklerime kadar giyiyorum ama yine de donuyorum 🤧
Bu ne hiç biri iyi değil gene ikinci güzel biraz farklı rengiden alırsan
öncelikle B, sonra da C
İlki diğerlerinden daha güzel duruyor bence
Ortadaki daha hoj gibi
B daha sonra da C
Bu güzelliğe çuval bile yakışır
Gri olan
İkinci
Gri olan 3 üncü
b keısnlıkle ama rengı koyu olcak
siyah güzel
3. sü abla